Man blij dat werkdag voorbij is zodat hij met vrienden kan praten over werk

‘Even lekker ontspannen’

Stef de Moor (33) uit Tiel is blij dat de werkdag er bijna opzit. De accountmanager van een softwarebedrijf in Bilthoven heeft vanavond met drie vrienden afgesproken en gaat het de hele avond over zijn werk hebben.

“Lekker even ontspannen met mijn maten straks”, blikt Stef vooruit. “Heerlijk om Thomas, Koen en Ben urenlang te vertellen over mijn targets van deze maand. En dan na een biertje of zes mijn analyse van de bedrijfsstructuur aan ze uitleggen!”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Maar nu eerst even een alcoholvrije Bavaria en dan snel een stuk of vijf, zes Heineken; voor de dorst. Die Zeitgeist voor degenen die nog niet werkloos zijn: “Opera, ergo sum”. De man relaxend in de kroeg en de vrouw/verloofde/vriendin, slovend bij de kids, achter de stofzuiger en aan het aanrecht. Emancipatie anno 2015.

gravatar

Ik juig dit toe. Vooral omdat de inbreng van nep Rabbae het tegenovergestelde van geestig is. We zullen hem/haar niet missen.

Reageer
gravatar

Een rekeningbaas van een zachte warenbedrijf die over zijn maanddoelen gaat praten? Het kan niet anders dan dat die drie Nederlanderse jongemannen de hele avond in een soort stoonkoolinglies tegen elkaar over bizznizz gaan zitten lullen onder het genot van lauwe pils en gepelde pinda’s waarvan je gezouten vingers krijgt. Aan het eind wordt besloten om nog even de hoeren te bezoeken. En hun vrouwtjes maar denken dat ze vergaderen op de zaak.

Alleen jammer van dat tè Nederlandse woord “bedrijfsstructuur”. Dat had beter gekund.

Reageer
gravatar

Ja ik probeer mensen ook altijd dingen uit te leggen over voor wie ik werk maar ik word altijd gestopt nog voor ik iets inhoudelijks kan zeggen.

Reageer
gravatar

Wij spreken onder het werk soms wel eens over het werk zodat we na het werk de tijd voor onszelf hebben en over politiek, vrouwen, auto’s, motoren en wijven kunnen keuvelen.

Het is behoorlijk associaal om buiten werktijd toch nog over dat stomme werk te beginnen, dan is er echt duidelijk iets mis met je. Daar doe je het toch niet voor?!

Reageer
gravatar

Wij werkt niet, wij altijd in moskee of theehuis. Wij spreek met Iman en doen strategie om veel kindertjesbijslag en sociale uitkering naar Marokko gaan exporteren. Wij maak veel kind.

Ook wij veel maak studi om van kaaskopmeisje moslima te maak.

Ha ha jullie dom hollankaaskop werk om ons lekker in theehuis te praat over julie stom varkenskop.

gravatar

Kennelijk heeft een duister figuur er behoefte aan om mijn naam, Rabbae, te misbruiken.

Uitlatingen op deze website, die niet de signatuur dragen Drs. M. Rabbae (let op de ‘punt’ achter mijn titel) zijn niet van mij afkomstig!

Ik heb de provider van speld.nl gesommeerd misbruik van mijn naam te staken.

Eerder heb ik met succes Wilders geblokkeerd zie:

https://www.facebook.com/mohamed.rabbae/posts/580897168645969

Dit bericht zal herhaald worden, tot het misbruik is gestopt!