Inspirerende man in rolstoel inspireert mensen

Inspirerend

Een 48-jarige invalide man uit Heerhugowaard heeft vanmiddag twee mensen op straat geïnspireerd. Het gebeurde toen hij het tweetal voorbijreed in zijn rolstoel. Een vrouw vertelt: “Het is inspirerend dat hij zich niet door zijn handicap laat tegenhouden om anderen te inspireren.” Inspirerend.

De man zelf blijft nuchter onder zijn inspirerende effect op anderen: “Het is mooi om te zien wat een beetje inspiratie kan doen met anderen. Voor mij is het geen moeite. Ik maak gewoon een paar rondjes door de stad. Ik ben achteraf wel blij dat ik een rolstoel gekocht heb, dat inspireert toch een stuk makkelijker.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik begrijp het niet, geloof ik … Maar ja, DeSpeld hè.
Als het nu om een niet-invalide, maar juist om een wél-valide 48-jarige man zou zijn gegaan … Ja, dan weer wél!
Had ik reuze ‘inspirerend’ gevonden namelijk; Een prachtige ‘solidariteits-uiting’ dan toch?! 😉

Reageer
gravatar

Ik vraag mij af waarom hier een heer van middelbare leeftijd van matig postuur als voorbeeld wordt voorgedragen?op deze manier wordt er niets en niemand geinspireerd. Ik ben een oud omaatje met een kunstbeen dito gebit. Ik trek veel gebedsgenezers.als zij roepen ‘ ik gebied u heer laat haar lopen!’ Dan toon ik mijn kunstbeen en verrek het!

Reageer
gravatar

Nou Oma, u drukt zich nog zeer vitaal en jeugdig uit voor een vorderende oudere. Zo zien we maar weer eens de ware mentaliteit die nodig is voor ouderen, volgens Halbe Zijlstra: ondanks bezuinigingen op Cultuur en Kunst lekker lang zelfstandig wonen met kunstbeen, -gebit, -oog, -knie en -heup, PGB’s worden weliswaar afgeschaft, maar eerst krijgt nog iedere oudere -éénmalig- een kunstkop. “Ook met een kunstheup en -knie, op naar Rutte III”

gravatar

Undercover onderzoek door Alberto Stegeman heeft aangetoond dat Wilbert (“Bertje”) Hazehart (48) en voormalig GBA-ambtenaar van de gemeente Heerhugowaard, ten gevolge van onverantwoord koffiegebruik (uit de automaat) in de rolstoel is beland. Wilbert kreeg vervangend werk toegewezen door burgemeester Onno Kruutmoes. Hij wielt zich nu door de lange verwarmde gangen van HHWaard’s nieuwe gemeentehuis (foto) om bezoekers en uitgeprocedeerde asielzoekers -en passant- te inspireren.

Reageer
gravatar

Welke Beenhakker bedoel je? De ex-coach van Feyenoord of de impresario van Manke Nelis, de Jordanees met de trekharmonica en het houten been? Bekend van de kermis-schlager: “Oh, kleine Jode(l)jongen”?

gravatar

Wel een inspirerende naam, Beenhakker. Vast wel een slogan mee te maken.

Daar is de markt vast wel klaar voor.

gravatar

De man inspireerde twee maatschappelijk begane jongeren om hem ongevraagd van een heuvel af te duwen om zo het achtbaangenot te kunnen beleven.

Helaas bleken beneden gekomen zowel de stoel als de man kapot en de burgemeester stelt een recall voor.

Reageer
gravatar

Ook is het taalkundig onjuist, aangezien het niet een beschrijving van een feit, maar een wens of veronderstelling betreft, waardoor men de aanvoegende wijs dient te gebruiken: “Fucke de koning.”

Reageer
gravatar

Mathieu, duidelijk is jouw bijdrage onder een verkeerd artikel terechtgekomen, maar soit, toch nog even een aanvulling: dit is een zin zonder onderwerp, er is uitsluitend een werkwoordelijk gezegde en een lijdend voorwerp. Mijns inziens dient, ook in de aanvoegende wijs, de zin te luiden: “Men fucke de koning” waarbij “men” is op te vatten als duiding voor degenen die zich voelen aangetrokken tot deze vorm van majesteitsschennis: Wie zijn majesteit schendt, schendt zijn aangezicht”