‘Dijsselbloem zou diefstal Leger des Heils verdedigen’

Oplichter teleurgesteld


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Zie ik het nou goed of begint Deysselbloem dezelfde VVD-trekken te vertonen als zijn hulpje Erik Wiebes? Een neus die steeds meer op een geldsnaveltje gaat lijken. Benieuwd of Deysselbloem straks ook naar de VVD overstapt, net zoals vóór hem Gerrit Zalm dat deed. Zou het in de functie of in de politieke bloedgroep zitten, CEO van Financiën? Waarom ben ik niet gevraagd?

Reageer
gravatar

Van een beetje dijsselbloem, wat melk en een ei kun je uitstekend pannenkoeken bakken! Daar dan een laagje Gerrit Zalm en wat ravigottesaus op, dichtrollen, en smullen maar, Smaakt uitstekend bij de champagne. Voor het precieze recept even bellen met Mark Rutte of Henk Kamp…….

Reageer
gravatar

Alles wat de economie en vooral het ABN Bankwezen er weer “bovenop” kan helpen, mag tegenwoordig van Deysselbloem: “no limits”. Dus grootschalige diefstal DOOR medewerkers van het LdH kan -mits vluchtend naar de Kaaimaneilanden via de ABN- oogluikend worden toegestaan. Integrale diefstal VAN het LdH moet eerst door de vaste Commissie van de Tweede kamer worden goedgekeurd. Daarin heeft de VVD het voor het zeggen, dus moet er niet op enige tegenstand van betekenis worden gerekend.

Reageer