‘Europa moet ons niet lastigvallen met goedkoop internet’

Nederlanders blij dat bemoeizuchtig voordeel niet doorgaat

Nederlanders reageren tevreden op het bericht dat mobiel internet in het buitenland een dure aangelegenheid blijft. De Europese Commissie wilde de extra kosten voor dataroaming afschaffen, maar de verschillende lidstaten hebben dat voorstel flink afgeslankt.

“Mooi zo”, stelt Jennifer Nanninga uit Oosterhout. “Europa moet ons niet lastigvallen met goedkoop internet. Ze willen zich echt overal mee bemoeien.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

ja want iedereen weet dat dat goedkope internet zo goedkoop is omdat het door zielige arme kinderhandjes in elkaar is gezet in ontwikkelingslanden dan betaal ik liever wat meer voor fairtrade internet

Reageer
gravatar

Kwalitijt kost nou een maal duur. Dus hoe duurder het internet, des te beter de inhout. Zo moeilijk ken het niet wezen.

Laat het maar lekker veel kosten.

Reageer
gravatar

Hoezo minder mooi die meid, Aan de schouder-bandjes te zien heeft ze zelfs de moeite genomen een push-down-bra te dragen om het decolleté te verminderen.
Ook de pokdalige made-up draagt bij aan het als gewone vrouw over straat te kunnen gaan.
Je zou haar facebook eens kunnen bekijken.
Wat op FB staat is echt, hoor ik van de kinderen.

gravatar

Voor mij maakt het niet uit dat mobiel internet in het buitenland een dure aangelegenheid blijft. Ga er toch nooit naar toe en zeker niet op vakantie. Maak het maar zo duur mogelijk, fatsoenlijke Nederlanders hebben er niets te zoeken.

Al jarenlang gaan we naar strandcamping De Quack in Hellevoetsluis. Het is een prima plek, we hebben er een strandhuisje en mijn buurtjes zijn honderd procent autochtoon.

Wat houd ik toch van de duinen!

Corrie.

Reageer
gravatar

Daarom zijn wij verhuisd naar het buitenland… Dan is het ineens toch goedkoper EN niet in de buurt van een camping in Hellevoetsluis.

Het mooiste is… Allemaal allochtoon, ook wijzelf.

gravatar

Ons land is helaas vol met domme blondjes…

gravatar

Ja, ik bedoel wie wilt er nou geen dure internet. Ze moeten echt niet denken dat we zielig zijn. we kunnen het heus wel betalen!

Reageer
gravatar

Nou, ik kan het niet betalen, maar, daar heb ik een sluwe oplossing voor bedacht: In het buitenland gebruik ik gwen internet, dus hoef ik ook niet te betalen!

Jaja, en helemaal zelf bedacht!

gravatar

Die intelligentie gaat me echt te boven. Volgens mij zijn we niets anders gewend dan betalen voor dingen. Ben blij dat zuurstof gratis is!

gravatar

En waarom zou een man zich kunnen laten naaien door iedereen? Als Corrie dat nou leuk vind, laat hem dan vooral zijn gang gaan.