Kabinet vergadert over wiskundig vraagstuk

Valt het kabinet voor of na de verjaardag van Cheryl?


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Je zou ze kunnen proberen aanleren om zich met hun eigen zaken te gaan proberen te gaan bemoeien. Eén Hollander in de straat is leuk. Tien zijn erover.

Dat is heel die zaak. Op de website van Somalie wordt dag en nacht alles uitgelegd in het Nederlands! Je kunt er geen woord terug tegen zeggen. Geen wonder dat ze HIER bang zijn.

Reageer
gravatar

De VARA maakt leuke TV, maar ze blijven maar hameren op hun rode achtergrond….en da’s jammer. Het ia makkelijk schieten wanneer je niets te verliezen hebt, en dat is bij de VARA aan de hand –>overheidsgeld blijft toch wel komen. Mijn advies, maak leuke TV.

Reageer
gravatar

Geachte aanwezigen,

Namens het kabinet en het Koninkrijk der Nederlanden wil ik graag de volgende verklaring afleggen:
Het kabinet zal voorlopig geen uitspraken over deze kwestie doen. Het eerste agendapunt dat we verder gaan onderzoeken is wanneer de verjaardag van Cheryl precies is. Als dit bekend is kunnen we enkele antwoorden wegstrepen. Het uiteindelijke antwoord zal beslist worden via kop of munt. Dank voor uw aandacht.

Reageer
gravatar

Diederik weet de schoenmaat van Mark en Lodewijk weet hoeveel Mark weegt.
Diederik: ik weet niet wat Mark gisteren heeft gegeten en Lodewijk weet dat ook niet.
Lodewijk: dan weet ik waar Mark naar toe gaat op vakantie.
Diederik: dan weet ik dat ook ! De vraag is: valt het kabinet wel of niet ?

Reageer
gravatar

Ik vindt het belachelijk dat we nu al driehondert jaar moeten wachten op antwoort op de vraag of elk even getal geschreven kan worden als de som van twee priemgetallen! ALS HET KABINET NIET SNEL MET UITSLUITSEL KOMT ZEG IK MIJN VERTROUWEN IN DE POLITIEK OP!!!!

Reageer
gravatar

Hmm, lekker weer een overbodige reactie en nog wel met een stel hoofdletters en uitroeptekens !
Ook de ‘ik vindt” met “dt” en “driehondert” resp. “antwoort” zullen extra exotisch en pittig smaken. Mag ik de eerste of de tweede ?

gravatar

Ik vindt het belachelijk dat we nu al driehondert jaar moeten wachten op antwoort op de vraag of elk even getal geschreven kan worden als de som van drie priemgetallen! ALS HET KABINET NIET SNEL MET UITSLUITSEL KOMT ZEG IK MIJN VERTROUWEN IN DE POLITIEK OP!!!!

Reageer
gravatar

De oplossing is simpel: een proces. Dan zijn ze niet langer uitgeprocedeerd en kunnen dus blijven. Is simpel: illegaliteit is strafbaar….en na dat proces een onderzoekscommissie. Moet nou alle wijsheid uit Meppel komen?

Reageer
gravatar

Wat nu ? Wil de VVD geen bed, bad en brood ? Zitten deze volksvertegenwoordigers dus slaperig, vuil en hongerig in de regering en de Staten Generaal ? Geen wonder dat de uitkomsten shit zijn !

Reageer
gravatar

Wie is Cheryl trouwens ? En wanneer is deze persoon jarig ? Het lijkt hier op één vergelijking met drie onbekenden en dan is de oplossing een kwestie van vet improviseren en vooral bluf.

Reageer