Ouderenomroep krijgt boete voor bekend bakprogramma

162000 van Europese muntsoort boete


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Het ziet er naar uit dat de respons op dit redactioneel artikel vér onder de maat zal blijven. Toch jammer, want Jan Slagter verdient wel wat extra aandacht in de media. Gelukkig is hij in het (thema)nummer van weekblad VN van deze week nog uitgebreid geïnterviewd. Je vraagt je af. waar dóet zo’n man het eigenlijk voor? Idealist, jong gezin, maar werkweken van 70 uur, voor een basissalarisje. Hij kan zich beter spiegelen aan Erland Galjaart, die heeft er ook nog zijn Wendy aan overgehouden.

Reageer
gravatar

@ “gemiddelde Speldlezer”

Dan heb je (als het goed is) onder de linker muisknop ook nog “vertaal selectie/hele pagina”
als bonus 🙂

gravatar

Het zal er ook wel mee te maken hebben dat Jan Slagter langzamerhand zelf in de categorie “ouderen” belandt. Hij moet enerzijds jongeren als Humberto Tan, Jeroen Pauw, Andries & Thijs in de gaten houden en anderzijds de concurrentie aangaan met programma’s als Masterchef Holland en het sterk confronterende programma Koffietijd. Wat is wijsheid? Paris vaut bien une messe, gewoon de boete betalen en de contributie verhogen.

Reageer