Chaos door Facebook-evenement van Willem-Alexanders verjaardag

Miljoenen mensen komen af op ‘Project W’


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Opnieuw een redactioneel artikel dat de zere kiesdrempel (21 reacties) niet haalt. Te vrezen valt daarom dat ook deze redactionele wanprestatie Pauw en DWDD niet zal halen. De redactie onthoudt zich, op juridische gronden en gratis juridisch advies (Bram en Robert M.), van commentaar, Daarom ook dezerzijds geen commentaar.

Reageer
gravatar

Het lijkt mij, pedagogisch gezien, onjuist om bij dit soort ruwe jaarlijkse evenementen weerloze minderjarigen te betrekken. Ik zag er drie op de video-opname. De schade die hier door ongebreidelde massahysterie aan de kinderziel werd toegebracht kost hen later minstens 3 jaar sessies bij erkende VVD-zielkundigen of bij onze befaamde RTL-Z-ziener Hadjied Bakshish. Lees er Dr. Dick Swaab (“Wij zijn ons brein”) nog maar es op na

Reageer
gravatar

Het was anders niet zo bloederig als project Vee. Heel veel pluimvee was uitgenodigd in slachthuis het Zonnetje en ze hadden het ook per ongeluk opengezet voor iedereen.

Daarom heeft het slachthuis maar kalkoenvlees als lamsvlees verkocht zodat niemand het zou opgevallen zijn. Gelukkig bracht de heer Assange dit naar boven.

Reageer
gravatar

Redactie, het moet u wel opgevallen zijn dat artikelen of videos onder hoofdartkelen weinig of niet opgemerkt worden. Jammer! Zet ze ergens neer waar je ze automatisch ziet!

Reageer
gravatar

Ik zou het ietsje anders stellen: W.A. Go Back to Your Roots and Stay There (ergens in moffenland): W.A.G.B.Y.R.S.T net so makelijk!

gravatar

Alweer zo’n fout ? Nou kan een grotere plaats als Dordrecht dat beter opvangen dan een plaatsje als Haren, maar het blijft slordig.

Reageer