SER: ‘Kabinet ontbeert visie op slavernijtoekomst’

Lucratieve sector ligt al eeuwen op z'n gat

Het kabinet heeft geen enkele visie op de toekomst van de Nederlandse slavenhandel. Dat zegt de Sociaal-Economische Raad in een vernietigend adviesrapport. SER-voorzitter Mariëtte Hamer luidt de noodklok: “De laatste tweehonderd jaar teren we vooral op ons slavernijverleden, maar er is een structureel gebrek aan visie over onze slavernijtoekomst. De meest lucratieve sector van onze economie ligt al eeuwen op z’n gat en niemand doet iets.”

In het rapport ‘Slavernij uit het slop’ roept de SER het kabinet op om de slavenhandel nieuw elan te geven. Hamer: “Er is dringend behoefte aan innovatie binnen de slavenhandel. Onderwijs is daarin heel belangrijk. Daarom is een van onze aanbevelingen om op scholen veel meer aandacht te besteden aan slavernij. Als je dat niet doet, moet je ook niet verbaasd zijn als steeds minder jongeren kiezen voor een baan in de trans-Atlantische slavenhandel.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik weet niet of jullie het weten,maar kinderarbeid is ook verboden in Nederland.
Toch zijn er in de jaren 70 en 80 kinderen geweest die thuis de afwas moesten doen.
ik pleit dus voor een parlementaire enquete om te onderzoeken hoeveel ouders er de bak in moeten, want zulke zware misdrijven verjaar niet zo maar !
Eens zullen we de economie een halt toe moeten roepen, en tienduizenden ex ouders achter de tralies werkt hierbij uitstekend.. Trek de kosten van hun pensioen af, geen probleem,…

Reageer
gravatar

Je moet ook het autochtone gepeupel niet vergeten. In de zelfde tijd van de slavernij werd dit paupervolk in Nederland tenminste koest gehouden met minstens 12 uur werken per dag, geordende woonlocaties en verplichte aankoop in fabriekswinkels. Maar met de verzorgingsstaat werd ook deze bevolkingsgroep lui en decadent. Tegenwoordig gaat dat maar naar oorden als Mallorca en zelfs Thailand. Wég binnenlandse bestedingen!

Reageer
gravatar

Onvriendelijk verzoek aan Rabbae, Geert, Corrie, Plien etc.:
Houdt uw obligate non-reacties voor u. Voegt niets toe, creëert ook geen glimlach, enkel een scrollvinger.

Reageer
gravatar

Inderdaad: Onbegrensde mogelijkheden. Ieder kan zichzelf als slaaf -desnoods als slavin – verhandelen om zo de gaten te dichten die een doorsnee relatie openlaat. Fluitjes van een cent blijken uiteindelijk goudstaven die, in porno-industrieel opzicht, tot ongekende hoogtepunten geblazen worden. Echt “een gat in de markt” dat alleen maar leidt tot “Win-win”.

Reageer
gravatar

De wereld is nu eenmaal een van Client-Slave en “middleman” – Leer nu TCP/IP en ontdek je als packet – je komt overal – op tijd – volledig en frequent –

Packet-exchange !

Een begrip sinds 1967

Reageer
gravatar

We hebben tijdens ‘het grote TV verkiezingsdebat’ niet voor niets de pers geinstrueerd om Rutte niet te vragen wat de beloofde € 1.000 Euro x 6 mln (arbeidsbevolking) is. Die vraag is dus ook niet gesteld (gelukkig is dat een hoop stemvee/leen-slaven niet opgevallen).

We hebben Rutte vooraf echt proberen te trainen in de ‘tafel van 1.000’ maar het is Ons niet gelukt. Wellicht ook omdat Wij zelf als SysteemGoden slechts rekenen met de ‘tafel van 100 miljard’.

gravatar

Het nederlandse ondernemersschap heeft een vette kans laten liggen door niet de bouw van de voetbalstadions in Qatar te hebben binnengehaald.
Nu moeten ze daar zelf op hun onhandige wijze aziatische werknemers opjagen, hen niet betalen, mishandelen, bar slecht huisvesten, verhinderen dat ze desnoods zonder geld op hun blote kniëen naar huis kruipen en velen de dood in jagen. Waar is onze VOC-mentaliteit gebleven ?

Reageer
gravatar

Slavernij afgeschaft?

Zijn de toegangshekken met ‘Aflossing maakt vrij’ dan bij de nieuwbouwwijken weggehaald? Nee toch?

NB: zij die geen leen-slaaf van Ons zijn, dwingen we via de (ver)huurdersheffingen wel op de knieën.

Vroegah, in die goeie oude VOC-tijd moesten we manschappen ronselen, schepen bouwen, oorlogen voeren en spiegeltjes&kraaltjes weggeven. Tegenwoordig is één ondertekend hypotheekcontract al voldoende om tot succesvolle uitbuiting & slavenhandel te komen. Innovatie dus!

Reageer
gravatar

Nou ik weet het wel, we moeten de moslims tot slaaf maken. In de jaren zestig zijn ze in ons Nederland gekomen en hebben genoeg kansen gekregen fatsoenlijke Nederlander te worden.

Je moet een enorme linkse gekkie zijn om niet in te zien dat ze het verkwanseld hebben.

Dus: moslimoudjes, -vrouwen en -kinderen moeten opzouten naar hun eigen land en de mannen die op het land kunnen werken in een pension ergens op een achtergelegen industrieterrein huisvesten.

Corrie.

Reageer
gravatar

Wat een schattig stokoud, depressief, angstig, mensenhatend, ultrarechts, conservatief manneke is die verwijfde Corrie toch! Dat er geen hermetisch afgesloten bejaardenhuis voor hem meer is te vinden, is het asociale kaberet Rutte II aan te rekenen.

gravatar

Plien, trap er niet in. Volgens mij word Corrie geacht een vrouwtje te zijn, maar in ieder geval is het een dikke trol, dus niet te zeer voeden.

gravatar

Weer een lastercampagne van De Speld!

De slavernij gaat een grootse toekomst tegemoet. De zorgmaatschappij wordt afgeschaft en de burger bekijkt het zelf maar. Rijken worden steeds rijker, armen steeds armer, vaste banen verdwijnen.

Leve de EU!

Heil Angela!

Reageer
gravatar

Op mijn ouwe dag kom ik niet altijd meer goed uit mijn woorden. Even opnieuw geprobeerd in de hoop dat het nu goed gaat en dat de Juf mij niet voor is:

Dacht ik eindelijk van de zwartepietendiscussie af te zijn, rakelt de redactie het weer op.

gravatar

haar: discussie is een vrouwelijk woord.

Maar een beetje heen en weer lopen met Zwarte Pieten is misschien wel aardig als les 1. Die zijn immers al tam. Dan volgt later vanzelf de wilde Zwarte.

gravatar

Lieve Keesje,

Als heilige weet ik alles, dus ook dat jij denkt dat ik met “het weer oprakelen” de zwartepietendiscussie bedoel. Dat is echter niet het geval. Ik verwijs namelijk naar het oprakelen. Voor de rest ben je aan het raaskallen.

Ik ben gelukkig voor jou niet rancuneus, daarom behoef jij je aan het eind van dit jaar tegen mijn verjaardag geen zorgen te maken over de inhoud van jouw schoen.

gravatar

Eerwaarde goedheiligman,

dus als ik het goed begrijp maakt U bezwaar tegen het oprakelen van het oprakelen!
Ook goed.

Ik ben heel blij dat U, evenals Octopus Paul, in het geheel niet rancuneus bent. Daarom durf ik ook gerust bij U op schoot te gaan zitten.

gravatar

Inderdaad beste Henk van mijn geliefde Ingrid, zoals gewoonlijk heb ik het bij het rechte eind.

Onze slaven die wij uit Marokko hebben geïmporteerd, dienen volgens oud-Hollandse gewoonte onverwijld van het land te worden verwijderd, indien ze niet meer voldoende opbrengen.

Geert Wilders
Jullie toekomstige slavendrijver dictator

gravatar

Beste bovenmeester Den Oetelaer,

Zoals in de voorgaande regeringen heeft ook dit kabinet geen enkele toekomstvisie op ons slavenbestaan als leerkrachten. Toekomstperspectief ontbrak en ontbreekt volledig. Ouders zien zich daardoor gesterkt in de gedachte, dat wij slaven zijn van hun kinderen, zoals zij zelf zijn.

gravatar

Ikke hebbe vandaag met mein 4 vrou en 63 kind gespreekt.

Ons besluit zijn: ikke niet meer doe reageer op die Speld.

Altijd ik krijg valsche commentaar van witte kaasman met die varkenskop.
—————————
Geduld nu weg. Ikke stop. Nooit meer reactie van goede moslimman. ———-
Jullie kaaskop dwing mij tot stop, alleen als ik krijg van jullie minstens 4 likes van duimpje op, zal ik blijf.

Maar tog jullie zijn vieste varkenskop. Ook die ’66 dommekraten

gravatar

Wij heef nu voldoende duimpje op likes van jullie kaaskop gehad.

Gaan lekker weer door met varkenskop belaglijk make.

Allah hakbar alle Holland varkenskop, goed voor varkenskop zult.

Alle kaaskop stink