Van Bronckhorst krijgt contract tot 4e speelronde bij Feyenoord

Samenwerking na iedere speelhelft geëvalueerd

De nieuwe Feyenoord-coach Giovanni van Bronckhorst heeft een contract getekend tot de vierde speelronde van volgend seizoen. De oud-speler is daardoor tot zeker eind augustus verbonden aan de Rotterdamse club. Aanvankelijk zou Van Bronckhorst een aanstelling krijgen voor twee seizoenen, maar dat vindt Feyenoord bij nader inzien te lang.

Technisch directeur Martin van Geel wijst op de onstuimigheid van de voetbalwereld: “Een contract voor een volledig seizoen is niet meer van deze tijd. Daarom stellen we Giovanni voor een paar wedstrijden aan, waarbij we de samenwerking na iedere speelhelft evalueren.”

Van Bronckhorst is blij met zijn aanstelling, al weet hij nog niet of hij zijn contract gaat uitdienen: “Het kan raar lopen in de voetballerij, dus zeg nooit nooit. Natuurlijk hoop je dat de samenwerking meerdere weken gaat duren, maar als het de eerste tien minuten tegen Heerenveen niet loopt, dan weet je dat het onrustig wordt. Dat is ook logisch.”

Als beide partijen tevreden zijn, kan het contract verlengd worden tot speelronde zeven. Feyenoord moet die optie dan wel voor de zestigste minuut van speelronde drie lichten. Van Geel: “Wij hebben alle vertrouwen in Giovanni.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Onzin. Ik heb een 2-jarig contract getekend. Ik weet niet waar deze site zijn informatie vandaan haalt, maar het is onjuist. Groetjes the real Gio.

Reageer
gravatar

Dat spreekt vanzelf. ethniciteit zoektveilige idem. En bloed kruipt, waar het niet gaan kan., zelfs onder de F-side tribune door. Nou, veel Mazzel en brooge voor de hele mspooge.

gravatar

Vier speelrondes maar liefst ? Wij als werkgevers zien niets in dit soort langere dienstverbanden.
Kies gewoon iedere dag de goedkoopste gekwalificeerde coach, die, met zijn pet in zijn hand, in de rij staat bij de stadionpoort.

Reageer
gravatar

Prima beslissing, Bij Sunderland met Advocaat aan het roer lijkt deze manier van werken ook prima te lukken.

Naar het schijnt kijkt Feyenoord deze zomer uit naar 33 versterkingen om met regelmaat van elftal te wisselen.

Reageer
gravatar

Waarschijnlijk worden het er 144 of 85 en worden er af en toe elftallen van 25 opgesteld en met zes keepers geëxperimenteerd.

Men zal ook proberen om tegelijkertijd teams voor voetbal-, hockey en trefbal op hetzelfde veld te laten spelen zodat het naar het stadion gaan weer een uitje voor de hele familie zal worden.

Korfballen blijft echter verboden.

gravatar

Ondertussen is Fred Rutten ingegaan op een aanbieding van VVV om hier voor de eerste drie weken van het nieuwe seizoen als Technisch Directeur het beleid voor de lange termijn op te gaan zetten…..

Reageer
gravatar

@ jongen van land en lucht; oma heeft zeer veel betekenis voor Feyenoorders. Zo ken ik hen die zich voor den wedstrijd richting kroeg begeven (langs oma gaan, die hen bitterballen en bier voert) om vervolgens laveloos naar het Stadion te zwalken

gravatar

Waarom zouden ze anders supporter zijn? Waar zouden ze anders bewondering voor hebben? Hooligans gebruiken hun verstand nog een beetje. Die snappen al wat meer wie hun tegenstander is, maar ook niet helemaal. Het staat denk ik te dichtbij om in te zien wie dat dan wel is, of het moet zijn dat die, misschien ontwapenend, nooit geld op zak heeft op het veld.