Groep hangagenten zorgt voor overlast Binnenhof

Politici durven agenten niet aan te spreken op gedrag


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Laat een helicopter met zo’n zak water over hun heen vallen! Ze zijn zelf toch zo goed met waterkanon! Stelletje losers! Als het volk protesteerd vinden ze het prachtig om erop in te slaan.

Reageer
gravatar

Die hangagenten hangen daar rond om hangterroristen te bestrijden.

Maar, voor de Speld is het blijkbaar nooit goed, als er geen politie bij het Binnenhof aanwezig is schrijft u natuurlijk weer een artikeltje waarin u zich afvraagt waar de politie eigenlijk uithangt!

Laat uw hangjournalisten eens echt gaan werken!

Reageer
gravatar

Ze kunnen toch ook gewoon demonstreren op het Malieveld? Lekker ver weg, zodat niemand er last van heeft. ZO ONEERLIJK want dat moeten andere demonstranten ook. Dan komt de vraag, hebben ze eigenlijk wel een vergunning?

Reageer
gravatar

Als ik die politici was zou ik gewoon direct de politie bellen, als je te lang wacht planten die agenten zich exponentieel voort, het worden er steeds meer! Ik spreek uit ervaring. Een grote plaag!

Reageer
gravatar

O.K. het probleem van hangagenten is snel op te lossen (ploegentoeslag inhouden) maar wat doen we met die hangpolitici op Binnen- en Buitenhof? Zij blijven weliswaar niet meer zó lang plakken op het pluche van de macht (de meesten hebben na 8-9 maanden een leuke baan in het bedrijfsleven of -beter- bij een staatsbank) maar er zijn toch resistente gevallen die het 3 zittingsperioden als backbencher volhouden. Lage opleidingsgraad maakt ze moeilijk plaatsbaar; geen kans op de Arbeidsmarkt.

Reageer
gravatar

Het schijnt dat agenten niet tegen geluiden van een bepaalde frequentie kunnen, dus een paar geluidsboxjes ophangen en weg zijn de hangagenten.

Reageer