Kritiek op Tinky Winky bij Barbapapa

Commotie op Twitter over gasten kinderprogramma's


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Goed dat er aandacht aan besteed wordt. Het is een corrupte bende en ze schuiven elkaar grote sommen geld toe. De kwade geesten op de achtergrond zijn Ernie en Bert. Mij zal het niet verbazen wanneer die binnenkort omgelegd worden. Bijvoorbeeld net na een uitzending, nog op het studioterrein. Of wanneer ze samen met Koekiemonster in de kroeg zitten te brallen. Voor Koekiemonster moet je ook oppassen. Zeer onbetrouwbaar type, al meerdere keren veroordeeld voor beroving met geweld en afpersing.

Reageer
gravatar

kunnen we dan gelijk piet piraat samen een theekransje laten doen met kabouter plop:kunnen klus en kokspiraat samen onnozel gaan doen of of samson en gert met de meisjes van k3 in een aflevering ook leuk!

Reageer
gravatar

Kritiek lijkt tegenwoordig in de mode te raken en dat is vreselijk!

En waar blijven onze slappe autoriteiten?

Mág dat allemaal wel van Brussel?

Reageer