Maatschappelijke onrust naar de beurs


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Op dit hyper-relevante onderwerp nog maar 4 reacties, plus hooguit nog een stuk of 35 die de redactie preventief en met vóórkennis verwijderde? Het is ronduit een schande. Door dit verzaken van De Speld heeft de hoofddirectie van ABN (bij monde van de CEO van de Raad van Miljonairs G. Zalm) zich teruggetrokken uit het bankenconsortium dat deze introductie begeleidde. Al bij de emissie is de koers in elkaar gedonderd; de rekening ligt als vanouds weer bij de belastingbetaler.

Reageer
gravatar

Blijkbaar heb alleen ik er last van, maar hinderlijk is het wel: één op de twee bijdragen raakt zoek. Een soort IND-achtig ontmoedigingsbeleid op microschaal. “Als het je niet bevalt, dan rot je maar op!”; zoiets verwacht je hooguit van een geëmancipeerde moslim-burgemeester maar niet van die volstrekt integere redactie van De Speld. Of zou er p.p. een numerus fixus zijn voor reacties?

Reageer