Nieuwe aanklacht tegen Boer Zoekt V.

Boer G. verdacht van aanranding overjarigen

Drie vrouwen hebben een aanklacht ingediend tegen het populaire KRO-programma Boer Zoekt V. De vrouwen zouden aangerand zijn door Boer G., nadat ze in handen waren gevallen van lovergirl Yvon J., die al jaren actief is in de commerciële agrarische vrouwenhandel. Alle slachtoffers zouden overjarig zijn.

Wim Anker, de advocaat van Boer Zoekt V, zegt dat alle vrouwen vrijwillig contact gezocht hebben met G.: “Daar is ook voldoende bewijsmateriaal voor in de vorm van brieven en integer gemaakte televisie-uitzendingen op een gunstig tijdslot in de vooravond.” Anker wil 4,2 miljoen getuigen oproepen voor de rechtszaak tegen Boer Zoekt V.

Boer G. ontkent alle aantijgingen en is zich van geen kwaad bewust: “Het idee om drie vrouwen aan te randen zou nooit in me opkomen. Ik heb alleen maar het ijs willen breken door ze te ruiken, te proeven en overal te betasten. Alleen op die manier leg je de basis voor een duurzame relatie. Uiteindelijk bouw je pas echt een vertrouwensband op door de ander in de slaap te verkrachten.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Boer G. treft geen blaam. Een van de cliënten van advocaat Anker, een zekere Bart van U. heeft inmiddels bekend. Zijn motief was direct duidelijk: hij wilde overjarigen alleen maar tegen De Borst drukken.

Iedereen is opgelucht, ook Mohammed Rabbae, hij kan nu weer verder slapen tot het begin van het ,nieuwe proces tegen Wilders.

De redactie van Speld wordt door de politie ook zeer gewaardeerd. Zonder hun prikkende medewerking zou Bart van U. nog vrijelijk kunnen borstdrukken.

gravatar

Zojuist met Opstelten gesproken. Hij stelde mij gerust, hij zei: Heer Gysbrechtl er is niets aan de hand in ons boerenland. U kunt gewoon eieren en kip blijven eten. Bovendien zijn wij extra allert en waken ervoor dat de hond van Yvon niet verkracht wordt.

Het zou rampzalig zijn voor onze hondenfokkers in Nederland, een verkrachtig van zo’n prachtig ras.

gravatar

Ik begrijp niets van al die rare commentatoren. Wij kijken altijd graag naar het programma van Yvon. Als daar misstanden zijn zoals die verteld worden, dan moet direct ingegrepen worden. Wij denken dat Yvon onschuldig is. En er niets van weet

Waarom van die rare reacties. Als je ook een fan van Yvon bent, moet je niet van die onzinnige dingen schrijven. Dat is onfatsoenlijk en niet leuk voor de mensen die beschuldigd worden. Wij blijven gewoon kijken. Voor ons is Yvon nog steeds Toppie!

gravatar

Lieve trouwe de Speldlezeressen,

Vertel mij wat over dat geile ding Yvonne Jaspers! Ze heeft voor elke uitzending iedere boer persoonlijk “uitgetest”. Mij als eerste, want ze vindt mij de grootste boer.

gravatar

Wij hebben veel likes op onze Facebook gekregen voor de ondersteuning van Yvon. Onze vrienden vinden ook dat het niet netjes is om rare verhalen te vertellen van Boer zoekt vrouw.

Het is gemeen en slecht om over een mooi programma te roddelen.

Steun Yvon ook op Facebook of Twitter voor haar, dat zal haar veel goed doen. Kijk niet naar die stomme reacties, dat zijn idiote laffe gekke mensen.

Wij respecteren Yvon, zij geeft ons veel kijkplezier.

Fam. Van Amerongen uit Borne

gravatar

المزارع الهولندي يجب أن يعاقب عليها شتية للإسكان والأشغال العامة

In de Koran staat het al geschreven.

gravatar

Hier is de echte vertaling:

Nederlandse boerderijen moeten gestraft met Shtayyeh voor Huisvesting en Openbare Werken.

@ Hans: Onzin! Yvonne heeft helemaal geen klein kutje, als je haar pakt is het net of je spijkerpoept in een emmer lauw water.

Gegroet, Leopold
Goochelvertaler

gravatar

Ehm.. bij nader inzien, ik wil even terugkomen op mijn ietwat ongenuanceerde uitspraak. Ik heb het liefst dat hij sterft in meppel in plaats van een greppel, aangezien je in meppel nog niet dood gevonden wil worden lijkt me dat passender voor een schoft zoals dit.

gravatar

Ja wa is di nao wur zeg!? Ik ben tog ginnen oanrander! Ge moet dienen zakken ven d’n Spuld nie gloven! Sloat hillenmoal nerregens up! En guj, Sander, goa tog lekker ligg’n stikke onder uwen zand hé! Stoan we wur kiet!

gravatar

Best dhr G.

Zou u wellicht willen overwegen algemeen beschaafd Nederlands te typen, dit maakt de communicatie namelijk een stuk aangenamer. Tevens zou ik u erop willen wijzen dat uw argumenten kant noch wal raken, alles wat de media tot ons brengt is per definitie de waarheid. Zo werkt dat in een democratie, laat het denken maar aan slimme mensen over. Zodoende bent u dus wel degelijk een aanrander, en laten we er niet om heen draaien, het ergste is nog dat u een boer bent.

Mvg, Sander Zand

gravatar

Lidde guj nog nie onder uwe zand Sander?
En ge kunde de wel zeggen, de dennen meediaa oaltujd gelujk hebt, moar ‘t blujft zeuw da ge eennene vuil’n komunist bent heur! Met oewe prupaganda! Ik ben dr kloar mê! En da’k nenne boer bun ‘tekent nie da’k oak nenne dommen ben! Recht veur oewene bakkes! Verdummenen, de kompjoeter ken wul vujl reageere zeg!

gravatar

Kup dicht koei! Ge kregt wa as ge mie mennen mellek gift! Foei! En PETA, blêf met oew vuil tenglen va mie koein af!

gravatar

Zou je wat meer respect voor mij kunnen tonen? Ik ben ook maar een schepsel van Allah. Als het zo doorgaat zoek ik een andere boer hoor #koezoektboerNPO1

gravatar

Zich filosoof noemende zeikerd, zie mennen brigt d’ronder.

Koei: Ha, da denkte guj! Moar met diennen nejen wetten kende ge da nie mer! Ge ken nie oewe eigen boer kieze, koei! Goa moar es effe flink wa mellek moaken veur mien veur ik dennen stier d’rbei hoal! En zegt nie da oe d’n stier goe gezind bunt, want da bunde nie! Da bunde nie, koei! En nao is’t genug kompjoetertêd veur oew!

gravatar

@Sander Zand: in het algemeen beschaafd Nederlands is het woord media meervoud en wel van medium. Een medium is een middel, meer in het bijzonder om informatie over te brengen.
De media zijn dus alle middelen om informatie over te brengen: krant, radio, tv, internet, megafoon, telefoon, roddels, achterklap, etc.

gravatar

Waar slaat dit op de dames doen zelf mee
of is dit een hetzeom het programma om zeep te helpen als je er niet van gediend bent ga dan weg maar maak geen ophef en wat heeft wilders hier mee te maken of zijn de heren jaloers om dat zij niet in het hotel waren

gravatar

Hej mensen van De Speld,

Wa denkt u dadde ge me zo effe op de kompjoeter ken zetten ofzo? Ja ik goa gewoan noar d’n gemeente zeg! Ken iemend me vertel’n hoe ge dieze onzin d’rafhaalt?

Hoogachtend,

Boer G.

Reageer
gravatar

Hé Willumpie, nao nie goan lope zegge woarde dege niks venef wit! Ik ben verdummene ginnen Fries! Ik ben nenne Broabander jonguh!
En mense ven dn Speld, hao uwen bakkes tog! Hette punt ven min reaksie ‘s dudlijk moaken da’k ginnen oanrander bin!

gravatar

Zich filosoof noemende zeikerd,

Denkte gij nao egt da gij ennene fieloosoof ben? Me oew gepeupel ovur diskriemenazi! Fieloosooven motte nao juist zegg’n da diskriemenazi eiglik gwoon underschêd moaken is! He, da zegt ennene Broabander, he! Denkte gij da échte boer’n nie zo proaten? Guj ben hier just ‘t stadsschoffie! Kum moar ‘s hier, noar Sittard, zo tege moj proaten! Ge wit nie wie’k ben! Dan zie de de wel!

gravatar

Dit gaat helemaal nergens over gewoon soft gedoe.
Laat boer G. maar eens contact met mij opnemen dan weet ik wel beter methodes. Advies is uiteraard niet gratis ik moet toch ergens geld genereren om mijn advocaten te betalen

Reageer
gravatar

Ja jonge Bill Cosby wa wilde ge nao wur van muj? Moe’k uwene bakkes es leuren mujn vuiste kennen ofzo? Welkenne bettere metoodes hedde gij? Ge goat tog nie dennen meediaa glooven? Neum de mar kontakt me muj op als da de ge durft!

gravatar

Zeer verstandig, Maarten. Iedereen die zich op welke manier dan ook inlaat met dit TV-programma – zij het als deelnemer, als presentatrice of als kijker – verdient het om aan een melkmachine te worden gehangen, onvrijwillig geïnsemineerd te worden en uiteindelijk te worden vermalen tot half-om gehakt (uiteraard vermengd met hoogwaardig kwaliteitshondenvlees).

gravatar

Ik kan in mijn functie niet veel loslaten over deze zaak, behalve dat we een zeer zorgvuldige analyse van de begrippen “Integer”, “gunstig tijdslot”, “vooravond” en “Yvon J.” zullen maken. Ten slotte nog een praktische mededeling voor de 4,2 miljoen getuigen: jullie kunnen bij aanvang van de rechtszaak op woensdagochtend 4 februari vanaf 11.00 uur inloggen op de Skype-verbinding van de Rechtbank van Leeuwarden met het wachtwoord: swagboertje83

Reageer
gravatar

Vroeger rook ik met de neus of de vrouw tochtig was of nie. Bij kinderwens viel al snel het gulden schot. Toen er genoeg kinderen waren was het daarentegen een goeie anticonceptie!

Reageer
gravatar

Die vrouwen vragen er wel een beetje om met hun uitdagende kleding en met z’n drieën wedijveren wie de heerlijkste groentesoep kan bereiden.
Boer G heeft er echt een neus voor…

Reageer
gravatar

Die man spoort niet, ouwe viespeuk is het, een boeren lul, zelfs een varken loopt voor hem weg,

gravatar

Uit onderzoek is gebleken dat boer G. helemaal geen agrariër is en dat ook nooit geweest is. Het gaat hier om beroepsverkrachter G. B. die al eerder in de gevangenis Overschie te Rotterdam heeft gezeten en daar 531 gedetineerden heeft verkracht.

Reageer
gravatar

ik moet zeggen dat ik het een viezerik vind dat doen de andere boeren toch ook niet .ze tasten het programma wel aan vind ik en dat is jammer .maar aanranden daar ben je zelf bij en dan moet je opstappen .ik heb nog geen een boer dit zien doen ook in de andere progamma`s niet. weggaan dat staat hij gewoon voor gek .

Reageer
gravatar

hij spoort niet vind zich zelf een superman en wil een vrouw voor bed, huishouding en de warme hap werkelijk een waardeloos en hulpeloos figuur

gravatar

Hij is een verdachte dat betekend dat hij nog geen dader is hij is verdachte tot het tegendeel bewezen is dus nog geen conclusies trekken en wachten wat het onderzoek bewijst

Reageer
gravatar

Leuk om te zien hoe weinig mensen weten wat een satirische nieuwsite doet xD
Nederland wordt steeds dommer…….

gravatar

stelletje zielige mensen reageren hier op bewijst wel weer dat wij elkaar geluk niet gunnen en vooral zo’n oude man stja als toch niks meer mag blijf dan lekker vrijgezel boer geert want iedereen let overal op en ja in dit land heb je alleen kleuters die daar niet over kunnen maar geeft niks ik zou zeggen stop lekker met dit programma en alle andere liefde’s sjit programma’s want iedereen gunt elkaar niks zo bewijst dit wel weer als je de reacties ziet

Reageer
gravatar

Ja Stiksma; Geert denkt ook geluk zit in een klein broekje.
Hij zoekt er goud maar vindt nog geen roestige spijker.

gravatar

stelletje zielige mensen reageren hier op bewijst wel weer dat wij elkaar geluk niet gunnen en vooral zo’n oude man stja als toch niks meer mag blijf dan lekker vrijgezel boer geert want iedereen let overal op en ja in dit land heb je alleen kleuters die daar niet over kunnen maar geeft niks ik zou zeggen stop lekker met dit programma en alle andere liefde’s sjit programma’s want iedereen gunt elkaar niks

Reageer
gravatar

Wel nee, gewoon wat kamfer in zijn erwtensoep doen, zoals vroeger (?) bij de soldaten en dan is hij zo mak als een lammetje.

gravatar

Geert loopt gewoon zijn pik achter na .

En die dames zijn zo triest dat ze via de media een vent moeten gaan zoeken.
Hoe zetten deze oude vrouwen zich voor schut.

Reageer
gravatar

ANP NIEUWSDIENST VAN 29 JANUARI • 26 JANUARI 2015, 18:23
Boer G. treft geen blaam. Een van de cliënten van advocaat Anker, een zekere Bart van U. heeft inmiddels bekend. Zijn motief was direct duidelijk: hij wilde overjarigen alleen maar tegen De Borst drukken.

Iedereen is opgelucht, ook Mohammed Rabbae, hij kan nu weer verder slapen tot het begin van het ,nieuwe proces tegen Wilders.

Reageer
gravatar

Een goede relatie bouw je op door elkaar eerst goed te leren kennen,en niet glijk te betasten e.d maar goed de vrouwen zijn oud en wijs genoeg om zelf te bepalen wat ze wel of niet toelaten ,,ik zelf had allang mijn koffer weer gepakt en was vertrokken,ben hier zeker niet van gediend.Boer Geert komt over als een jofiale man,maar gaar hier in tever.Weg met boer Geert in Boer zoekt vrouw,,

Reageer
gravatar

Waarom is er geen kritiek op de AIVD. Zij hadden dit kunnen voorkomen als ze alle stenen opgetild hadden.

Nu is inderdaad die arme Mohammed Rabbae weer de pineut.
Enfin hij heeft een goede advocaat, die Spong red hem wel van onder de steen.

Reageer
gravatar

Ik begrijp niets van al die rare commentatoren. Wij kijken altijd graag naar het programma van Yvon. Als daar misstanden zijn zoals die verteld worden, dan moet direct ingegrepen worden. Wij denken dat Yvon onschuldig is. En er niets van weet

Waarom van die rare reacties. Als je ook een fan van Yvon bent, moet je niet van die onzinnige dingen schrijven. Dat is onfatsoenlijk en niet leuk voor de mensen die beschuldigd worden. Wij blijven gewoon kijken. Voor ons is Yvon nog steeds Toppie!

Reageer
gravatar

Redactie wat doen jullie?

Ik zie een hoop provocerende grensverleggende uitspraken. hang naar aandacht van eenzame mensen.. Y vergelijken met een madam.. Mwa…. mensen wees eerlijk.

Reageer
gravatar

Wat stellen jullie je aan zeg. Ze staan erbij en kijken ernaar.ze laten het ook toe. Hij maak er teminste werk van. Kunnen de andere boeren een voorbeeld aan nemen. Daar gebeurt tenminste wat

Reageer
gravatar

Snap best dat zo’n boer vanuit zijn eigen verstijvingen de vrouw allereerst in haar meest verzachtende omstandigheden wil ontmoeten. Maar ach, hoe zeggen we dat, het stokske staat zoals men het vasthoudt. En met veel handen maakt men daar licht werk van. Dan is de gang naar de rechter – ook bepaald niet gratis – gauw gemaakt. Zoals we dat zeggen, het is ‘t zaad dat de man verraadt. En dan is het huilen, jaja!

Reageer
gravatar

Wat is V zonder B – BV bij een Stal met veel K –
Daar waar de M middels een GT naar buiten wordt gereden – BZV is een merknaam geworden – tekenend voor de moderne AS..

BZV heeft besloten een nieuwe single uit te brengen – ze waren ooit samen maar nu is ze weer single – ze ligt binnenkort bij de plaatselijke schijvendump.

BZV is familie van Jan Zonder Land.

Jan zoekt nog een stukje
u kunt kontact opnemen met Jan via B

Reageer
gravatar

Ik begrijp niet dat vrouwen uit de risicogroep van 25-45 jaar zich niet preventief laten aanranden. Een nationaal aanrandingsprogramma zou tenminste enige bescherming bieden tegen de psychische overmacht van boeren zoals G.

Reageer
gravatar

En gelukkig zijn er ook genoeg opofferingsgezinde aanrandingsvrijwilligers bereid aan dit nobele programma mee te werken, Veel meer bv. dan bij de brandweer.

gravatar

Is “waarheidsvinding” door De Speld uitbesteed aan Peter R. de Vries? Niet de aangewezen figuur om Boer G. en Boer zoekt V. te ontmaskeren. Peter de V. is mediamiek weliswaar goed ingevoerd in het criminele circuit. maar mist apert ervaring in het spoorzoeken in de stront van agrarische milieus. Yvon J. gebood “gimme three” en Boer G, deed zulks in de hoop een mediakanon te worden. Dat komt er van als een agrariër uit de sex-drugs-& rokkenrol generatie gepushed wordt zijn kunstje te doen voor de camera.

Reageer
gravatar

Mensen stel je niet aan,,je gaat hier toch vrij willig aan beginnen.Wat zijn wij Nederlanders tegenwoordig een stelletje zeikers.Kunnen we niet hebben dat een programma goed gaat?Hebben we niets anders te doen?
Deze vouwen zijn oud en wijs genoeg, als je het niet bevalt ga je toch weg!
Sterkte met dat gezeur!!!!!!!!

Reageer
gravatar

De boeren zijn merendeel in een psychologisch isolement terechtgekomen, en weten niet meer wat ze willen. Er bestaat een heuse identiteitscrisis. Hoe kan het boerenbedrijf integer voortgezet worden? En je kunt ook niet van iedere boerderij een museum maken. Het belangrijkste probleem is dat de boeren geen zonen meer krijgen, alleen maar dochters, hoe kan dat? Een ware hedendaagse tragedie.

Reageer
gravatar

Boer g ik vind je maar een vies oud manneke die maar aan 1 ding denkt en dat is je pik achterna lopen ga naar een hier en betaal voor de sex maar ga geen vrouwen aanranden bah vanaf de eerste aflevering kon ik al van je kotsen

Reageer
gravatar

Juist Geert ik ga een tang mee nemen en een riem ,als ik ooit een date doe! Je bent zeker nooit die schuur uit gekomen ,en altijd alles donker in de bedroom gehad? Jammer je snapt het niet he??

Reageer
gravatar

Maar ook een beetje aan boertige nonchalance en onevenwichtige inzet van X en Y-chromosomen in de zaadteelt. Dus binnenkort geen “Boer zoekt vrouw” meer maar “Boerin zoekt man”. Wordt Yvon Jaspers dan ook gelijk omgeschoold en omgepoold?

gravatar

Wat is dit ….? Zit met grote ogen de reacties te lezen… weet niet wat er in sommige mensen omgaat, maar er zijn er duidelijk een paar flink ontspoort… heb geen reactie hiervoor… maar over het artikel zelf.. het goed wijs van die boer is ook in de koeienstront gevallen denk ik, zit continue aan al die vrouwen, was allang weg geweest, hij wil van vele bomen de vruchten plukken die gek…..maar goed, op elk potje past een deksel…..

Reageer