Nog steeds weinig vrouwen in de barbecuetop

'Nog altijd sprake van een old bbq-network'


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Het roze topje van de mooie juffrouw leidt in elk geval wel af van het feit dat ze haar gehaktcreaties zonder pardon op een ranzig aangekoekt rooster legt. Even een borsteltje eroverheen zou geen kwaad kunnen. Zo moeilijk is het toch allemaal niet.

Reageer
gravatar

Een miss verstand, Baasje van. Ik had het over botoxen en jij hebt het over “liften”. Mogelijk zitten mevrouw’s borstvoedingsarmaturen inderdaad al (leeftijdsgebonden) elders zoals bij Cher (van v/h Sonny & Cher), maar ik doelde eigenlijk op haar cupmaat die ondanks haar bescheiden presentie -tóch nog- haar zomerse Vinex-strapless op z’n plaats houdt. Wat denk je: kleefstrip?

Reageer
gravatar

Een top idee Outsider dat wel een consumententest waard is. Tweezijdig plakband is een optie maar ook klittenband is te proberen.
Anders blijft het toch voorzichtig aan doen en geen hoera roepen met je armen in de lucht en heel goed uitkijken voor licht aangeschoten pubers die wel zin hebben in een geintje.

gravatar

Wat bijzonder opvalt is dat in zo’n bovengemiddeld inkomensrijke buurt met een simpele wegwerp-Weber BBQ wordt gewerkt. Daar verwacht je toch minstens een buitenkeuken van een mille of vijftien aan te treffen. En
‘mevrouw’ is niet consequent op de juiste plaatsen gebotoxed.

Reageer
gravatar

Inderdaad Outsider, haar ogen zitten na die facelift zelfs boven de haargrens ook al probeert ze dat handig te verbergen achter een zonnebril.
Wally Tax (van de Outsiders) kon dan wel mooi zingen met z’n ogen dicht maar BBQ-en op die manier lijkt me wederom te risicovol om de top10 te kunnen halen.

gravatar

Zo te zien is de BarBaQster in het filmpje ook niet echt gekleed voor het zware werk. Het roze barbecuetopje dat ze draagt is waarschijnlijk van synthetisch materiaal en laat veel te veel bloot. Dat vergroot het risico op (fatale) brandwonden.

Reageer
gravatar

Dat noemt zich “Baasje van…” Ga jij even snel je eigen reet verbranden, zeg. Beetje commentaar op de werkkleding van deze top-BBQ-ster. Ziet er toch gewoon goed uit?! Zoals ze de deksel opent en tegelijk een heerlijke gehaktspies richting gloeiend rooster dirigeert. Daar krijg je toch een harde plasser van. Ja toch?!

gravatar

Kalmpjes aan Botte Groninger want ik kan ook ernstig mopperen en ben nog een Stadjer ook met relaties in de top van de NAM.

M’n reet laten verbranden?
Foei, ik zal er hoogst persoonlijk voor zorgen dat je vannacht in je bedje ligt te beven en schudden! Wie niet sterk is moet slim zijn 🙂