Historische bouwput Noord/Zuidlijn krijgt beschermde status

Route metrolijn wordt omgelegd


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Nou, vooruit dan; nog één poging dit discours over de Amsterdamse catacomben weer vlottend te krijgen. Is het een idee deze nationale verliespost over de totale lengte in te richten als eerbetoon aan alle frauderende VVD’ers óf als mausoleum voor al die Amsterdamse stadsbestuurders die op slimme wijze de Nederlandse belastingbetaler hebben opgezadeld met de hypotheek van deze nationale bodemschat? Te beginnen met FaraoTut Dales I, de kloekmoedige die asiel zocht en kreeg in Leeuwarden.

Reageer
gravatar

Ik vindt dat heel Amsterdam een beschermde status moet krijgen, en dat dus al dat tuig wat er woont en de boel maar bevuild en verslijt uit de stad verwijderd moet worden. In het stuk tussen Noordzeekanaal en Den Helder is meer dan genoeg nutteloos grasland beschikbaar om dat gajes in tenten op te vangen. Ik zeg: doen!

Reageer
gravatar

I find that hole Amsterdam should get a condom status, so that all vehicles, who live there that pollute the explosion and wear out the city, can be deleted. In the piece between North sea channel and Den Clear is more than enough useless grassland available to catch those thieves in tents. I say: to do!

gravatar

Grote kans dat Henk Kamp en die troela van Huisvesting dan weer dwars gaan liggen i.v.m. bestemmingsplannen. Het beste is het hele gebied tussen 020 en 0223 te inunderen, bij wijze van uitbreiding van de Hollandsche Waterlinie. De zaadveredelings- en gentechnologie bedrijven van Monsanto in Enkhuizen en Warmenhuizen kunnen worden verplaatst naar de regio Meppel, met zijn hoge werkeloosheidspercentage.

gravatar

Zal wel weer een eis zijn van zo’n verknipte geite-wollen-sokken-cluppie.

En natuurlijk moet Jan met de korte achternaam voor de kosten opdraaien.

Rutte, bedankt weer!

Reageer
gravatar

Je moet echt niet goed snik zijn om je geite-wollen-sokken te verknippen. Weten ze niet hoe lastig dat te repareren is ? En om er dan zelfs een hele club voor op te richten, daar zakt bij mij de 100% katoenen, broek van af. En zit die knakker van Rutte ook daar weer achter ? Het is godgeklaagd !

gravatar

Net als Lady Tud sta ik hier compleet voor aap; is de reactie toch geplaatst, zij het verlaat. Hoe klets ik me daar nu uit ? Niet dus, want een weer uitgespuugde reactie, daar trapt niemand in.