6 Fouten Die We Allemaal Maken In Een Vredesoverleg Met Rusland

Facepalm!

Ook zo dol op vredesoverleggen? We love it! Zeker in Minsk! Maar er kunnen kleine irritaties ontstaan bij onderhandelingen tussen grootmachten. Wij hebben 6 superherkenbare fouten op een rij gezet. Als we die nou allemaal voorkomen, moet het helemaal goedkomen. Dan is het goodbye diplomatieke impasse!

Een jaar wachten nadat een schiereiland is geannexeerd
Natúúrlijk heb je veel andere leuke dingen te doen als Rusland een stuk land van een soevereine staat inpikt, maar als je héél eerlijk bent is het handiger om meteen van je te laten horen. Toch?

Denken dat OVSE-waarnemers de boel gaan oplossen
Hallo! Die grens tussen Rusland en Oekraïne wordt al meer dan een jaar niet gerespecteerd, know your boundaries. Tuurlijk is de grens in handen van rebellen en kunnen er moeiteloos Russische tanks het land ingerold worden, maar face it: dat houd jij toch niet tegen!

Dreigen met nog meer economische sancties
Gaaaaap, die kennen ze nu wel in het Kremlin. You can do better!

Openlijk uitspreken dat Oekraïne op korte termijn geen NAVO-lid wordt
Dát maakt indruk! Nu weet Moskou duizend procent zeker dat je nooit mee zult gaan vechten. Snuggerrrrr!

De Franse president meenemen
Nee, dáár win je de oorlog mee! Tip: de Amerikaanse president maakt meer indruk.

Meteen inzetten op een staakt-het-vuren
Ja, dat moet het uiteindelijke compromis worden, slimpie. Als je daar meteen op aanstuurt, gaat Rusland natuurlijk afdingen. Duh! Beginnersfout!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Het eenvoudigste is de $ de status van mondiale handelsmunt ontnemen ten gunste van de Renminbi. Momenteel worden de Russische burgers misleid doordat ze voorgespiegeld wordt dat het Fascisme in de Oekraïne niet afkomstig is van Poetin c.s. Maar Poetin noemt alles fascisme als er niet onder dwang van wapens onderhandeld wordt. Het uit de handel nemen van de Amerikaanse $ helpt per definitie de Russen failliet, die nu eenmaal zonder zwart, crimineel geld geen niet kunnen bestaan.

Reageer
gravatar

De grootste fout is dat Rusland er bij zit. Wat moet die daar? Op die manier kan je bij het geschil met de pro-engelse separatisten ook Engeland uitnodigen om het probleem van Noord-Ierland op te lossen. Albanië zat er toch ook niet bij toen de pro-albaanse separatisten moelijk deden in het Servische Kosovo?

Reageer
gravatar

Engeland heeft weldegelijk een grote rol gespeeld bij de vredesgesprekken over Noord Ierland.

Ik vraag me af wat die mof Angela Merkel en die kwiebus Hollande bij die gesprekken moeten! Wat hebben die met Oekraïne te maken?

Rusland moet erbij omdat de separatisten pro Russisch zijn en meestal van Russische komaf. Rusland wil niet dat die effe door Oekraïne geruimd worden.

gravatar

Ja inderdaad, op die manier kunnen we wel bezig blijven.. In dat geval moet Nederland ook mee onderhandelen tussen de belgen en het gevoel voor humor, die twee gaan immers al tijden niet samen.

gravatar

Die F Timmermans (incognito) is vast een nepper. De echte weet natuurlijk veel beter hoe de topopolitieke situaties in elkaar steken. Maar de echte had vooral geklaagd over zijn noodgedwongen afwezigheid wegens het verbod op de selfiestick die in Minsk gold.

gravatar

Laten zich zo bang maken door zorgvuldig in elkaar gemanipuleerde vijandsbeelden dat ze niet eens in de gaten hebben dat op ditzelfde moment hun land, hun vrijheid, onafhankelijkheid en democratie onder hun neus met ESM- en TIPP-akkoord wordt verpatst aan een duister clubje bankiers en captains of industrie. Kinderlijk eenvoudig te manipuleren makke schapen. Een ontluisterend tafereel. Blij dat ik toch al nihilist was.

Reageer
gravatar

Wat een eenzijdig voorgekauwd anti Russisch gelul.
het westen en de navo bombardeerde de soevereine staat joegoslavie om hen kosovo af te nemen. Ieder excuus is goed om Rusland te demoniseren, tja de westerse concerns hebben geen toegang en controle tot de grondstoffen.Eens wat nadenken,en niet klakkeloos alles nazeggen wat men in de media hoort. poetin is tenminste geen schijnheilige zoals obama die alleen de belangen van wal street behartigt.

Reageer
gravatar

Doe geen moeite, u bent hier bij de Speld. Brave mensen, de journalisten en hun lezertjes, maar ze hebben duidelijk het buskruit niet uitgevonden zullen we maar zeggen. Zelf nadenken, de feiten op een rijtje zetten, vebanden leggen en conclusies trekken is hen niet gegeven. Dit is de makke medemens, van het soort dat er hersenloos vanuit gaat dat het waar is omdat Twan Huys en de Volkskrant het zeggen. Aandoenlijk naief maar funest als landgenoten.

gravatar

Kunnen we Frans Timmermans, samen met wat Europese Ministers van Bemoeierige Zaken niet naar het Rode plein sturen om een demonstatie te organiseren? De laatste keer dat zo’n gezelschap een demonstratie in Kiev bijwoonde had ook verstrekkende gevolgen.

Reageer
gravatar

Waarom niet de hele Europese Commissie naar het plein van de hemelse vrede gestuurd ? Een enkele reis moet volstaan.

gravatar

Ik mis de belangrijkste fout in de opsomming.

De keuze van de vergaderlocatie.

Vergaderen doe je in hotel de Mallejan in Vierhouten en niet in zo’n kil rillingen opwekkend marmerpaleis in Minsk.

Reageer
gravatar

Poetin is niet gek. Wie wil er nu een wegzakkende provincie annexeren ? Gewoon alle groningers evacueren en de gehele provincie aan de natuur teruggeven. Dat kon nog wel eens een toeristische trekpleister van allure worden.

gravatar

U bedoelt, Toch: “de enige goede Poetin is een dode Poetin”. Helaas heeft u dan weinig van het conflict begrepen en zult u straks uitroepen: “de enige goede EU is een dode EU” en dan zijn we er nog lang niet.

gravatar

Even een zijsprong: het schijnt dat de amsterdammers elkaar aan het liquideren zijn, dus ik ben benieuwd wanneer Amsterdam ontvolkt is. Mij hoor je niet klagen.

gravatar

En wat denkt u van Vlaanderen en frans Vlaanderen, met Rijssel, Duinkerken, Koudecerque en andere al dan niet verhaspelde nederlandstalige plaatsnamen.
De vlaamse taal is er door de fransen ongetwijfeld uitgeranseld, maar dat valt weer aan te leren. Kortom: lange leve groot Nederland.

gravatar

Frans Vlaanderen was de kern en de bron van Vlaanderen, ze zijn alleen het moeras in gedreven, dat werd Nederland. En de kern en de bron van de EU is vanzelf Frankrijk. Wat anders is het doel dan supermacht of op gelijke voet staan met supermachten? Zie ook het proces voor prostitutie van Dominique Strauss-Kahn in Rijssel. Prostitutie, ook wel een politiek fenomeen. Dijken bouwen.

gravatar

Twee wereldoorlogen zijn niet voor niets uitgevochten in België waar vorig jaar, 2014, de aanvang van de Eerste Wereldoorlog werd herdacht. Waarom is Broekzeil de hoofdstad van de EU, denkt u?

gravatar

De Tweede Wereldoorlog boeit mij meer, dat was technisch meer interessant, grootschaliger en beter georganiseerd. De eerste was zo vuil enzo, hoewel die loopgraven me blijven boeien, hier in de provincie is de museumboerderij het locale politieke machtsbolwerk. Dat moet ie toch niet bij mij doen! Ik rij motor.

gravatar

Als wij bij een vredesoverleg écht indruk willen maken, zullen we toch Mohammed Rabbae moeten sturen (niks Drs. zo’n lul haalt toch nooit een titel?!). Moet jij eens zien hoe snel Poetin inbindt zal er eenmaal termen als “Moslima”, “Varkenskoppen” en “Geile Blondjes” over de tafel vliegen. Daar wil een weldenkend mens toch niet aan? Nou dan! Go Mo!

Reageer
gravatar

Haha heel herkenbaar. Ik dacht in mijn vorige vredesoverleg met Rusland ook dat ik alles goed gedaan had. Bleek dus dat ik te veel vertrouwen had in de OVSE. Superstom natuurlijk. Daar hebben we toen nog kostelijk om gelachen.

Reageer
gravatar

Op zich ben ik geen bewonderaar van Poetin, maar u etaleert toch een propagandistische eenzijdigheid.
Ongetwijfeld zijn er (west-) oekraïeners, EU’en, geheime diensten en anderen die ook gore hufters zijn en een minstens even ferme klap verdienen.

gravatar

Laat de bevolking toch beslissen. Als b.v. bijna alle Tjetjenen niet meer bij Rusland willen horen laat je ze toch gewoon gaan ?
En als bijna heel Meppel bij de Dominicaanse Republiek wil horen doen wij toch ook niet moeilijk ? Nou dan.

Reageer
gravatar

Limburg is ook een soort schiereiland. Behalve de hobbits zelf hoor je er niemand over dat Nederland deze landtong omgeven door Duitsers en Belgen ooit geannexeerd heeft. Slecht staaltje journalistiek, of njet?!

Reageer
gravatar

Daar raakt u een heikel punt! Laten we ogenblikkelijk Limburg ruilen voor de Krim, Baskenland, Gaza, of om het even welk ander stuk land! (ALLES beter dan Limburg…..)

gravatar

Persoonlijk wil ik Grafschaft Bentheim bij Nederland voegen, omdat het nu zo’n rare inham is.
En ook die inham waar Elten, Emmerik, Rees en Wesel in liggen is te overwegen.
Maar ja, dan moet de bevolking aldaar het er wel mee eens zijn, anders creëren we onze eigen “Palestijnen”.

gravatar

Kunnen jullie dit even doorgeven aan jullie gezaghebbenden? Hier in het zuiden zouden wij niets liever willen dan hetgeen jullie nu aandragen, maar steeds als wij Limburgers smeekbeden sturen naar de Overste van de Verenigde Provinciën om ons eindelijk bij meer ontwikkelde landen aan te mogen sluiten, krijgen wij geen antwoord.

gravatar

Tja Groep Achter, Elten is bijna net als Meppel, dus echt nodig hebben we het niet, maar ja, het ligt op de route naar Emmerik etc., dus moeten we het wel terugnemen (als ze het willen).

gravatar

Nou Hertog, dat heeft Den Haag al decennialang geprobeerd, maar niemand wil het hebben. Het grbied is voor het Koninkrijk als een ware winkeldochter.

gravatar

Pol,

Dit vind ik niet aardig van jou.

Waarom moet je nu uitgerekend daags voor vrijdag de dertiende met het noemen van Luttelgeest onze eigen luttelgeest de quasi-moslim “Mohammed” plagen?

gravatar

Kleef moet Duits blijven! Vanuit Nijmegen wil ik niet te ver rijden voor goedkope drank of goedkope benzine. Kleef mag ook Luxenburgs worden. Of Russisch, mits de gunstige Roebel/Eurowisselkoers zich handhaaft.

gravatar

@Hertog van Limburg: Je moet ook geen toestemming vragen om je te mogen aansluiten bij beschaafde landen. Je moet gewoon de dijken doorsteken, zodat Holland onderloopt. Toegegeven: met hun holle hoofden zullen die Hollanders wel blijven drijven, maar we kunnen ze natuurlijk gewoon terugduwen als ze aan land proberen te kruipen: een tweede evolutie kunnen we niet hebben! Zonder die opvreters zijn we in de rest van Nederland beter af!

gravatar

Parbleu, een imitator, een na-aper, een uit d’ hel ontsnapt creatuur.
Scheert weg, gij deerniswekkende diábolos, zo naakt uw laatste uur.
Met courage en plezier rijg ik u dra aan de punt mijner rapier.

gravatar

Haha, superherkenbaar!

gravatar

Kennelijk heeft een duister figuur er behoefte aan om mijn naam, Rabbae, te misbruiken.

Uitlatingen op deze website, die niet de signatuur dragen Drs. M. Rabbae (let op de ‘punt’ achter mijn titel) zijn niet van mij afkomstig!

Ik heb de provider van speld.nl gesommeerd misbruik van mijn naam te staken.

Eerder heb ik met succes Wilders geblokkeerd zie:

https://www.facebook.com/mohamed.rabbae/posts/580897168645969

Dit bericht zal herhaald worden, tot het misbruik is gestopt!