U2 deed mee aan het Songfestival en niemand had het door

Optreden op waarde geschat

Rockband U2 heeft dinsdagavond undercover opgetreden tijdens de halve finale van het Eurovisie Songfestival. Tijdens het optreden van de Finse inzending had niemand door dat het om de wereldberoemde band ging. Toch werd de act door het publiek op waarde geschat. Na de uitschakeling maakten de bandleden hun ware identiteit bekend.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik vind U2-haters zulke grappige mensen..Ga door..Kan er niet genoeg van krijgen. Gelukkig hebben we in Nederland echt overal verstand van. We tellen nogal mee ook op muziekgebied..

gravatar

Ik vind U2-haters zuke grappige mensen. Kan er niet genoeg van krijgen. Gelukkig tellen wij als Nederlanders ook echt mee op het gebied van muziek..

gravatar

songfestival ? Whahahahaaaaaaaaa jullie eten zeker ook nog steeds bloembollen of niet. tis verdomme 2015 man waar gaat dit over ? songfestival onzin van de hoogste orde. hahahahahahahahaahaahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahaahahahahahaahhahahahahahahahhahahahahahhahahaahahahahahhahahahhaahahahahahaahahahaha

Reageer
gravatar

Verder heeft u wellicht gemist:
– Tedje van Es
– The Village People
– Mortica Addams
– Een dame die gesponsord werd door de firma KOMO.
– Dat de Russische zangeres het liedje “Oekraïne is van ons” zong.
– De Griekse zangeres zong over “alles komt terug, met rente” en toen heel erg ging grijnzen.
– De Roemeense inzending “Fransje Weekers bedankt”h eette
– De Albanese iets zong over “pincodes”

En tot slot viel u misschien op dat in de opsomming van beroemde Oostenrijkers de…

Reageer
gravatar

U is eigenlijk de internetcode voor You in het Engels, zoals het uitgesproken wordt. En 2 is ook in het Engels, ‘too’. U2 betekent dus ‘you too’. Iedereen voelt zich aangesproken. Niemand blijft achter. Men is trouwens ook graag met zijn tweeën.

Reageer
gravatar

Tog wel gek dat de Spelt altijd als eerste dit soort malle fratsen doorheeft. Btw, Bono is de jonge achter het drumstel, maar dat was waarscheinlijk al wel duidelijk hehe

Reageer
gravatar

Wees niet bang: het songfestival heeft vrij weinig te maken met voortplanting. Het werkt meer als een anticonceptiemiddel, vind ik persoonlijk.

gravatar

Songfestival heeft nu laten zien dat de jury echt geen verstand heeft,dus toppen met dit geldverslindende gedoe,er zijn nog steeds voedselbanken die het geld goed kunnen gebruiken

Reageer
gravatar

Dat klopt als een zere vinger! Toch gaf dit overbodige theater wél een enorme boost aan het internationaal sms-en. Daar zijn voedselbanken natuurlijk niet mee gered, maar de internationale telecom-maffia hoeft zich dit jaar geen zorgen meer te maken over hun omzet-bonussen.
Misschien kunnen Rotary en Rode Kruis nu iets doen voor de voedselbanken, als iemand hen uitlegt wat “Voedsel-bank” betekent: géén staats-ondersteunde geldmagneet als Postcodeloterij, ABN, ING, RABO of SNS.

gravatar

Wanneer gaat de Speld onthullen dat “Trijntje Oosterhuis” in werkelijkheid Rita Corita in een zwarte vuilniszak was ? Wat zal de vader van Trijntje gevloekt hebben !

Reageer
gravatar

De vader van Trijntje is Oranje’s huisgeestelijke Huub Oosterhuis (voor alle bruiloften en partijen), dat wordt dus ‘Vloeken in de kerk’. Niet erg smaakvol, XXXX, om zulks hier te suggereren.

gravatar

Maar Outsider, sinds wanneer dient het reageren bij de Speld smaakvol te zijn ? Dan zou b.v. Corrie al tientallen keren gierend door de mand zijn gevallen.

gravatar

wat bent u achterlijk! Tegenwoordig doen we steeds meer aan afvalscheiding om het restafval te reduceren. Dit ivm met de klimaatdoelstellingen. Trijnemeid is restafval en mag dus niet in de zwarte zak – dáár zit de fout.

gravatar

Freddy Mercury was de zanger van de band QUEEN !!

Bono hoort bij U2 !
De groep uit Finland bestond over het algemeen uit gehandicapten, waar klaarblijkelijk de leden van U2 incognito tussen stonden. Ik heb het zelf niet gezien.