WhatsApper Ronnie al drie maanden aan het typen

Gesprekspartner Marjolein slaat alarm

De Leidse studente Marjolein Vermeer (21) heeft groot alarm geslagen. Haar favoriete gesprekspartner op WhatsApp Ronnie Bakker (24) is al sinds 9 november aan het typen.

Marjolein: “We waren aan het scharrelen, maar ik vroeg hem dus wat het tussen ons voor hem betekent. In het begin vroeg ik voor de grap of ie een roman aan het schrijven was, maar na een tijdje vond ik het toch wel creepy.”

Redactie is aan het typen…


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Dit is de nieuwe update van Whatsapp, je kan mensen die je eigenlijk niet mag nu negeren door een bepaalde tijd je status op ‘aan het typen’ te zetten en daarna alleen ‘Ok’ te sturen.

Graag gedaan.

Reageer
gravatar

Ik verwacht dat hij zijn status had veranderd. Waarna hij haar vervolgens negeerde? Aan het typen… Ligt eraan wat voor toestel natuurlijk sommigen valt het namelijk wel op. lol

Reageer
gravatar

Goed zo F.F. Dimmen. Nina is niet grappig, durf er om te wedden dat Nina zo’n linkse macrobiologische verantwoorde zestiengranendoos is. Daar zit geen spatje humor in.

PS: Kom je dit weekend nog langs? Het antiek korsetje waarvan je mij de maten hebt gegeven is af. Het zit wel erg strak, mijn dikke darm hangt er bijna uit.

Love you Honey Bunny,

Corrie. xxx

gravatar

moet het altijd top nieuws zijn? iets leuks mag toch ook wel. Ik vond het wel grappig. mag er ook wel eens in. En als je alleen serieus nieuws wil nmoet je een krant nemen. Daar zal dit nooit in staan.