Koninklijk Huis maakt misbruik prinsesgebonden budget

Geld bedoeld voor lage tot middeninkomens


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Die moeten maar eens belastingbetalen in plaats van ons als slaven te behandelen
Verder zijn ze illegaal in scheveningen de grens overgekomen komen oorspronkelijk van Duitsland en kunnen hier geen assjel meer aanvragen dus terug naar Duitsland en wij zeggenschap over ons land

Reageer
gravatar

Hmmm…. in het kader van gezinshereniging is er wel iets voor te zeggen ze maar te gedogen en die BBB-regeling op hen toe te passen. W.A. zou terug moeten naar Duitsland, Maxi naar Argentinië, dat haar vervolgens meteen weer terug zal sturen naar Euskadi en waar moeten vervolgens die Miss Bruikjes naartoe? Nee, dat wordt niks. Laat ze maar hier en geef ze B, B & B

gravatar

Het is een leuk, doch zin- en nutteloos tijdverdrijf: turven hoe vaak reacties bij De Speld in het ongerede raken. In mijn geval is de score opgelopen tot 58,9 %. Het duidt maar weer eens aan in hoeverre redacteuren kunnen panikeren, horende doof en ziende blind, als er zaken niet volgens de gebruiksaanwijzing van de softwareleverancier gaan. Systemen verzelfstandigen bij onvoldoende toezicht van de systeembeheerder, het zijn net jonge honden.

Reageer
gravatar

Uit alle verdwenen reacties kan langzamerhand wel een leuk boek worden samengesteld, zonder auteursrechten: “Rode oortjes, overschotjes van losbandige levens”. Een originele uitgave van De Speld, te bestellen bij Sanoma gebonden € 14,95, (in)genaaid € 18,95 incl. BTW.

gravatar

Daar valt zelfs mij de bek van open: de eerste reactie werd gewoon geplaatst, maar verdween even later weer. Eerst met als (onjuiste) opgave “1 reactie” en dan weer “correct” de vermelding “0 reacties”. WTF ?

Reageer
gravatar

In 50 Shades of Orange valt het nodige te lezen over het Prinses Vastgebonden Budget, oftewel hoeveel ons Koningshuis precies uitgeeft aan allerlei speeltjes, tuigjes, latexpakken en ingerichte SM-kelders. Zeer verhelderend en erotisch boeiend, kan ik u verzekeren! Wat WA allemaal uitvreet met die kleintjes, ongelooflijk!

Reageer
gravatar

W.A. vreet helemaal niets uit. Hij zit de hele dag in die container te niksen.

Af en toe leest hij een hele Donald Duck en valt dan weer vermoeid in slaap.

gravatar

Na mijn scheiding raakte ik aan lager wal omdat ik het prinsesgebonden budget niet als alimentatie uitbetaald kon krijgen.