Kuijt wil carrière ooit afsluiten bij grote liefde Fenerbahçe

'Dit is mijn club'

Ooit sluit Dirk Kuijt zijn carrière af bij Fenerbahçe. Dat heeft de spits beloofd aan de fans van de Turkse club, nadat bekend werd dat hij komend seizoen naar Feyenoord verhuist. “Dit is mijn club”, zo verzekerde hij de supporters.

Kuijt zal zijn carrière ook nog afsluiten bij zijn grote liefdes Quick Boys, FC Utrecht, Feyenoord, Liverpool, het Nederlands elftal en FC Kuala Lumpur.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Waarom maakt De Speld niet het gebaar om één dag van haar sponsor- en reclamegelden aan Feyenoord over te maken? Voor koffie en gevulde koek voor iedere “Romeinse” supporter t.g.v. Dirk’s behouden terugkeer. Laat Dirk de laatste maanden een beetje op zijn woorden letten, één verkeerd woord en Erdogan stuurt I.S. op hem af. E. is erg geïrriteerd omdat de Paus gisteren sprak over de genocide op 1.600.000 Armeniëers op 24 april 1915. Dat kan ècht niet vindt E.; hij telde er veel minder.

Reageer
gravatar

Zijn enige eis is dat de spelersbus kogelvrijglas heeft. Voor de rest maakt het hem geen reet uit waar hij speelt, zolang er vis op het menu staat.

Reageer
gravatar

Na het verstrijken van de vrije transferperiode bij Feyenoord gaat Dirk zijn carrière ‘natuurlijk’ afbouwen in zijn geboortedorp. Vanzelfsprekend bij zijn springplank naar het profcircuit: de FC KNO (Katwijk Naar vÓren).

Reageer
gravatar

Zo wil oma, die een hekel heeft aan voetbal, haar korfbalcarriere ooit nog eens gaan afsluiten bij Blauw-Wit uit Roodeschool, bij Sittardia uit Geleen, en bij KKV Wilhelminakutje uit Slochteren. KV Haaglandia, alwaar Corrie wekelijks de beest uithangt heeft haar ook gepolst, maar de daarbij ontstane blessure heeft haar doen besluiten om hier van af te zien!

Reageer