Feyenoord-architecten creëren prachtige nieuwe ruïnes in Rome

Burgemeester dankbaar voor nieuwe trekpleisters

In Rome is enthousiast gereageerd op de creatie van diverse nieuwe ruïnes door Feyenoord-architecten. Donderdagmiddag wisten de Rotterdamse bouwmeesters een aantal oninteressante gebouwen in het centrum schitterend te verwoesten.

Het is voor het eerst in eeuwen dat er nieuwe puinhopen zijn ontstaan in de Italiaanse hoofdstad. De meest in het oog springende hoogstandjes zijn de resten van de Spaanse trappen, het zogenaamde ‘spoor van vernieling’ door het oude stadscentrum en de eerste ruïne van een winkelstraat ter wereld. Ook een aantal bestaande ruïnes werd vakkundig gerestaureerd.

De Romeinse burgemeester Ignazio Marino is opgetogen over de nieuwe aanwinsten voor zijn stad: “Rome is de mooiste stad van de wereld dankzij de vele ruïnes. Toch werden de bekende bezienswaardigheden wel een beetje sleets. Dankzij de Rotterdammers hebben wij een paar geweldige nieuwe toeristische trekpleisters. Wij bedanken hen voor hun gulle gift.”

De 40-jarige beeldhouwer Wesley uit Charlois is trots op zijn talentvolle team: “Deze jongens zijn echte kunstliefhebbers. Die kun je om een boodschap sturen. We dromen er stiekem van in de komende maanden nog vele Europese steden op onze kenmerkende onorthodoxe wijze van een postmoderne impuls te voorzien.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Inmiddels vragen de moderne Romeinen zich af hoe ze de plundertocht van de Kaninefaten straks kunnen vergelden daar aan de Nieuwe-Maas.
Balen voor de Romeinen dat de effecten van de uitwedstrijden van clubs die de oosterburen in de jaren ’40 van de vorige eeuw nog amper hersteld zijn.
Wellicht dat ze onderweg in Dordrecht nog wat historische aanknopingspunten kunnen vinden.

Reageer
gravatar

Dat scheelt: IS hoeft geen haast te maken met de oversteek vanuit Libië.
Eerst de vooruitgezonden dronken horden ongelovigen uit een onverdachte Inferieure Staat het voorwerk laten afmaken.
En Aboutaleb mag zijn ingezetenen in deze meute, alvast op n wrak bootje de andere kant uitsturen.

Reageer
gravatar

Ook hier weer een heel doordachte bijdrage van jouw hand, beste Doordenkert. Na 58a, ook op 61 weer een briljante analyse.
Anders dan jij hoop ik niet dat AbuTaleb zijn echte ingezetenen op een wrak bootje (of houtvlot) naar Marokko stuurt, het %-tage retards uit ‘Zuid’ neemt dan proportioneel teveel toe. Beter daartoe leent zich de gemuteerde levensvorm Pithecantropi Occidentalis Alcoholicus Quasi Erectii (hersenloze, automatisch vollopende gevelpissers), met IQ-waarden, voor zover nog meet- en traceerbaar van > 5 tot < 10

gravatar

Okay, er is wat collateral damage, maar het is toch een historisch feit te noemen dat een stel troglodieten met een IQ van minder dan de helft van hun schoenmaat -zonder psychiatrische begeleiding- een van de vele wegen naar Rome heeft gevonden. Om aldaar terloops nog wat nieuwe ruïnes aan het bestaande areaal cultuurmonumenten toe te voegen. Voer voor antropologen; de homo quasi erectus; de missing link tussen SS en IS. Hoe moet je deze pestilentiën straffen. Stadionverbod? Ze houden niet van voetbal; alleen van bier en slopen. Uitkering inhouden? Da’s een goed begin. Paspoort innemen? Nog beter. Frontale lobotomie? Zoiets, ja.

Reageer
gravatar

aan de reacties hierop zie je dat nederland echt een verwijfd homoland is geworden.
rellen doen we al sinds 1984 en het laffe nederlandse softe klotevolk wordt steeds bijdehanter.
pas maar op dat we jouw hersens niet inslaan als we in je stadje komen!!!

Reageer
gravatar

nou vind het fijn om te lezen dat de moraalridders ook weer een reden hebben om heel internet vol te zeiken met hun geouwehoer. heerlijk zeker om zo braafburgelijk te zijn dat je enkel een orgasme kan krijgen door te reageren op iets wat niet in je achtertuin gebeurd is.. wel respect voor die mensen die er nog iets grappigs van maken van hun reactie voor de rest van de jankers met geen doel: get a fucking life.. niet janken voor je geslagen bent

Reageer
gravatar

Het schijnt dat de Romeinen donderdag de schreeuw van zadkine dondert dag het zwijgen gaan opleggen! Het regent dan overigens. Boven de koop goot komen 2 beeldschermen. Alle supporters worden de goot ingedreven en deze wordt aan alle kanten afgesloten. De aanwezigen worden gevoederd met spaghetti en snert. Deze worden in royale hoeveelheden over de supporters gestrooid. Daarna volgt een koud waterballet dit wordt life. uitgezonden.

Reageer
gravatar

Nu moeten we ons eigen land eens opknappen laten we beginnen in de hoofdstad. Daarna zal het geld wel op zijn dus laten we het gelijlk goed doen vinden we niet.
Kunnen we snel beginnen? Morgen ofzo

Reageer
gravatar

Opvallend dat een rel met hooligans meer aandacht trekt dan een Arabische Lente, of een artikel daarover, terwijl de hooligans gewoon demonstraties op sociaal vlak na-apen in de veronderstelling dat alle politieke processen draaien om het stadion. Ze zitten er niet zo ver naast. Maar ze krijgen precies aandacht op bet breukvlak waar ze zich vergissen, waar de politiek verder van profiteert met hun onzinregels, alsof het gaat om de individuen en niet het algemeen belang.

Reageer
gravatar

Dat was niet HUN Coolsingel, maar de onze. Hadden ze het maar op hun eigen Zuidplein gedaan of in dat Ahoy of zo… (of die ouwe roestbak, waar ze hun voetbalwedstrijden afwerken)

gravatar

Deze jongens gaan we vergelden met hun eigen angsten. Binnenkort komt mijn gloednieuwe product uit, fear toxin. En dan zullen de heren hooligans zien hoe het voelt vernietigd te worden. Startend bij hun anus en een loden pijp op 200 graden.

Reageer
gravatar

Ik heb begrepen dat IS interesse heeft getoond in deze werkmethodiek.
Zowel om het toe te passen in eigen steden als om Rome hulp te bieden het werk af te maken.

De eerste contacten tussen de IS-architecten en de Feijenoord-bollebozen schijnen al te zijn gelegd.

Reageer
gravatar

‘ The Berini’s were here ‘ is een zojuist opgericht bedrijf dat cultuurvernietigende reizen organiseert in groepsverband , Voor de komende maanden zijn in het programma opgenomen: Praag, Berlijn, Boedapest, Parijs, Lyon, Edinburgh, Madrid, Barcelona en Napels ( eerst Napels vernielen, dan sterven ).
Scherpe tarieven, perfecte catering, juridische ondersteuning ter plaatse en first class repatrieringsfaciliteiten behoren tot onze unique selling points .

Reageer
gravatar

Als die prachtige rotterdamse architecten dat in Servie Belgrado hadden geflikt, waren ze allemaal hard,bruut,keihard, Afgeslacht door die echte mannen daar.

Reageer
gravatar

Dat zijn geen voetbalaanhangers, maar relschoppers die voetbal als dekmantel gebruiken om tekeer te kunnen gaan. Goed dat ‘n Italiaanse rechter van wanten weet en die gekken tot 45.000 Euro boete heeft veroordeeld. Daar kunnen onze rechters en Ministerie van justitie nog heel wat van leren. Daar zullen de raddraaiers de komende 15-20 jaar nog de nadelige gevolgen van ondervinden. Dan maar 20 jaar lang niet met vakantie dan maar 20 jaar lang geen leuke dingen kunnen doen, eigen schuld-dikke…

Reageer
gravatar

Romeinen zijn geschokt. Hoe kon Nederland die Rotterdammers zomaar laten reizen? Ofwel Rdam wordt een gevangenis, ofwel het wordt onafhankelijk en verlaat de EU.

Reageer
gravatar

Ze komen niet inde buurt van de Vandalen. Maar hoe hij een aantal steden heeft platgegooid! Dit is kinderspel. Kleuters in mijn tijd konden het beter. Ik zou zeggen blijf oefenen!

Reageer
gravatar

Schaam me dood Feyenoord supporter te zijn nooit meer in de buurt van een voetbalveld laten komen ook als ze naar de eigen kinderen willen kijken dan weten ze allemaal wat voor eikels ze zijn

Reageer
gravatar

Stelletje zielige sukkels die als idioten heel ons land voor schut zetten en dat om een bal en gelijk een stel holbewoners reageren en zich gedragen als een groep oude wijven die hupsen achter een bal in een kort broekje en die zaagsel in hun hersenpan hebben zitten in plaats van hersens !! Ons balletje deed niet wat wij wilde dus……slaan wij de boel maar kort en klein! Dat de teloorgang is ingezet van een beschaving in eigen land gaat aan hun hersenpan gevuld met zaagmeel geheel voorbij

Reageer
gravatar

Hoezeer die lui van Zuid zich ook Miss Dragen hebben, zij zijn er NIET de schuld van dat Nederland voor schut staat. Dáárvoor hebben wij juist Meppel, Kootwijkerbroek en Ries Droelvink

gravatar

Knul, dit getijsem is een minderheidsgroepering dat zich supporter van de grote Rotterdamse club waant. Deze infantielen worden gekenmerkt door een gebrek aan hersencellen in absolute zin. Met jou opmerkingen concludeer ik dat je in de buurt van 020 waarschijnlijk met nog minder cellen bent toebedeeld toen je in de wieg viel. Ik zou ‘t stil houden.

gravatar

Mag ik u er fijntjes, doch hardhandig op attent maken dat Rotterdam de enige wereldstad is, die dit landje rijk is? Tel daarbij op, dat feyeNOOIT géén Rotterdamse club is. FeyeNOOIT komp van Zuid, hetgeen wij in Rotterdam zorgvuldig aan de foute kant van de Maas weten te houden en toegang tot De Stad stelselmatig zullen blijven weigeren. Rotterdammers zijn hardwerkende burgers, die zich ter vermaak spoeden naar Het Kasteel, voetbalstadion van de enige echte Club van Rotterdam, Sparta.

gravatar

Toch jammer dat die monstertruck uit Haaksbergen door de politie in beslag genomen is en de chauffeur in voorarrest zit. Die man had een
geweld(ad)ige bijdrage kunnen leveren….!

Ik zeg : GEMISTE KANS !
( Dat zeg ik )

Reageer
gravatar

De arme laffe Feyenoorders mogen kiezen tussen een boete van 45000 euro of 16 maanden ladyboy spelen met Bubba in een kleine Italiaanse cel kiezen voor laatse

gravatar

Lieve lieve mensen,

Na het lezen van al die strontvervelende reacties van al die linkse gekkies hier op de forumsite, en die ellenlange stukken van anderen hier, heb ik besloten om niet meer te reageren op de speld!!!

Al dat gedemoniseer van mijn persoontje is mij niet in de koude kleren gaan zitten, en zelfs mijn schatje Geert laat het al een tijdje afweten.

Daarom houd ik het voor gezien, en wie nog wel met mij in contact wil blijven kan mij vinden op http://www.secondlove.nl

Doei, Corrie

Reageer
gravatar

Schandalige titel overigens!!! Je komt uit een nietszeggend groot tokkiedorp ergens aan de Maas en wilt even stoer uithalen in een echte wereldstad. Schaamteloos dom keihard aanpakken die Hollandse tokkieboertjes. (ps Dat zenuwgas met de Bommetjes op Rotjebom uit WOII werkt nog een paar generaties na;)

Reageer
gravatar

Zeg, krotenkoker uit Putlucht aan de Hei, haal wereldstad Rotterdam nou niet door de war met Zuid, ja?! Als je niet weet waarover je het hebt, boer dan wat minder stinkend moerasgas op.

gravatar

Precies wat de stad nodig had. Ik kom sinds 1985 eigenlijk niet meer in Rome, want de eentonige architectuur verveelt. Dankzij deze nieuwe culturele impuls zal ik de stad zeker weer eens bezoeken.

Reageer
gravatar

léért ‘t nou eens, kluivenduiker! Rotterdam = Rotterdam en inderdaad op 14 mei 1940 plat gebombardeerd. feyeNOOIT is echter Zuid. Dat heeft met Rotterdam uitsluitend gemeen, dat het aan de Maas ligt. Alleen is Rotterdam welgelegen aan de Maas, terwijl Zuid het uitzicht bederft. Wij houden Zuid zorgvuldig buiten Rotterdam, komen er van die krotenkokers die het er weer bij zitten te lopen te leggen. OPZOUTEN!

gravatar

De supporters van mijn kluppie ADO zouden zoiets nooit doen. Mijn vrienden hebben andere manieren om lol te trappen. 😉

Het is wel een goed voorstel van Jongengroenenbleu om ze een eigen Luftwaffe te geven, volgens mij heeft de drang van Feyenoordsupporters om ruïnes te creëren iets met het begin van de tweede wereldoorlog te maken.

Is het een Stockholmsyndroom, is het heimwee naar vroeger, is het wraak?

Corrie.

gravatar

Ik ben het helemaal met Harrie eens. Ik vond je altijd een betrouwbaar typ. Strabant en staand voor wat ze beweerde. Je hebt me nu ernstig teleurgesteld en ik kijk nu heel anders naar je.

gravatar

Lodewijk Asscher is tevreden over dit experiment. Hij bedankt de betrokkenen die zo goed aan hun stageopdracht hebben gewerkt. De resultaten zijn boven verwachting. Hij zegt dat we een exportproduct in handen hebben dat ons veel geld gaat opleveren om de gouden handdrukken van politici en andere hotemetoten te bekostigen. De proef wordt dus omgezet in een vast product.

Reageer
gravatar

In Raqqa ligt een fantastische klus op dit team te wachten. Het lijkt mij toch dat een goed georganiseerde beeldenstorm in dit Kalifaat-stadje positief ontvangen zal worden. Of zoals Abu Bakr al-Baghdadi zal zeggen: “Voor deze slopers nemen we ons petje, euh, correctie: koppie af!”

Reageer
gravatar

Ik kan niet wachten op de aankomende Rotterdamse ruïnes die in de planning zijn. Ik heb persoonlijk een hogere pet op van de Italiaanse architecten.

Reageer
gravatar

Ja, het lijkt me geweldig om te zien hoe de Oude Haven eindelijk eens een opknapbeurt krijgt, het is hard nodig. Zouden die Italianen met net zoveel gevoel voor detail tewerk gaan als de Rommeldammerianen? Nog 2 nachtjes slapen, ik kan bijna niet wachten..komen Opstelten en z’n Teevje ook kijken?

gravatar

Als dank voor dit liefdadigheidswerk heeft Italië de Feyenoorders naar een beeldig hotel gebracht waar zij de kamers voor geruime tijd, samen met andere gasten, mogen delen. Het is niet optioneel.

Welverdiend, koene hollanders!

Reageer
gravatar

De Vandalen hadden een reden een grote invloed op de val van het Gruwelijke Romeinse Rijk. Dits zijn hollandse tokkieboeren die zichzelf, hun club en land ten schande maken.

gravatar

Hé Dokkeranders, wat loop-ie nou te miauwen?! Zullie van Zuid komme van Zuid, ja?! Die kenne wij in Rotterdam nie leie. Laze lekker aan die verkeerde kant vannut water legge en noem dat Nóóóóóóóit meer in verband met Rotterdam, begrepen?! (Krijg nou de touwtyfus! Loop dat zooitje pennelikkers ook al te pijpzeiken dat Zuid ook Rotterdam zou zijn. Me zole!)

gravatar

Een stevige flanellen onderbroek en een dubbele Tena Lady Super helpen tegen de gevolgen van tochten door het kruis.

gravatar

Erg optimistisch om de Feyenoord mafketels een doel toe te dichten. Dit was doelloos vernielen, het eveneens achterlijke broertje van zinloos geweld.

gravatar

Jetty je hebt het niet goed begrepen. In het kader van het terugdringen van de werkloosheid was dit een experiment van Asscher om een nieuw Nederlands exportproduct op de markt te zetten. Het experiment is geslaagd. Maar ja, u zult wel op geblondeerde Geert stemmen en alles wat de PvdA bedenkt afkeuren.

gravatar

Jetty is zeker een kennis van onze Corrie v. H., die alle mensen die niet geboren en getogen zijn in Den Haag of Venlo, wil doen opsluiten.

gravatar

Dan zou je het minstens landelijk moeten verbieden om voetbalwedstrijden te mogen bezichtigen. Als je denkt dat Feyenoord de enige is met een harde kern vol architecten en beeldhouwers dan heb je het mis. Maar dit zou zo’n enorme klap opleveren omtrent de economische situatie dat dit natuurlijk nooit verboden gaat worden. Liever een hele hoop lallende klem gezopen simpletons die naar een wedstrijd gaan en dan een heleboel consumeren (en beeldhouwen) dan dat ze geen geld meer uitgeven natuurlijk 😉

gravatar

Het liefste zou ik de Feyenoord supporters voor de leeuwen gooien, maar dat kan je die arme leeuwen niet aandoen en ik krijg dan zeker mot met de Dierenbescherming.

gravatar

Interessante theorie, zeker hoe deze perfect te extrapoleren valt naar 020, de stad met 2x zoveel universiteiten. Maar kan iemand mij uitleggen hoe deze theorie vertaalt naar 0348?