Trouw neemt na onderzoek afstand van term ‘Bermudadriehoek’

Aantal redacteuren verdwenen


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik zie het meer als een plek waar ze raketten tot ontploffing brengen….er zijn namelijk kraters gevonden op de bodem ter grote van nucleaire raket…..waarschijnlijk gewoon een plek waar dit kan en nog steeds verborgen wordt gehouden voor het volk

Reageer
gravatar

Typisch een artikel dat aan de hand van deskresearch van een Alfa-drinker tot stand kwam. Een driehoek op een bol; nooit van bol-goniometrie gehoord zeker?

Reageer
gravatar

Men is nu op zoek naar een oude snijlijn of op zijn minst naar littekenweefsel dat daarop duidt. Fugro doet intussen bodemonderzoek in de Sargossa-zee en hoopt daar ook het wrak van MH-17 en de ware identiteit van Victor Baarn aan te treffen. Minister Hennis-Plasschaert heeft Fugro verzocht ook uit te kijken naar het wrak van de O-13 die rond 1940 is zoekgeraakt.

Reageer
gravatar

Geleerden zijn het er niet over eens of de Bermuda Driehoek een, of meerdere, hypotenusa’s heeft.

Persoonlijk geloof ik meer in de Bermuda Bol of anders in het Meppeler Gat.

Reageer