Nog steeds geen vaste verblijfplaats voor Mobiele Eenheid

ME blijft door de stad zwerven


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

ME, na de IS-olationisten de zoveelste etnische minderheid die volkomen aan zijn lot wordt overgelaten door de politiek. Wie moet nu al die oudjes die illegaal bij elkaar hokken, uiteen slaan? Bendes bijklussende deurwaarders? Of de ongeregistreerde ordediensten van Pinkpop en Lowlands festivals? Criminele organisaties zoals die van Hollleeder? Nou?

Reageer
gravatar

Nou, misschien iets voor die GGW-groep die nu op de grens van Turkije en Syrië ongeleide projectielen onschadelijk moet maken. Als hun KVV-periode er op zit, kunnen zij eerst de Maagdenhuis bezettende oudjes en daarna alle landelijk illegaal samenhokkende oudjes uiteen slaan. Zo lang en zo dicht naast I.S. gelegerd, moet er toch iets van die Bagdadse spirit vaardig worden, zelfs in vreedzame broodsoldaten uit Holland.

gravatar

Gemiddelde; als ik jou goed begrijp stel je dat de ME eigenlijk een nomadisch rondtrekkende stam is, dus zonder vaste woon- of verblijfplaats. Pas daarmee wel op, als de UWV dat letterlijk neemt hebben ze ook geen recht op een uitkering.
Maar er is wél een precedent: de Luchtmobiele Brigade die overal ter wereld wordt ingezet: Que patet Orbis maar die wel altijd drukt op het defensiebudget van dat meisje van Hennis, Plaschaert & Mauritz.

gravatar

Voor de Luchtmobiele Brigade geldt mutatis mutandis hetzelfde, maar dan in nog meer gecomplceerde vorm, aangezien ze een bepaald deel van de tijd in de lucht moeten zijn en maar beperkt met beide benen op de grond.

gravatar

Ja, letterlijk de ‘voetjes’ (maat 44-47) van de vloer. Als ze dan maar niet te ‘zweverig’ worden, al die hoogvliegende zwaargewichten.

gravatar

Laatste nieuws: de ME dakloos door toenemende bezuinigingen bij BiZa en Justitie. Geruchten gaan dat de ME binnenkort wordt vervangen door een vrijwilligerskorps van I.S.-fans die niet naar Syrië en Irak mogen reizen omdat hun paspoort is ingenomen. Om hun acute behoefte aan fysiek geweld te stillen, mogen zij (in ME-uniformen) alles wat in hun jachtgebied beweegt, lens slaan. Voorlopig alleen nog met wapenstokken; later mag wellicht budget-neutraal ook worden geschoten met privé AK-47’s.

Reageer
gravatar

Kunnen ze niet met een flinke dosis geweld het Maagdenhuis innemen? Wat daar op dit moment in zit is toch overbodig, overbetaald rechts regentengespuis! Met dat waterkanon kunnen ze dan eventuele ongenode Maagden verwijderen!

Reageer