‘Kabinet moet stoppen met winning van vertrouwen in Groningen’

Geloof in politiek te duur om naar boven te halen


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Misschien omdat de Speld het vertrouwen aan het verliezen is. In Groningen zijn we bijvoorbeeld wel uitgelachen met de NAM. Wanneer humor alleen maar iets wordt om de pil te verzachten waardoor we hem uiteindelijk toch maar doorslikken, verliest het zijn bevrijdende werking. VARA humor die de PvdA nooit echt bijt, we lachen even om een pijnlijke of zelfs meer dan dat kwestie en dan gaat alles gewoon weer door.

gravatar

Nou hadden tandartsen, als groep, toch al de naam dat zij verplicht verzekerden de nodige zorg door de neus boorden die zij wel op hun declaraties vermeldden..

gravatar

Ik kom zelf uut Heernfeen maar d’r goat niks bov’n Grunningen. Dit polletieke lieg’n en bedrieg’n moet veural zo deurgaan. Pollutici die viel belov’n en wienig gev’n, werk’n aan hun toekoms. Henk Kamp bevobbel kan lieg’n of ‘t drukt stoat. Politici die d’n woarhied spreek’n, wah hebb’n wie dran? Die ken wie nie vertrouw’n. Ik zeg, heul Nederland an ‘t Grunnings gas. Laet Poetin d’n pest moar kriegen. Ik stem veurtaan CDA en boppe Beer’nburg Bitter en Hooghoudt Jenever. Oant môan.

Reageer
gravatar

Ze kunnen inderdaad beter gas gaan winnen daar in de sub-provincie van Friesland, dat levert tenminste wat op.
En als het veld leeg is gebruiken om CO2 op te slaan, verdienen we er nog een keer aan!
Met vertrouwen win je niets.

Reageer