Jouw droomvakantie op het Binnenhof!

De Speld neemt je mee

Het Binnenhof smeekt erom verkend te worden. Daarom neemt De Speld u in deze reisgids mee van de viskraam tot het Torentje, van de Hofkapel tot het ministerie van Defensie en van de wandelgangen tot de achterkamertjes. Bestel de gids hier.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Het viel mij op dat De Speld niet meer voorkomt in Pauw. Ik moet zeggen dat het programma hiermee er op vooruit is gegaan! En niet alleen ik, volgens de kijkcijfers wordt dit oordeel ook door andere Nederlanders gedeeld.
De Speld denkt humoristisch te zijn, maar dat is het niet… Flauwekul en een beetje humor dat goed past in Het Klokhuis. Nee, al met al een wijs besluit van de redactie van Pauw om Speld buiten de deur te houden.

Reageer
gravatar

De reporter heeft het over het besluitsvormingsparadijs en vergeet daarbij sluw en oprotunistisch dat dat paradijs zich in het abjecte brussel bevindt.

De Speldt, altijd pro-EU en immer tegen de burger.

Bah!

Reageer
gravatar

Nou aan die hof vijver zou je nog wel wat kunnen veranderen. Kleurijke waterfietsbootjes en wat kraampjes aan de zijkant voor versnaperingen.

Reageer