‘Holleeder had kabinetscrisis allang opgelost’

Samsom vergelijkt Zijlstra met topcrimineel

Als Willem Holleeder onderhandelaar voor de VVD was geweest, zou de impasse tussen VVD en PvdA allang opgelost zijn. Dat heeft PvdA-leider Samsom gezegd bij het hervatten van het illegalenoverleg: “Deze hele discussie duurt nu al veel te lang. Als Halbe Zijlstra zo daadkrachtig had onderhandeld als Willem Holleeder, was er allang een akkoord bereikt. Met constructieve dreigementen als ‘Jij wilt toch ook dat je familie dit overleeft?’ breng je een oplossing dichterbij, zonder je menselijke gezicht te verliezen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Holleeder lijkt mij hier niet geschikt voor. Veel beter kan men voor mij kiezen, aangezien ik bemiddelingsexpert en politiek deskundige ben. Bovendien ben ik zeer objectief.

Reageer
gravatar

Dit artikel doet wat tegenstrijdig aan: Willem Holleeder -als grootkapitalist én exponent van de VVD- kán natuurlijk nóóit met de PvdA onderhandelen: die mini-partij streeft naar verlaging van de inkomensverschillen en nog wat onduidelijk geformuleerde sociale doelen. Hooguit kan hij Samson, als frictieleider van dit doctorandussen-partijtje, eenzelfde behandeling geven als indertijd Willem Endstra: af door de zijdeur zonder electoraal gezichtsverlies én de martelaar-status.

Reageer
gravatar

Integendeel; het open riool is zelfs nooit weggeweest. Dit is een gelaagd medium Bant, na al die jaren ingespannen politieke correctheid moet je dat toch zijn opgevallen; De Speld is een speelplaats voor alle gezindten en alle (morele en intellectuele) ontwikkelingsfasen. Sterkte.

gravatar

Mee eens. En maak dan van ‘Zijlstra’ ook gelijk maar gewoon ‘Zoolstra’: een echte VVD-Man en zijn Roeping. Ere wie ere toekomt.

gravatar

Wat heeft holleerder te maken met dit slappe politieke
vies spelletje dat er gespeeld wordt ze blijven op een hoop schijten.die man is veroordeeld en daar mee basta .
in het haagse circuit zijn wel meer criminelen die nooit veroordeeld worden
turkeyen zet gewoon vele vluchtelingen op de boot naar Europa dat zijn zij ze kwijt
worden jaarlijks ook nog eens flink gesteund door de EU .Hier dient gewoon een halt aan toegeroepen te worden je ziet alleen vele jonge Afrikaanse gelukzoekers

Reageer
gravatar

Samsom is zelf een topcrimineel dus waarom sleept hij voor deze vergelijking holleeder er nu weer bij?
Vind het zo zielig voor Willempie. Hij wordt overal bij betrokken.

Reageer
gravatar

Beste Lei,

StronD moet met een D als het van die lekker vettige gulle glimmende zware strond betreft.

StronT is meer iets voor een droog remspoor.

In de stront u hiermee van dienste te zijn geweest verblijf ik.

gravatar

Waarom wordt Holleeder niet aangesteld als commandant van een militaire taskforce om het vluchtelingenprobleem ter plekke te liquideren?

De man heeft ervaring en zijn vriendje heeft de militaire wimsorde gekregen. Waarom eindeloos vergaderen als je ook met geweld kunt optreden?

Onbegrijpelijk!

Reageer
gravatar

In principe heeft Samson gelijk, alleen is men in Den Haag nog wat huiverig voor het inschakelen van Joegoslaven, Bulgaren en andere onderbetaalde Oostblok-Europeanen voor het uitvoeren van het vuile werk. Men vreest toch een zekere precedent-werking en een toestroom van moordende gelukzoekers, die zonder vergunning en onder het minimumloon de merkt voor liquidatie en afpersing gaan verzoeken. Voorlopig laten aspergesteken en aardbeien plukken dus…..

Reageer