Peter R. de Vries pakt pesters Trijntje Oosterhuis aan

Journalist gaat verhaal halen bij tienduizenden mensen


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

die rectionaire de vries moet je niet meer serieus nemen.
Trijntje was driekeer niks. Haar stem en liedje waren tel uithalen zonder melodie. Haarhouding was abominabel ze viel bijna voorover(kijk maar) Ze was verkeerd geschminkt haar bovenlip is al giftig weggetrokken dat werd nu nog geaccentueerd, Moslim harem hobbezak kon zelfs haar dikke kont niet verhullen. Geen wonder dat met haar Moslim outfit favoriet is in Tadsjikistan 100 % moslim land Die dachten toen El Trijn zagen das een van ons

Reageer
gravatar

Peter R, (Postbus 51?) heeft een té softe aanpak voor een strijdbaar programma: “Waarom doe je dat nou?” bijvoorbeeld. Dat is toch geen vraag aan een gehaaide internet-terrorist? Met heimwee denk ik terug aan Peter’s voorganger Paul Wilking (“Pistolen Paultje”) . Die had altijd minstens vier mobiele kleerkasten uit sportschool-kringen bij zich die zodanig gespierde spier- en oogballen hadden dat Paultje maar één keer hoefde waarschuwen. Kijk, dát was nog es Power-tv! Niet dat softe gedoe.

Reageer
gravatar

Heel rechtsdenkend Nederland wordt door Peter r de vries openbaar beledigd,moeten al die mensen nu ook bij hem langs gaan. Ik vindt dat hij velen trekken van kleuter gedrag vertoond

Reageer
gravatar

Heel rechtsdenkend Nederland ? De combinatie rechts en denkend komt niet vaak voor, dus hebben we het over een man (m/v) of 17 ?

gravatar

Volgend jaar weer proberen, Trijntje, maar dan met een redelijk liedje, redelijke kledij en vooral eerst Nederland naar oost-Europa laten verslepen. Dan zal je zeker in de finale komen en zal niemand het nog wagen je te pesten.

Reageer
gravatar

Peter R. de Vries meent wel dat hij recht heeft ons met zijn zeikprogramma’s te pesten, maar zodra we aan Treintje komen wordt dit schijnheilige stink-ei boos.

Reageer
gravatar

Ahh, wat schattig. Trijntje krijgt backup van Peter.
Ik vind dit meer kritiek dan pesten. (Of vrijheid van meningsuiting)
Peter: Ga achter de criminelen aan. Trijntje is vrouw genoeg om dit soort sufferds af te wimpelen van haar schouders.

Reageer
gravatar

In Apelfoort boycotten we met ons allen het songfestival! Trijntje had door moeten gaan en eerste dienen te worden. Het is een schande dat niet onderkend wordt wat voor een geweldige stem zij heeft. Zo zien we maar weer: het gaat bij het songfestival alleen maar om wat uiterlijk vertoon en niet om hoe er gezongen wordt. Gelukkig komt patience weer terug bij Windows 10, dat is dan ook wat wij in Apelfoort gaan doen bij die rare songfestival finale: patiencen!

Reageer
gravatar

Ho ho, dat is wel erg kort door de bocht. Bij het songfestival gaat het echt niet alleen om het uiterlijk vertoon.
Het gaat in eerste plaats om vriendjespolitiek, dus stemmen op het buurland. Daarna komt pas uiterlijk vertoon.