ING-topman geëerd voor moed om salarisverhoging te accepteren

Hamers zet leven op het spel door ruim 1,6 miljoen te verdienen


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Om te huilen? Het zelf-verrijkings-programma draait op volle toeren; in de kring van bankiers en hun hofhoudingen zien we alleen maar lachende gezichten. Ook de Tweede Kamer steekt lachend de middelvinger op tegen de bevolking, want er komt een dag dat een slim 2e Kamerlid zelf benoemd wordt in de rangen van de grootverdieners. Dus schei uit met huilen, zorg dat je in de 2e Kamer komt en word rijk. Wedden dat Deysselbloem straks ook een ‘leuke’ baan krijgt?

gravatar

Aan de verwilderde blik in zijn ogen is te merken dat Hamer duidelijk is verrast door het welslagen van zijn blufpoker. Eén ding is duidelijk, volgend jaar zijn Hamer’s bonus en schaalsalaris weer aanmerkelijk hoger, want inflatie-gecorrigeerd. De KNVB (Kon. Ned. Ver. v. Bankiers) heeft hem al voorgedragen voor een lintje: Commandeur in de Orde van Oranje-Nasaal. Rob H. beleeft orgastische tijden en Gerrit Zalm voelt zich als een vis in het water.

Reageer
gravatar

Giro 666

Zodra u de bankier een verkeerd soort beleg voorlegt
dan raakt deze professioneel van de leg..
Het is daarom ook verstandig om het beleg even voor te leggen aan een beleggings deskundige die het even uitlegt om te ontdooien of het u uitlegt dat het niet gepast beleg blijkt te zijn. Dank u voor uw medewerking.

Reageer
gravatar

Geef aan giro 666 – red de bankier de winter door – let op – de winter is nog niet begonnen – voer dan ook de wilde bankier niet onnodig met brood – zoals u weet gaat dit brood bederven en dan krijgt zo’n bankier engelenvleugels.. ja.. dan is deze ook niet meer waterdicht en dan slaan de bacteriën, schimmels en virussen toe.. en algen en zo.. Als u deze voert, voer het liefst brood zonder beleg.. De bankier is een doorgewinterde kenner van beleggen.. zodra u een ongeschikt beleg voert …

Reageer
gravatar

Wauw, het sarcasme in dit filmpje is zo bijtend, dat je bij het op ‘Play’ klikken eigenlijk beschermende handschoenen zou moeten dragen.

Reageer
gravatar

De onversaagde Hamers heeft in zijn voorbeeldfunctie waarvan hij zich zeer bewust is stevig bezuinigd op zijn uitgaven en daarom zijn abonnement op De Speld opzegd.

Hij kon nog niet zeggen hoe hij de daardoor ontstane leemte zou vullen. ‘Misschien tennis, paardrijden of sportvliegen’ verklaarde hij bedroefd.

Reageer
gravatar

Vanwege zijn heldenmoed krijgt Hamers een aanzienlijke en verdiende bonus toegekend met daarnaast een paar bijbonussen en incidentele heldenvereringsbonusjes uit kleinere dorpen en gehuchten.

Reageer
gravatar

Waarom maakt iedereen zich zorgen omdat iemand naar hun idee teveel geld verdiend.
Deze CEO`s hebben duizende mensen hun baan in handen,maar een sport,muziek of film “hero’ die tientallen keren meer verdienen en geen werknemers hebben woord aangenomen

Reageer
gravatar

Ze hebben inderdaad duizenden banen in handen en ook duizenden mensen ontslagen. En dat geeft nu voldoende ruimte om deze man een kleine salarisverhoging te geven. Misschien had ‘ie nog een paar duizend mensen extra moeten onstslaan, dan was de volledige verhoging wel toegewezen.

gravatar

Die sport vind ik ook bezopen, de acteurs en muziekmakers hoeven in ieder geval niet gered te worden van het geld van de gemeenschap. Het genante gedrag dat dit soort lui denken zichzelf nog te kunnen rechvaardigen, is te gek voor woorden! Nog even en we mogen betalen om ons geld door hen te laten bewaren. Aan de schandpaal die hap!

gravatar

Wellicht ligt het bij bankhelden wat gevoeliger omdat sport-, muziek- en filmhelden niet met andermans geld schuiven maar alleen met hun eigen geld.

gravatar

Hé Malo, ff bij de les blijven, acteurs en muziek makers worden wel degelijk gered door het geld van de gemeenschap. Ik koop een lege CD/DVD om mijn eigengemaakte foto’s op te slaan en betaal die malloten en thuis copy heffing en fluit op straat een wijsje en moet daar ook al voor dokken, ik kan nog ff doorgaan maar m’n karakters zijn op. doei…

gravatar

Gelukkig draagt dit heerschap niet de volledige verantwoordelijkheid, ‘t is die dekselse RvC die erfachte zit…..

Reageer
gravatar

Ik heb al gereageerd op Twitter, moet ik het dan OOK doen? Kunnen jullie het niet doorsluizen van Twitter, mannetjes van De Speld? Copy & paste is veel te veel werk.

Reageer
gravatar

HARTVERSCHEUREND!!
Snel een landelijke hulpactie in het leven roepen onder het motto: “Help de moedige bankiers die ‘zomaar’ 20% salaris moeten inleveren!”
Stort massaal op ING 555 (voorheen Giro…) of sms ‘MOED’ op nr. 555 of Twitter: “Heldendaad #Hamersstuk” (€55,5 per bericht)….

Reageer
gravatar

Ik kan me best voorstellen dat. Men voor inspanning beloond wil worden.
Nu moeten we de prijs per hardslag nog bepalen.
Dan ga ik weer verder met houthakken.