Belazerd via datingsite: ‘Hij hield helemaal niet van lekker eten’

Date blijkt vaak toch niet in voor leuke dingen

Gebruikers van datingsites worden steeds vaker opgelicht. Hun date blijkt lang niet altijd de prins op het witte paard die hij online leek te zijn.

Emma van de Water (34) kan erover meepraten. Via datingsite Lexa ontmoette ze Dries, een spontane sportieveling uit Enschede. “Het leek de perfecte match”, verzucht Emma. “Volgens zijn profiel hield Dries van ‘lekker eten’, ‘leuke dingen doen’ en ‘gewoon gezelligheid’. Ik dus ook! Bizar toch, zo’n klik? Natuurlijk heb ik hem meteen een berichtje gestuurd. Stiekem was ik al een beetje verliefd.”

Emma laat de gespreksgeschiedenis met Dries zien. De charmante zestiger toont zich in zijn antwoorden inderdaad enthousiast over de genoemde activiteiten. Al snel besluit het tweetal om een keer af te spreken. De date werd geen succes.

“Het begon nog goed”, vertelt Emma. “Hij stond op het station met een bos rozen en hij was nog knapper dan op de foto’s. Maar daarna ging het mis. Ik stelde hem voor om iets leuks te gaan doen, maar dat wilde hij niet. Dat vond ik vreemd, dus ben ik gaan doorvragen. Toen bleek hij ronduit een hekel te hebben aan leuke dingen.”

Ook van de andere twee pijlers onder hun date moest Dries weinig weten. Emma: “Voor gezelligheid was hij totaal niet in en met lekker eten hoefde ik ook niet aan te komen. Hij walgde er echt van, dat gaf hij eerlijk toe.”

Teleurgesteld vroeg Emma haar date waarom hij gelogen had: “Hij haalde zijn schouders op en zei dat hij ‘geen inspiratie had’ toen hij zijn profiel aanmaakte. Ik geloof niet dat hij beseft hoe je daarmee iemands hart kunt breken.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Vroeger in de krant ging alles een stuk makkelijker; man van 37 op zoek naar biologisch organisme met tenminste 1 gat voor serieuze relatie

Reageer
gravatar

Blijf eerlijk als je op een datingsite zit om iemand serieus te ontmoeten, die misschien al verliefd op je is.Speel niet met andermans gevoelens.

Reageer
gravatar

Ach. Dat valt nog mee. Dakloos of riant wonen op een camping met schuld en drankprobleem is heel wat erger toch. En toch daten in de hoop op n vrouwke dat een redderssyndroom heeft.

Reageer
gravatar

Weet er alles van, m’n beoogde prins bleek achteraf namelijk meer op een paard van Trojaanse huize dan een heer van stand!

Reageer
gravatar

Belazerd bij het bezoeken van satirische site Speld. Ik zocht iets leuk. Maar vond het niet meteen. Toen ben ik gaan doorzoeken. Toen bleek de Speld ronduit een hekel te hebben aan leuke dingen.Lezers die iets leuk zouden vinden, vindt de Speld helemaal walgelijk.Op de vraag waarom alles zo triest is, werden hautain iets gemompeld wat doorgaans in pornofilms veel gebeurt : “Wij willen enkel onze lezers naaien”.

Reageer
gravatar

Beste Daris,

Wat u zegt, daar is geen woord Spaans bij, waarvoor dank.

Bovendien analyseert u dit inmiddels al maandenlange voortslepende probleem binnen die 500 tekens van ze.

Dus ja, zó kan het dus ook, en kan er weer worden overgegaan tot de orde van de dag. Daar zou de redactie een goed voorbeeld aan kunnen nemen.

Helaas is men daar wat blasé van nature, en zal uw juiste en heldere uiteenzetting naar alle waarschijnlijkheid afdoen als gelul.

Wederom een gemiste kans dus.

gravatar

Wat u zegt, wat u zegt. Ach, het is natuurlijk gewoon sociaal Darwinisme.

Tijd om door te lopen, heren, tijd om door te lopen.

gravatar

Wij van Relatieplanet overwegen op basis van bovenstaand, verhelderend artikel alle profielen tijdelijk te blokkeren van mensen die gelijktijdig aangeven fijnproever en fervent frikandel-fan te zijn 😉

Reageer
gravatar

Zelfs met veel gesukkel krijgt Hans Van Baelen zijn penszak niet helemaal in zijn broek weggestopt. Soms wordt ie helemaal blauw omdat hij niet meer kan ademen vanwege zijn pens. De vreet in Brussel is goed. Zo te zien. Verhofstadt blijft er als een geschoren ezel bijlopen.

Reageer
gravatar

Die stigmatisering van Meppel e.o. gáát maar door. Zó ongenuanceerd; ooit heb ik eens gecommuniceerd met een plaatselijke schone uit Meppelerveen die accentloos ABN sprak. Later bleek ze dochter van een CPN-emigrantenpaar uit Haarlem dat na een beroepsverbod (BVD) asiel moest aanvragen in het Neutrale Oosten. Ik bedoel maar: het is niet fair alles uit Meppel à priori te stigmatiseren, tussen alle locals schuilt soms best wel eens een witte raaf, desnoods een peroxide-blondje.

Reageer
gravatar

Maar toch, eenmaal door Meppel besmet, altijd ziek en bedorven!

Kortom, een walgelijk verhaaltje Outsider? Stam jij misschien van Meppelingen af???

gravatar

Wat Emma niet durfde te vertellen is dat Dries gezegd had dat -ie uit Meppel kwam, en dat helemaal niet waar bleek te zijn. Tja, zo’n teleurstelling maak je niet meer goed.

Reageer
gravatar

zonder dating site kom je er ook bekaaid vanaf als je na 25 jaar erachter komt dat hij op jonge meisjes valt! In 2015 is dat hot, mannen die jonge vrouwen die hun dochters kunnen zijn als partner/vrouw zien! Walgelijk alleen voor degene met fatsoen maar anno 2015……. Wat is fatsoen ???

Reageer
gravatar

Fatsoen moet je hebben Rosarina,

En je hebt gelijk, je ziet er steeds meer rondlopen waarvan je dat wel eens afvraagt.

Wat versta jij onder fatsoen?

gravatar

Klopt Rosarina, ik ken het probleem.

Ik vond de rage om een vriendin te hebben die je kleindochter of zelfs achterkleindochter kon zijn veel leuker, net als Charlie Chaplin.

Fatsoen is het stokpaardje van Corrie van Hiernaast, een ouwe alleenstaande taart wanhopig op zoek sinds ze in de steek gelaten is voor een meisje die haar dochter is.
Vraag haar eens?
Haar ex is nu haar schoonzoon, wansmakelijk in Corrie’s geval. Maar wel hot en o zo 2015!

gravatar

Ach gut, daar heb je weer zo’n linkse L die het allemaal weer beter weet.

Lieve Rosarina, gewoon laten ellen, want jij begrijpt mij tenminste, en ik heb geeneens een schoonzoon.

Heb je al een account op Second Love? Als je het wilt kan ik je wel helpen een lekkere stud uit te zoeken die echt iets fatsoenlijks te bieden heeft. En wie weet gaan we binnenkort een keertje met z’n viertjes lekker wandelen in de duinen bij Scheveningen.

Ken je Bennie B&D? Zo niet, houden zo!

Liefs…

gravatar

Daar staan veel nep profielen op LEXA en je moet er nog voor betalen ook ik sta op Dating 2000 gewoon gratis en veel leuke serieuze singels

Reageer
gravatar

Fijn Rob, dat je dat even met ons wilde delen.

Maar hoe heerlijk moet het toch zijn dat jij ook genoteerd staat in de D2000. Op welke plaats sta jij? Dan kijk ik gelijk even.

gravatar

Zeker waar Rob.
Leuk en serieus maar je bent zeker – net als ik – gewoon nog steeds zo eenzaam en alleen als de pest?

Zelf vind ik de Wilhelminasingel in Overschie om van te kwijlen maar of ik daar ooit zelfs maar in de buurt kan komen durf ik niet te zeggen. Blijven hopen maar, als singel met 2 puberende kinderen maak je bijna geen kans, daar heb je wel een punt ook al was je die vergeten in je betoog.

Benny: zie lid 1994.

gravatar

Maar L. Rozenwater, heb je ook cocaïne met spelt gebruikt, want je doet net zo vreemd als Dries. Hoe kom je erbij je lid te nummeren en Benny aan te bevelen dat te laten zien?

gravatar

Het is gewoon een kwestie om de juiste datingsite te kiezen om niet belazerd te worden.

Mijn favoriete datingsite is Second Love. Dat is een hele fijne site, je kunt in je profiel zetten wat je fijn vindt en voordat je het weet heb je met een leuke knul een afspraakje in de duinen bij Scheveningen.

Wanneer de date je niet bevalt zoals bij Bennie B&D met zijn kleine vleeslolly het geval was stuur je hem gewoon weg.

Corrie.

Reageer
gravatar

Ruimdenkende lui wel. Ik sprak eens een meisje van een paar jonger dan ik en ik werd door het hele dorp uitgekotst en als pedofiel verbannen. De afgunst van eeuwen kwam in een dreigende staat van paraatheid. Laat ik me voorzichtig uitdrukken. Het is echt zo. En economisch bepaald. Ik zou er kerks van worden. Ik snap nu waarom mensen zo romantisch zijn op internet.

Reageer
gravatar

In de jaren zeventig was de bevolkingssamenstelling 70 procent jonger dan dertig jaar, en 30 procent daarboven. Nu is het andersom. Dus je begrijpt waar Facebook en de rest vandaan komt.

gravatar

Langzamerhand zal ook de angst voor de dood verdwijnen, die zal eer gezien worden als een nieuwe ervaring waar je opgewacht wordt door oude vrienden (die je altijd het leven zuur hebben gemaakt en waardoor je aan kanker overleden bent), en waar begrijpelijk met vreugde naar wordt uitgezien.

gravatar

Op de fiets ? Maar dan regent het pijpenstelen. Waarom neem je geen taxi op kosten van Corrie ?

gravatar

Ik probeerde mijn eigen tulp nog weg te rukken maar ze had me al gezien.

Nu zijn we al een tijdje ongelukkig getrouwd en zoek ik via datingsites naarstig naar een hitman.

P.S. Kogels onder erewoord retour.

Reageer
gravatar

Tja, zo is er altijd wat als je via internet date. Moeten die sukkeltjes dan maar ook real life daten, maar dat durven de schijtlijsters dan weer niet. Eigen schuld, dikke bult!

Reageer
gravatar

Emma van 34 en Dries de charmante zestiger. Misschien moest Dries ook iets jonger worden gemaakt nadat de leeftijd van Emma is aangepast.

Reageer
gravatar

Je moet het niet in vage termen zoeken, maar gewoon zeggen wat je wil. Bijvoorbeeld. Ik ben op zoek naar een lieve, onderdanige vrouw die het net als ik dol is op pijpekrulletjes en het leuk vind om af en toe de bakens te verzetten, daar een muur omheen te bouwen en alle Palestijnen die daar iets van vinden tussen hun schouderbladen te schieten.

Reageer
gravatar

Ik heb een niet zo gezellige mail gestuurd. Ik kijk uit naar de date waarbij we geen leuke dingen gaan doen en na afloop niet lekker gaan eten!

gravatar

Ik hoop op een hele ongezellig mail, ga zo direct kijken. En laten we tijdens de date ieder aan een eigen tafeltje gaan zitten, met de rug naar elkaar toe.

gravatar

Dus iedereen die niet van lekker eten houdt een hekel aan leuke dingen heeft en totaal niet gezellig is, Graag wil ik jou ontmoeten!

Reageer
gravatar

Ik ken het. Had laatst een date met een vrouw die voor alles in was en alles leuk vond. Dus ik stelde voor dat we naar een steegje in de buurt zouden gaan zodat ik haar even flink van achter kon nemen. Daarna zou mijn hond de boel goed schoonlikken en kon mijn zoon van 13 meteen ontmaagd worden door een oudere vrouw (dat is zijn grote droom).
Toen ik dat voorstelde had mevrouw er ineens geen zin in. Ja, dan ben je voor mij een oplichter. Hoezo voor alles in en alles leuk vinden?
Gewoonweg walgelijk zulke mensen.

gravatar

Voor mensen die problemen hebben om over zichzelf een goed profiel aan te maken, wil ik best bemiddelen.

Achter in de garage staan nog een stuk of wat profielen die gratis af te halen zijn. Wel even zorgvuldig kijken welk profiel het beste bij je past.

PS. ruilen of retourneren is niet mogelijk

Reageer
gravatar

I want to negoatiate best for people that have personal problems to make a good tyre.

After the garage stand a bunch of profiles that can be downloaded. Make sure you check the profile that fits your bicycle best.

BTW. trading or returning is not bossible.

BTW. BTW does not mean VAT here.

gravatar

Ich möchte Psychisch kranken gerne traktieren um ein gute Reifen-lauffläche zu machen und dabei möchte ich gerne vermitteln.

Hinten in der Autoreparaturwerkstatt stehen noch ein Stück oder was Reifen-lauffläche die Kostenlos ab zu holen sind. Jawohl mal Bündig gucken wleches Reifen-lauffläche am besten in Einklang stehen.

Pferdestärke Von Raulen kommt haulen und zurücksenden ist absurd.

Pferdestärke. Pferdestärke bezeutet hier nicht ein Fass Bier

gravatar

Dries, m’n beste: wilde gij eens met mij daten gaan, en dan op ‘t eind van ‘nen avond uwen rapier in mijn schede steken? Ik doe mij namelijk ouder voor dan ik ben, en heb helemaal geen goesting op leuke dingen of lekker eten. WIj gaan dan ook zeker en vast niet zo ‘nen akeligen “klik” hebben. Gewoon ‘nen keertjen geile seks, da gaat toch voldoende wezen??!

Reageer
gravatar

Hoi Emma,

As me broer niet wil, dan doe ik het wel, hoor Emma!
Ik hou van leuke dinge doen, en jij bent een leuk ding!
Verder vreet ik alles en hou van hobbies.

Hebbe we nou een date?

Reageer
gravatar

Had dan ook je muil gehouden.
Dan had ik die putlucht nooit geroken

Je hebt het aan jezelf te danken!

gravatar

Maar Emma, had dan ook niet je haar geverfd! Ik verwachte een blondine zoals op de foto, niet een blondine die haar haar rood heeft geverfd!

Reageer
gravatar

@Emma

Excuses, ik dacht even dat je de moeder van Emma was toen je op het station stond te wachten… Je deed je jonger voor dan dat je was. Ik had de dame op de bovenstaande foto verwacht. In mijn profiel stond duidelijk max. 25 jaar!

Reageer
gravatar

Ja. Veel meer als “bien”!

Gelukkig kunnen we nog lezen!

Nog wat gedaan de laatste tijd?

Groetjes,

Benny

Ps. Ik wel