Durex brengt geen condoom op de markt

Eerste condoom met het echte huid op huid gevoel

Condoomfabrikant Durex heeft een revolutionair nieuw product op de markt gebracht: geen condoom. Volgens de fabrikant voel je geen condoom ‘niet of nauwelijks’. Ook stellen ze dat het condoom extreem veilig is, omdat de kans op scheuren nihil is.

Mensen die het product jarenlang testten zijn lyrisch: “Geen condoom is heel gebruiksvriendelijk, je bent niet aan het frutselen om het condoom uit de verpakking te halen en om te doen. Bovendien geeft geen condoom het echte huid op huid gevoel. Als je geen condoom gebruikt is het net of je geen condoom om hebt”, aldus Fred Schoonhoven (37), vader van veertien kinderen en trotse eigenaar van vier SOA’s.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik word altijd zo geil als ik zo’n automaat van Durex zie in het toilet, vergis je niet: een leidinggevend bedrijf in de branche, ik kan me nauwelijks inhouden, dan krijg ik allerlei visioenen van seks met van alles en nog wat. Dat heb ik anders nooit.

Reageer
gravatar

Berichten plaatsen vertoont fouten helaas.
Ik heb al meerdere keren op ” reactie plaatsen” gedrukt en er gebeurt weinig tot niets.
Ik krijg geen fout.

Reageer
gravatar

De vocabulaire van pastoors is vandaag de dag niet meer wat-ie geweest is. Hier had meer gepast: “Wat een dom gelui (van klokken)” Pastoor Joop is duidelijk van de nieuwe lichting: no nonsense ex cathedra. Er waait een nieuwe wind door de Kerk; deze pastoor heeft gisteren uien gegeten, zo te ruiken.

gravatar

Durex is al generatieslang marktleider in het voorkomen van ongewenste zwangerschappen en soa’s. Hun meest recente niche is -mede door CIA en NSA- bedacht om de inzakkende geboortecijfers (lees: afluisterpotentieel) in Amerika, Rusland en Europa weer wat op te krikken. Dit nieuwe “geen condoom” kan gelijk de omzet van glijmiddelen weer wat omhoog jagen. Een win-win situatie voor Shell en Esso.

Reageer
gravatar

Wéér eens brengt de Speld een bericht dat alleen maar tot misverstanden leidt.

Het ‘Geen Condoom’ is in werkelijkheid een spray-tje dat op en om het mannelijke staande geslachtslid gespoten dient te worden en daar een half uurtje moet drogen. In die tijd kan het mannetje het beste even iets anders gaan doen.

In die 30 minuten verandert de spray in een flinterdun maar oersterk filmpje dat sperma en urine voor de komen 3 dagen tegenhoudt. Daarna gaat het ‘Geen Condoom’ rotten en valt…

Reageer
gravatar

“Wéér eens brengt de Speld een bericht dat alleen maar tot misverstanden leidt.”

Snap je het niet? Of ben je nieuw hier? Het is helemaal niet de bedoeling om duidelijk te zijn, het is puur humor hier.
Jij weet wat de waarheid achter het bericht is, ik ook. Als anderen dat niet snappen of willen snappen is dat prima.

gravatar

Mn vorige bericht kwam niet door.

Ben je hier nieuw ofzo? Deze site is helemaal niet bedoeld om serieus te zijn, dat is de reden waarom het zo populair is. Heerlijk als er dus mensen zijn die het serieus nemen.

gravatar

Stefan, ik denk dat u hier degene bent die de boel te serieus neemt. Het is namelijk overduidelijk dat Veearts Verhagen totaal niet serieus is.
Eigenlijk bent u zelf dus degene die de boel té serieus neemt.

Behalve als u óók niet serieus bent; in dat geval roep ik snel dat mijn reactie ook helemaal niet serieus is en dan is de circel weer rond.

gravatar

Roosendaal is naturlijk onstaan toen mensen uit Meppel naar Waspik verhuisde. Toen zijn de oorspronkelijke inwoners van Waspik verhuisd naar Roosendaal.

gravatar

In Israël hebben we ook zoiets. Het besneden condoom. En daar ben ik ook totaal niet tevreden over. Vorige week naar de Hunsestraat geweest en ik heb me toch een partij jeuk.

Reageer
gravatar

En daarom was het altijd zo glibberig op de grond voor die automaten.
De man op de foto heeft trouwens een hele rare duim. Komt vast van al dat vergeefse drukken.