Spaar bij Albert Heijn voor vriendelijk personeel!

Bij 15 euro aan boodschappen wordt u begroet bij de kassa

Albert Heijn komt binnenkort met een leuke nieuwe actie. In de maand april kunt u bij de supermarkt sparen voor vriendelijk personeel. Bij besteding van 15 euro aan boodschappen wordt u bijvoorbeeld begroet bij het afrekenen.

Spaaracties van Albert Heijn, zoals de wuppies en de moestuintjes, zijn doorgaans zeer succesvol. Ahold-topman Dick Boer verwacht van de vriendelijkheidsstunt zelfs nog meer, omdat het idee tot stand is gekomen op basis van wensen van klanten: ‘We hebben hen gevraagd wat voor campagne ze op prijs zouden stellen. ‘Voed eerst je personeel eens op’ was het meest genoemde antwoord.’

Klanten kunnen niet alleen sparen voor een groet, maar ook voor bijvoorbeeld oogcontact. Wie minstens 45 euro besteedt en een actieproduct koopt, wordt zelfs getrakteerd op een moeizame glimlach. De caissière onderbreekt hiervoor even het gesprek met haar collega drie kassa’s verderop.

Trouwe klant Anita Reygwart (37) noemt het een leuke actie: ‘Een glimlach, dat is toch hartstikke leuk voor de kinderen? En stiekem vind ik voor mezelf oogcontact ook best fijn als ik luid bellend op het laatste moment mijn pinpas onderuit mijn tas probeer te vissen terwijl ik nog niet één product alvast heb ingepakt om de rij niet al te zeer op te houden.’

Caissière Joyce (16) vindt het ‘best’, maar ziet op tegen het extra werk: ‘Het maakt mij geen reet uit, maar dit is echt zo niet chill, ik moet al veel langer kassa dan Samira vandaag. Hoezo zeiden ze dit niet toen ik sollicitatie deed dan, ja toch! Ik heb honger gek.’

Vanaf mei zijn de caissières gewoon weer ongeïnteresseerd en onfatsoenlijk. Dan kunt u bij Albert Heijn sparen voor uw eigen olieraffinaderij.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Nou, ik woon in Hengelo. En het personeel in de AH in de Hasseleres is top!! Allemaal! Altijd een leuk praatje, en zien aan de boodschappen dat de kleinkinderen komen. We worden dan veel plezier gewenst.

Reageer
gravatar

Ik denk dat wij per ongeluk een goede AH hebben in IJmuiden. Altijd lief, altijd vriendelijk en altijd een glimlach en een vriendelijk woord!

Reageer
gravatar

Bij besteding van 20 euro aan boodschappen mag je gratis naar de wc.
Bij besteding van 100 euro aan boodschappen krijg je gratis rondleiding in door uw gekozen filiaal met gratis koffie uiteraard.

Reageer
gravatar

Actie is niet rieel, de dames,heren die nu al vriendelijk zijn, zijn dit altijd al, diegene die dit doen omdat dit een zogenaamde actie is, is gemaakt en hoeft voor mij niet.
Alternatief, stickertjes met een glimlach mondje of kus mondje uitdelen aan diegene die het verdienen want die zijn altijd al vriendelijk, dus verdienen dit ook.
Gewoon iedere werknemer een grote button op.of een bord in de winkel met daarop de werknemers met foto, en dan daarop de stickertjes laten plakken. etc.

Reageer
gravatar

Ik hoef niet te sparen ,ik heb tot nu toe al drie x een hele hulpvaardige medewerkster gehad ,petje af voor haar ,gaat het wekend haar nam vragen ,wat een moordwijvie is dat ,die denk mee

Reageer
gravatar

Ik pas mijn verschijningsvorm speciaal aan als ik naar Albert Heijn moet maar dat kan ik eigenlijk niet meer opbrengen. Dit had ik niet bedoeld met new age.

gravatar

We hebben een grote verhuizing achter de rug naar een andere hoster. Wegens omstandigheden (altijd weer die omstandigheden!) zijn de reacties op de artikelen van afgelopen week verloren gegaan. Dit is uiteraard heel vervelend, het maatschappelijke debat is hier door ontwricht. Excuses voor het ongemak, alle reacties voor en na afgelopen week komen normaal op de site.

Reageer
gravatar

Dit is me bij de bank gebeurd. Ze hebben me toen een folder meegegeven over thuisbankieren en een klachtenformulier waar ik met geen mogelijkheid wijs uit kon. Ze hebben verder de beveiliging van mijn bankrekening waar al niet veel op stond zodanig verbeterd dat ik er zelf niet meer bij kan. Ik vermoed dat ze zelf geen schade hebben geleden (zelf heb ik nu geen thuis meer) dus alles is in orde.

gravatar

Het lijkt wel of je hier onder je eigen naam een bericht plaatst, Jochem… origineel.

Zeer overbodige suggestie mijnerzijds om het probleem op te lossen, verwijzend naar de situatie bij het ministerie van voorheen gerechtheid: schermafdrukken.

(de mogelijkheid om een commentaar te waarderen lijkt niet helemaal functioneel)