Europese oplossing nodig voor Thierry Baudet

‘Nederland vangt nu onevenredig veel Baudet op’

Er moet een Europese oplossing komen voor Thierry Baudet. Dat zegt staatssecretaris Dijkhoff van Justitie. Hij vindt dat Nederland onevenredig veel Baudet opvangt, terwijl Thierry Baudet een Europees probleem is. Dijkhoff wil een verdeelsleutel waarbij ons land nog maar 4% van Thierry Baudet zou opnemen.

De meeste EU-landen staan niet te trappelen om de conservatieve publicist op te vangen. Italië vindt dat het al meer dan genoeg doet omdat het opvang biedt aan Silvio Berlusconi. Frankrijk is bang voor een aanzuigende werking.

Ook andere Europese landen zeggen de handen vol te hebben aan de opvang van opiniemakers met zijdezacht haar en pianovingers.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Thierry Bidet is een van de weinige overgeblevenen die nog voor Nederland opkomt en daar moeten we hem voor koesteren.

Logisch dat hij gehaat wordt door al die landverradende politici en ambtenaren die ons land aan de eu verkwanselen.

Reageer
gravatar

Allez, Thierry heeft één (Nederlands) paspoort; hij mag dus in elke talkshow zijn gedachtegoed verkondigen. Waarom hij niet? Als elke gesjeesde IS-kandidaat de gelegenheid krijgt “Fuck de Koning” te blèren, waarom dan niet een Europeaan de gelegenheid geven zijn mening te geven. De strop van toenemende moslim-censuur wordt al strakker aangehaald. lijkt het. Zeggen wat we denken kan ook al niet meer omdat we vrije meningsuiting hebben ingeleverd bij bevriende staatshoofden van olielanden.

Reageer
gravatar

Zouden dit soort rechtse fanatici wel door hebben hoeveel gelijkenis ze vertonen met religieuze fanatici – in hun dogmatische, intolerante gedrag, hun focus op het behoud van het bestaande (ook als dit achterhaald is, zoals de joods-christelijke cultuur die geen cultuur is maar twee religies) en hun vreemdelingenhaat?

Reageer