Dictators zien niets in een samenwerking met de VVD

Assad: 'Een fles wijn van 127 euro bestellen, je moet het maar durven'


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik hoorde van koning Salman bin Abdoel Aziz al-Saoed, dat samenwerken met zijn collega Alex uit het land waar de bevolking haar hardwerkende bankdirecteuren hun jaarlijkse bijeengegraaide inkomstenverhoging niet gunt, is uitgesloten.

Reageer
gravatar

Njet!
Da, vroeger! Toen WWD nog WWD waz! Toen! Ik kon bekreip WWD! Korroept als zelf… Maar noe? Alleen irlik mens in WWD! Nei, nie meer als vroeger…
Groetski, Josip Dzjoegasjvili

Reageer
gravatar

Veel dictators zijn hun stem kwijt. Alleenheersers hebben vaker stemproblemen dan normale mensen. Op Assad werd ooit een stem uitgebracht, sinds kort is hij die kwijt. De Syrische leider heeft alle geluidtechnici uit Hollywood laten invliegen om hem te helpen zoeken. Tot nu toe tevergeefs. Bijkomend voordeel is dat de Amerikaanse filmindustrie weer uitsluitend stomme films uitbrengt.

Reageer
gravatar

Jezus, wat had ik graag met die halve garen samengewerkt. Alle intellectuelen van Nederland over de kling jagen in de flevopolder: over Killing Fields gesproken!
En dan die hongerende boeren op TV brengen, in het programma “Boer zoekt voedsel”. Ik krijg er postuum kippenvel van!

Reageer
gravatar

Heel goed, want ik moet er niet aan denken dat Dictatorheul wordt gecombineerd met Fraudeursheul. De kwaliteit en de eigenheid van beide recreatieparken zouden daaronder zeer te lijden hebben.

Reageer
gravatar

De Speld is echt een betrouwbare nieuwsbron! Ze vertellen altijd het volledige verhaal en niets dan de waarheid, honderd keer beter dan de nos. Ik zou alles geloven wat ze zeggen!

Reageer
gravatar

Dit verhaal is echter niet volledig: niet alle dictators staan afwijzend tegenover het voorstel van Halbe Zijlstra. Shabazz Aladeen bijvoorbeeld staat hier posititief tegenover en wil graag een kopje thee komen drinken.