Tutorial: gun jezelf de look van Henk Kamp!

Ook jij kunt lijken op de minister van Economische Zaken

Smoorverliefd zijn we op Henk Kamp, de prachtige minister van Economische Zaken! Jij ook, dat kan niet anders. Wil jij er net zo uitzien als de oogverblindende excellentie? Dat kan! Wij leren je hoe jij zijn look in een handomdraai steelt.

bron: youtube - wirtschapsreport

1. De basis. Dé eyecatcher van Henk is natuurlijk zijn stralende voorhoofd. Dat begint met een egale huid. Heb jij juist een doffe huid? Dan is het scrubben, scrubben, scrubben! Een goede foundation, een eyeliner en een beetje blusher kunnen ook wonderen doen.

bron: youtube - nieuwsuitberkel

2. De tan. Henk zou Henk niet zijn als hij niet perfect gebruind was. Zijn geheim? Melaninerijk voedsel! Eet eens wat vaker meloenen, spinazie en eieren en binnen no time heb jij ook zo’n heerlijk karamelkleurtje als Henk!

bron: youtube- FJ producties

3. De haircut. Henk bewijst dat een lekker kort koppie helemaal hip is. Dus verleg je haargrens, the sky is the limit! En de kruin? Lekker vlot en luchtig!

bron: wikimedia commons - defensielink

4. De uitstraling. Waarom smelten we allemaal als we Henk zien? Precies, door zijn ondeugende pretoogjes. Ook jouw glimlach mag er zijn! Laat net als Henk zien dat je geniet van het leven.

Heb je de look van Henk te pakken? Wij zijn heel benieuwd, dus pak die camera en post jouw #Henkie op Twitter!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Henk mág dan VVD’er zijn, maar hij is in alle opzichten door een anti-Lombrosist gemodelleerd. Alle knobbels zijn gladgestreken en getefloniseerd, zelfs die voor talen en wiskunde. Typisch zo’n geval waarin na 12 jaar vaderlijke donaties aan het schoolfonds tenslotte de HBS kon worden afgerond. Het hoge voorhoofd, dat zo pront wordt geëtaleerd, is het gevolg van erfelijke alopecia, niet van hoge intelligentie. Het opstaande kuifje ontstond nadat Kamp enige onmin had met Asscher.

Reageer
gravatar

Is het eigenlijk niet veel efficiënter om Henk Kamp en zijn hele commerciële energie-kongsie naar West Afrika of Bangla Desh te verschepen, om daar ecologisch te laten ontmantelen?

Reageer
gravatar

Zodra de mens het gevoel voor proportie heeft, dat de aarde gedeeld moet worden, dat betekent niet speciaal dat de hele mensheid in Nederland moet wonen, zal een simpele technologie vrijkomen, die van het licht afkomstig is. Tot die tijd zal het schrapen worden naar de laatste korstjes vastgekoekte pap, geologisch. De concurrentie wordt steeds immateriëler, in de schaarste; vandaag is het gas, morgen is het zuurstof.

Reageer
gravatar

Ik ben een beetje verbaasd over Henk Kamp.
Gezien zijn fabrieksmatige uiterlijk en handelen heb ik altijd gedacht dat het een prototype van een nieuw product van ASML en Philips was.

Reageer
gravatar

Ook een mug voelt zich onsterfelijk. Hij kent niets buiten de limiet van zijn eigen bestaan. Daar hebben de Hollanders de hele wereld voor afgestruind in de laatste eeuwen, met hun commercie: een toch al verzakkend land dat ze verder kunnen uithollen.

Reageer
gravatar

Dank hiervoor Speld. Voor velen wellicht zaligmakend. Maar de ware nabootser wil iets anders: hoe verover je het hart van chinese meisjes en zet je de eerste stap daartoe van weer bij je moeder gaan wonen? Dáár hebben we wat aan. Dit blijft een beetje kamperen zogezegd.

Reageer
gravatar

Ik spray mijn voorhoofd en mijn opperhoofd iedere morgen met acrylvernis. Op mijn bril heb ik foto’s van Henk Kamp’s ogen laten aanbrengen. Mijn hairkut is ook al gelijk aan die van mijn idool alhoewel ik wat minder hair te kutten heb.

En zo ben ik op werkdagen echt een groot succes op het perron en in de trein! Gisteren nog begroette een fan me zo hartelijk dat ik bijna van het perron af voor de trein Leiden Lammenschans-Den haag viel!

Reageer
gravatar

Nog maar een geluk dat die trein niet bestaat, dan. Anders was het zo exit pseudo-Kamp geweest.

gravatar

Sorry, wat mij opvalt is dat Henk’s nauwelijks zichtbare scheiding, links zit. Van een VVD-icoon van dergelijke magnitude verwacht je toch op z’n minst rechtsdragend-heid, qua kapsel in ieder geval. Die links-dragendheid lijkt op de truc van oud-PvdA’ers die overstappen naar een ander inkomensniveau en de bijpassende politieke overtuiging, o.a. Gerrit Zalm en Rita Verdonk gingen hem daarin vóór. Rita TON schaamt zich nu daarover en laat -als vermomming- een mooie snor groeien.

Reageer
gravatar

Is lachebekje Henk soms in alle stilte naar rampgebied Slochteren verhuisd? Hij oogt nu inderdaad als een VVD’er die zich de kont aan flarden lacht als de discussie op “Groningen en gas” komt. Misschien komt VVD-collega Ard v.d. Steur daar ook wonen, kan hij met 80 % rijkssubsidie ook daar kasteeltjes renoveren.

gravatar

Jawel Ivo, dat ze met jou naar bed gaat wil ik nog wel geloven. Dat ze jou instopt na jouw avondgebedje, geloof ik ook nog wel. Maar dat ze er ook ingaat met jou, maak je de kat maar wijs.

gravatar

Nog min of meer iemand die een aantal dingen verwerkt heeft en zichzelf is gebleven, dat is alles, hoewel ik geen VVD stem. Kortweg iemand die zich door de multiculturele samenleving geen honderd verschillende identiteiten heeft laten opdringen.

Reageer
gravatar

Frenzy,
Genetisch gemanipuleerd naar een model uit de vierde eeuw voor Christus. Er wordt gewerkt aan een versie van Henk Kamp voor de ongehuwde moeder. Blokker heeft al interesse getoond.

gravatar

Onder de streep twee nullen, zo te zien, waar haalt Henk die 2e nul eigenlijk vandaan?

Wel toont Henk Kampf aan dat het totaal zinloos is om door te leren, met gewoon HAVO en een accent als een boerenkinkel kom je er prima!