Nieuw FIFA-prinsesje geboren

Nieuwe telg derde in de lijn van troonopvolging


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Evengoed toch een prestatie van die oude Sepp; via de natuurlijke weg zelf een (achter)kleinkind maken zónder Viagra. Bij welke kleindochter? In Duitstalige zuidelijke streken komt het vaker voor dat (groot)vaders hun (klein)dochters in de kelder opsluiten en dan ongeremd aan het vermenigvuldigen slaan. De namen Natascha Kampusch en Josef Fritzl komen hier spontaan bij mij op, en natuurlijk Josef’s dochter Elisabeth Fritzl

Reageer
gravatar

Het nieuwe prinsesje zal zich aan een naald prikken en dan honderd jaar slapen, net als de FIFA. Waar heb ik dat meer gehoord ?

Reageer
gravatar

Mogelijk De sprookjes van Moeder de Gans of van Hans Christiaan Andersen, of die van de Gebroeders Grimm. Maar hoogstwaarschijnlijk doel je op het Tweede Kamer overleg over de plannen voor een Verbeterde, Sterk Bezuinigende Gezondheidszorg in 2016. Martin van Rijn (PvdA, maar niet fanatiek) heeft al Hans Wiegel (VVD) en Robin van Linschoten (VVD én opportunist) in de arm genomen om verdere bezuinigingen te realiseren voor de laagste inkomens. Eigen risico wordt minimaal € 1.500 p.j.

gravatar

Er is een rebellenbeweging binnen de Fifa ontstaan die ambieert er een republiek van te maken. Deze opstand dient met geweld te worden neergeslagen, je ken toch niet overal een democratie van maken!

Gepeupel, dat is het!

Reageer
gravatar

Welnee man, uit een organisatie die sport en zeer veel (sponsor) geld zo nauw met elkaar in contact brengt, KAN natuurlijk nooit een democratie groeien. De door UEFA beoogde nieuwe voorzitter Ali Bin Al-Hussein uit voetballand-bij-uitstek Jordanië is bovendien allergisch voor Westers-democratische structuren, net zoals Sepp B. Wat we dus gaan zien is de nieuwe vorm van FIFA als shootergame 2.0: de z.g. Coca Cola DEMO-CRUPCY. Figo en Van Praag kijken toe en zien dat het goed is.

gravatar

Het is zo grootouderlijk vertederend de oude Sepp Blatter te horen spreken over “een signaal van de hemel” bij de geboorte van deze erfprinses. De analogie met Elizabeth II is duidelijk, ook zij blijft op de troon totdat William & Kate het roer kunnen overnemen en Charles en Camilla zijn overleden. Sepp blijft zitten tot zijn kleindochter de macht overneemt, Michel van Praag is uit de opvolging geschrapt. Tragiek binnen de FiFa-milie.

Reageer
gravatar

Chez nous is er de presidentiële generatiekloof in de familie Le Pen. De vieillard Jean-Marie Le Pen wil zijn dochter Marine niet als presidentieel opvolgster van Front National, maar mikt op zijn kleindochter Marion als lijsttrekster. Est-ce-qu c’est pedofilie intra-familiaire of vorderende seniliteit? En Afrique breekt Docteur Robert Muga tous records opeenvolgende presidentschappen; bij 100 is men met tellen gestopt.