Medicijn ontwikkeld met uitspreekbare naam

Geneesmiddel heet 'pil'

Een doorbraak in de medische wereld: wetenschappers hebben een geneesmiddel ontwikkeld met een naam die kan worden uitgesproken. Het medicijn heet ‘pil’ en is bedoeld voor mensen met de diagnose ‘ziek’.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Nou even serieus: jij wordt dus nooit meer ziek? Dan ben je vast en zeker een bankier die zijn schaapjes op het droge en zijn geld op de Kaaiman Eilanden heeft, Nou Gesundheit dan maar.

gravatar

Alleen al de term ‘geneesmiddelen’ is misleidend. Er wordt niks en niemand genezen, maar levenslang afhankelijk gemaakt van de Famaf (dank Gemiddelde Lezer), met medewerking van de verenigde Zorgverzekeraars. Verder zorgen de toegevoegde vulmiddelen en parabenen op hun beurt weer voor nieuwe ziektegevallen die door Famaf en Zorgverzekeraars weer om peperdure research vragen. That keeps the cycle going, Famaf en Zorgzekeraars rijk, Nederland chronisch verarmd.

Reageer
gravatar

Dit ehhh ding dat ze nu ‘pil’ genoemd hebben, kan toch nooit iets worden. De genezende werking van medicijnen zit in de onuitspreekbare naam verborgen.

Pil, wie geloofd dit nu?

Reageer
gravatar

Bant, de wegen der redactie en hun ICT-neef, zijn ondoorgrondelijk: mijn reactie op jouw bijdrage, bedoeld op # 12 a staat nu misplaatst op 8 b. Een eerdere poging tot rectificatie, werd van redactie-wege onklaar gemaakt

gravatar

Ja
weer geld voor de farmaceut industrie
Zo is het toch mensen word eens wakker en maak voor de meeste ziek zijn dingetjes zelf iets uit huis en tuin en keukenkastje we betalen ons scheel aan zorgverzekering en nog wat recepjes hier en daar die weer goed zijn voor het eigen risico,ga weg man mij zien ze niet meer bij een arts en betalen doe ik ook niet meer

Reageer
gravatar

Truus, neem je een paar lesjes Nederlands?
Je houdt wat geld over en dit kun je zelf niet Truus, neem gerust een handje drop tegen de keelpijn maar neem les op een erkend instituut.
Beloof je dat Truus? En ook écht niet naar een arts gaan, al stopt je hart met kloppen.
Wie A zegt moet ook B zeggen.

Gek is dat, iedereen heeft een hekel aan artsen tot ze er écht een nodig hebben, of sterft Truus echt liever dan dat ze gereanimeerd zou worden? Niet dat ik het zou doen hoor ;).

gravatar

Mocht ook eens tijd worden. Nu hoef ik me niet meer te verantwoorden anders dan: “Chef, ik kom vandaag niet werken, maar ik neem een pil en morgen ben ik er weer.”

Reageer
gravatar

Prima, zolang het de pil van Drion is. Of je het uit kan spreken weet ik niet maar als je die inneemt kom je er wat mij betreft mee weg.

Doen hoor Hollanka, er worden meer mensen ziek als ze je zien binnenkomen; een win-win situatie kan je wel stellen. Mocht je geen pil van Drion hebben wil ik hem wel komen brengen, geen probleem.

Vaarwel Hollanka we zullen je missen blabla doeiiiii

gravatar

Maar dat historische wondermiddel had wel ernstige bijverschijnselen; zoals plots optredende, zodanig versnelde stoelgang dat het zelfs mannelijke broekskes versneld kon natspelen (met dank aan Goedele, moeder aller natte broekskes in de Benelux)

gravatar

Minstens één keer per maand enkele dagen en in de voorafgaande incubatietijd (van eveneens enkele dagen) lijden zij aan PMS; een kwaal die met rust moet genezen, maar dat niet altijd doet. Sommige vrouwen hebben hun hele vruchtbare leven last van een structurele vorm van PMS; hun echtgenoten van de gevolgen daarvan.

gravatar

En deze “pil” wordt gemaakt door de “pharmaceutische industrie” en wordt aan de “zieke” gegeven door “daartoe bevoegde medici”, nadat deze zijn bezocht door een “artsenbezoeker”.

Reageer
gravatar

Nee, nee. Deze pil is verkrijgbaar op straathoeken en in café’s en bij sommige louche drogisten. Veterinair mag het product niet meer verkocht worden waardoor het nog populairder is geworden.

Wilt u dringend ophouden de pharmaceutische industrie in diskrediet te brengen!?! Velen danken letterlijk hun leven aan die industrie en deze bedrijfstak schrijft ook geen recepten uit.

gravatar

zo, hee. Artsenbezoeker. Onder welke steen heb jij geleefd? Die zijn al lang gepromoveerd tot Manager of Client Afairs, District Superviser en Rayon Manager. Dat scheelt gezeik over salaris, want voor zo’n etiket verkoop je zelfs je ziel aan de duivel.

gravatar

Het is een placebo maar heeft gelukkig wel ernstige bijwerkingen, sommige mensen worden er helaas beter van en dat was helemaal niet voorzien.

In proeven met honden stierven de dieren meestal nog diezelfde dag terwijl paarden er botrot van kregen. Deze ongelukkige paarden werden dan als ‘teckelpaarden’ of ‘groothoofdponies’ verkocht. Goudvissen ontploften als zij met de pillen gevoerd werden.

Reageer
gravatar

de teckelpaarden zijn verkocht aan het Koninklijk Huis en trekken maandag a.s. de gouden koets, in pittige galop.