Liquideren is het nieuwe ontvrienden

'Iemand doorzeven met kogels weer helemaal hip'

Liquideren is het nieuwe ontvrienden. Dat zegt trendwatcher Adjiedj Bakas. Hij voorspelt in 2015 meer offline relatiebreuken, met name in de hoofdstad. Volgens Bakas is ontvrienden op facebook oubollig, en wordt iemand doorzeven met kogels weer helemaal hip.

Facebook heeft inmiddels aangekondigd een liquidatiebutton te introduceren om restkennissen en ex-vrienden te lozen. Er is ook kritiek: privacydeskudigen waarschuwen dat het langssturen van drie zwaarbewapende Joegoslaven op een scooter mogelijk een inbreuk is op de persoonlijke levenssfeer.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

ai nie, iek wiej hier iecht weig det is toch niet normiel. Es se es ien wiendmieter ziewe plietse, zie die nieg wiegwiejen. Die kieje vien bier sjiek zien biena wieggewiejd. Mier ja bieter diet den vien die IS-Strieders ien Mieppel te hiebe wa?

Reageer
gravatar

Wat mij bovenmatig irriteert aan dit item van De Speld is dat hier bij een overval op een juwelier de drie overvallers op één scooter worden gestigmatiseerd als “Joegoslaven”; onder de bivakmutsen kan met gemak een andere nationaliteit schuilen, rijksgenoten of desnoods autochtonen. Maar nee, men persisteert hier drammerig op Joegoslaven, maar welke dan? Serviërs, Kroaten of Bosniërs. Meer fact-finding graag. Of is er wellicht vooraf al een deal gemaakt met crimefighter Fred Teeven?

Reageer