Ben Elker moet nu al iets schrijven op een kaart voor een collega

‘Ik ken haar niet eens’

De bevalling van secretaresse Nancy heeft gezorgd voor een compromitterende situatie bij het Bilthovense IT-bedrijf Intech-IT. Data-analist Ben Elker, amper een week in dienst, werd vrijdag direct in het diepe gegooid om een gelukswens op een kaartje te schrijven voor iemand die hij eigenlijk helemaal niet kent.

Elker zit met zijn handen in het haar: “Blijkbaar heeft ene Nancy sinds kort een kind dat Emma heet. Wat wens je zo iemand toe? We leven allemaal met je mee? Succes? Veel sterkte? Goede feestdagen? Het allerbeste? Dat is hartstikke hypocriet! Ik wil eerst iemand kennen voordat ik dingen zeg waar ik later misschien spijt van krijg.”

Geveld door twijfel maakte de data-analist vervolgens de klassieke fout om aan zijn geschreven boodschap te beginnen zonder deze vooraf helder voor ogen te hebben. Elker: “Ik begon met een kort resumé van wie ik ben, waar ik vandaan kom en een aantal steekwoorden over hobby’s, maar daaruit volgt natuurlijk al gauw dat je raakvlakken moet benoemen, anders raak je de aandacht kwijt. Dus heb ik verteld over wat ik doe bij Intech-IT en hoe mijn taakverdeling zich verhoudt tot de twee andere data-analisten, zodat die Nancy niet na haar zwangerschapsverlof bij mij komt voor vragen die buiten mijn verantwoordelijkheid vallen.”

Toen Elker zag wat andere collega’s zoal op de kaart hadden geschreven, sloeg hem de schrik om het hart en kraste hij zijn boodschap door om zich tot aan de lunchpauze te bezinnen op een logische vervolgstap. “De meest gangbare zinnen waren bezet.‘Succes met je kind’ en ‘EEN KLEIN WONDER!’ waren bijvoorbeeld al opgeschreven. Ik ben nu maar geëindigd met ‘LEKKER HOOR! DIKKE X’. Ik weiger me gek te laten maken door een kleinigheidje als een kaart.”

In een eerdere versie van dit artikel werd abusievelijk verwezen naar Axle-IT als de nieuwe werkgever van Ben. Dit klopt niet, zijn werkgever heet Intech-IT.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Tip voor een volgende bevallingsgelukwenskaart van Ben Elker aan de vader van de boreling, tout court : Van harte proficiat; namens uw médewerkers.
Dit double entendre heeft altijd succes.

Reageer
gravatar

Vereenvoudigd “Oranje” taalgebruik voor “De dag die je wist dat zou hij zou komen, is daar”? Geen punt Wimlex, het valt toch allemaal onder de ministeriële verantwoordelijkheid van Mark Rutte en die weet ook niet beter. En bovendien: wat Maxima ooit zei: “een béétje dom….” zó to-the-point!

gravatar

Ja, temeer daar vroeger nog vaak het kind wordt weggegooid (mét het badwater) en de nageboorte werd gehouden, vgl. o.a. Hans Wiegel, Ivo op Stelten, Sander Dekker en Neelie Kroes.

gravatar

Wij hier bij de boerderij zullen gelijk een spoedberaad beleggen en de voltallige ministerraad bijeenroepen.

Dat kan natuurlijk niet zomaar.

Niet zolang blijven zitten.

Rechts houden graag.

Reageer
gravatar

ik heb de verdachte al geruime tijd gevolgd, ik heb daarbij persoonlijke bekentenissen vergaard dat hij dergelijke snode plannen had bij vorige werknemers, en heb daar beeldmateriaal van. Mijn methode werd in het verleden beproefd met onder anderen Joran van de Wal in de Sloot. Sic(k). Binnenkort wordt er een speciaal programma geweid aan de zaak Elker wegens deze onopgehelderde moordzaak.

PR

Reageer
gravatar

Mijn schoonvader die me de koeien liet weiden, zei altijd dat je ze ‘te grazen’ moet nemen.

gravatar

Als jij maar niete onderzoek van ons Profeet doen voor die gebruik van die kleine meisje.
Anders jou kopje er af. Dan BEN jij P R zonder viese kop.

Jij Vieste varkenskop van die Nederland

gravatar

Voilà, de lang beloofde verrijking van onze v/h monomane Joods/Christelijk/Chinees/Italiaans/Antilliaanse/Nederlandse eetcultuur: nu met snufjes uit Al Maghreb en accenten van Dürüm Erdogan. Kortom: de Turks/Marokkaanse keuken, nu al standaard in alle detentiecentra, binnenkort ook uitgebreid bij u thuis. Probeer ook eens de Somalisch/Eritrese variant “De Hoorn van Afrika” uit het Kookboek van Ayaan Hirsi Ali: “Kampvuren in de huiskamer”; Boko haram en toch ook zó halal.

gravatar

Dankzij Corrie van hiernaast vordert ons onderzoek gestaag. Maar ook u zult bij het gezondheidscentrum in uw buurt aan een DNA-test worden onderworpen op uw mogelijke betrokkenheid in dit zedendelict.

Reageer
gravatar

Droevig eigenlijk dat we nu allemaal in een complot zitten met een ordinaire gluurder als Ben Elker, want dat is aangetoond dat hij dat is.

Reageer
gravatar

Was het maar zo eenvoudig. U weet niet wat u zegt.
Ben Elker was een paar jaar ouder dan Nancy.
Dit is een zaak van pedofilie.

We hebben hier te maken met een zgn. kinderlokker.
Er zal een onderzoek gestart worden.

De zedenpolitie.

gravatar

Getuigen c.q. mogelijke medeplichtigen worden met het komende onderzoek alhier nog verwittigd over de nadere bijzonderheden in deze kwestie. Notabene, neemt u bij onze uitnodiging voor een privégesprek op het bureau a.u.b. een geldig identiteitsbewijs mee, zoals bij wet is voorgeschreven.

gravatar

Lieve jonge moeder Nancy,

Ben je van onderen genaaid? Deed het pijn? Ik heb jou overigens altijd al geknipt gevonden.
Als de hechtingen er uit zijn, kom ik weer eens aan wippen.

Reageer
gravatar

Laatst kreeg ik op reis voor mijn bedrijf in het hotel geheel onverwacht met een enorme prehistorische keiharde bruine bevalling te maken. Het gevaarte bleef nog tijdenlang in het midden steken en zelfs afknijpen lukte niet.

Maar, dacht je dat ik voor deze prestatie van mijn bedrijf een kaart met gelukwensen kreeg ? Nee hoor, zelfs een oude kerstkaart kon er niet van af! Dat zijn van die momenten waarop je je afvraagt waarvoor je het eigenlijk allemaal doet.

Reageer
gravatar

Met jou heb ik nog meer moeite, Polleke.
Ik zal meneer L. de Behanger langssturen met een plaktafel, een brede kwast, een emmer lijm en een rol chique gedecoreerd behangpapier.
Ken je plek, Pol.

gravatar

Begrijp ik jullie nu goed: moeten Polleke en Jo (voor de zoveelste keer) nu achter het behang worden geplakt? Twee smaakmakende voorbeelden van de vrije on-gezelf-censureerde expressie, in de traditie van C. Hebdo, de muilen korven? Ho even, De Speld is voorlopig nog uitsluitend onderhevig aan Moslim-censuur in-het-kader-van-de-door-de-regering-ten-behoeve-van-de-politieke-partijen-gevorderde-zendtijd ter bevordering van de multi-culturele-ontplooiing van onderdrukte etnische minderheden. Een moeizaam verworven democratisch recht, niet aankomen dus.

gravatar

Geacht heer Mataria. wij hebben een klacht over uw functioneren aan de Hogeschool, dat u teksten verspreidt ter bevordering van uw eigen politiek, en dat u medeplichtig bent aan een zedenmisdrijf door de heer Ben Elker. U wordt verzocht zich te melden op ons kantoor IJtunnel, nadat u de bijbehorende brief hebt gelezen. Wij wijzen u erop dat op de verdenking die op u rust hechtenis kan worden toegestaan, met een maximale duur van zes jaar. Het niet verschijnen voor ondervraging is strafbaar, u kunt dan te allen tijde op straat of in het openbaar worden gearresteerd door een van de medewerkers van ons korps.

Reageer
gravatar

De ontvangstbevestiging voor Corrie van hiernaast en andere gedupeerden op dit forum wordt vergezeld van een officieel schrijven. Dat is opgeslagen in ons databestand, dat vanzelf gedeeld wordt met de sociale dienst en het Pentagon. In de tussentijd krijgt u voor dit moment gratis psychologische ondersteuning van een medewerker van het team traumaverwerking, die u op de hoogte zal houden van de strafvordering tegen de door u gerapporteerde misdrijven.

gravatar

PS. Wij zijn vanouds een vooruitstrevend team op het vlak van vrouwenemancipatie op crimineel vlak. Wij werken met teams over de hele wereld samen. We vermoeden dat u een van de meest gezochte misdadigers van deze tijd zomaar tegen het lijf bent gelopen. Uit onze bestanden blijkt dat er in deze contreien al eerder een zaak betreffende het illegaal plakken van een politiek getinte poster op A4 formaat bestaat die nog steeds in behandeling is.

gravatar

In onderhavige zaak tegen de poster M is gebleken dat deze bij ons al langere tijd ten zeerste bekend is, niet erkend door een door de bevoegde instanties officieel daartoe aangesteld advertentiebureau. Hierbij kunnen wij u dus te kennen geven dat we te maken hebben met een zwendelaffaire.

gravatar

Nooit gedacht dat Ben al zo snel na de tuinvogeltelrel weer in het nieuws zou komen. En mijn commentaar van toen blijkt onverkort geldig:

Ben is een klootzak.
Als hij in het nieuws komt, is het altijd met iets negatiefs. Ik verdenk hem er van de uitvinder van de bats te zijn. De klootzak.

Reageer
gravatar

Ben Elker heeft zich waarschijnlijk niet gerealiseerd dat hij nog in zijn proeftijd zit en zonder opgave van reden zo op kan stappen.
Nieuw personeel kan je ook te zwaar belasten, zeker in de eerste week.
Dit moeten werkgevers zich eens meer gaan realiseren!!

Reageer
gravatar

Voornamelijk bij biologische winkels, de grote ketens zijn -uiteraard- onder controle van de zionisten, die naast de media nu dus ook de winkels beheren alsmede de farmaceutische industrie.

Mensen wake up! we zijn aan het verliezen als jullie niet wakker worden!

Grote kans dat de speld ook van zionisten is! hoe vaak zie je nou anti zionisme berichten hier???

gravatar

Ondanks dat ik Ben niet ken, ben ik toch aan deze reactie begonnen. Een klassieke fout, dus beschouw het voorafgaande als niet getypt.

BRAVO BEN ! DIKKE Y.

Jaja

Reageer
gravatar

Als ik niet volkomen liberaal was in de behandeling van mijn stof zou er nooit enige duidelijkheid komen. Omdat alles te complex wordt, en met ideologie kom je er niet doorheen. En alles komt ook zo, en niemand ziet de absurditeit als ik voor anderen compenseer wat zij wegduwen. Wie schept die absurditeit? Zij bepalen ook voor een ander hoe ze moeten leven, wat voor vrouw je hebt en dergelijke, op economische basis. Zo was het al eeuwen, daarom reflecteren familiestructuren geen (andere) banden, en het is meestal slecht karma, dat van verraad. Allerlei dingen mogen dan zomaar gebeuren, ze zijn door onszelf geanticipeerd in altijd hetzelfde. Alles daarbuiten wordt weggeduwd of gemarginaliseerd. Dat is de commercialisering. Het is biologisch geworden, en het racisme gaat hierover zonder het te weten. Er worden profielen aangelegd via internet waarop je aanbiedingen krijgt met ziekenverzekeringen en al wie er bij je past. Ernstiger commercialisering is onmogelijk. De betere mensen die het anders doen of willen sterven uit, ze nemen al dan niet doelbewust geen vrouw of kinderen, of worden homo, of kunnen zich anders handhaven, en worden daarvoor wederom gediscrimineerd, dat is het inwezen van commercie.

Reageer
gravatar

Kijk, dat is misschien wel leuk gezegd, ik weet het niet want ik heb het niet gelezen, maar op zo’n felicitatiepapier moet je altijd kort van stof zijn, dat hoort zo.

Boeken dienen buiten werktijd geschreven te worden.

Minder gezwets!

gravatar

Ach, daar bent u! We maakten ons al zorgen. Even een klein prikje en dan gaan we lekker slapen, toch? En nou niet meer de tralies doorknagen, hoor, dat geeft ook slecht karma.

gravatar

Volgens mij is de tekst van die halve zool die zichzelf Mataria noemt langer dan 1000 tekens terwijl maar 500 tekens zijn toegestaan. Van lange teksten hou ik niet, daar krijg ik prikogen van.

Daarom: OPROEP AAN DE MODERATOR VAN DE FORUMSITE DE TEKST VAN MATARIA TE VERWIJDEREN

Anders is het hek van de dam, regels zijn er om gehoorzaamd te worden.

Ohm mani padme hum. 😉

Corrie.

gravatar

@Lieve Corrie,

Gaat het alweer een beetje met je prikoogjes?
Let wel op wat je schrijft, meid! Er staat helemaal geen hek op de dam!

gravatar

Al die gierigheid, nu de liberalisering, zit in het circuit van die vrouwen die kinderen hebben die een beetje groter zijn, en dan uitzien naar hun zelfstandigheid. De speculatie is voor vrouwen het begeerde vertragingsproces om ouder te worden. De angst voor de dood speelt hier altijd een grote rol.
Ze begrijpen alleen hun bankafschriften. En de loonslaven die erachter lopen, zoals bij Corrie van hiernaast.

gravatar

Corrie van hiernaast,

We zullen de verwarming wel uitzetten bij die lui, nadat het al wat later op de avond is. Dat kan heel makkelijk centraal worden gedaan in dat huizenblok.

We draaien gewoon de knop even terug. Simpel zat.
Als ze protesteren zetten we ze er wel uit.

We sturen eerst een stel psychologen naar de voordeur om de overlast tegen te gaan.

gravatar

Die Elker dacht een beetje op dat onschuldige kind te geilen. Het gaat niet om alleen maar een kaartje. Seksueel misbruik, dat is het.

Je bent een kei, Corrie, kom je vanavond nog even langs om te klaverjassen?
We krijgen ze wel klein.
En we gaan hier niet aan meedoen, de kat op het spek te binden.

Groeten ook van de corporatie.

Uw klacht is in behandeling.

gravatar

Nee zeg, nu hebben we alweer enorme overlast van die Herrie van Hiernaast.

Corrie, houdt nou eens een keertje gewoon je bakkes! Heer Moderator heeft je inmiddels ook op de korrel.

gravatar

@ Joep

Heb net een half uurtje met m’n eitje in op de Lazy Boy gezeten en aan jouw gedacht.

Ik had je graag uitgenodigd, middels een wandeling in de natuur, om je het hek van de dam te laten zien. Maar het zal jouw ook wel opvallen dat ik op de site nogal last heb van de oudjes die elk avontuurtje van mij misgunnen.

Misschien moet je net als mij, Bennie, I.K. Bendeklos en L. de Behanger ook een Second Love account openen.

Daar kunnen we wel een afspraakje maken.

Corrie.

gravatar

Corrie, lieve geile schat,

Weet jouw beminde Geert wel dat jij net op een luie jongen hebt gezeten en nu in het Haagse Bos van wippemans wil met Joep?

gravatar

Ik heb d’r vanmorgen ff een appje gestuurd:

En, wat zei de paus nou ook al weer over het feit dat dat we als een stelletje konijnen de wereld bevlekken & ons tot plaagproporties op deze planeet vermenigvuldigen?
Nou? Weet je dat nog,?!? Dit valt me van je tegen Nancy,

Liefs, je moeder

Reageer
gravatar

Hopelijk ben je de afschuwelijke pijnen al vergeten!

Zijn je borsten nog zuur geworden?

Emma is minder lelijk dan ik dacht!

Ik hoop dat je weer geneukt mag worden!

Het moet toch niet al te moeilijk zijn om de Nancy met een neutraal en opbeurend zinnetje blij te maken!

Reageer
gravatar

Precies. Zulke gebruik ik ook altijd. Gewoon neutraal en feitelijk, dan kun je niet mis:

Van harte! Met jou, die mooie wolk van jullie, en ook met de buurvrouw natuurlijk. Die zal het wel lekker rustig hebben als je vent ‘s avonds ineens weer gewoon bij jou in bed kruipt.

Succes in de sportschool, Nancy! Met je hangende, deels transparante, zebra-achtige velletje. Je vroegere buik. Dat nu dichter bij je enkels hangt dan bij je borsten. Maar ook dat duurt maar een aantal maanden joh!

gravatar

Ik wens niet dat mijn naam Drs Mohammed Rabbae, aan dit artikel gelinkt wordt. Het schofferen van mijn persoon ben ik méér dan beu.Verschillende reageerders menen mijn integriteit in twijfel te moeten trekken. Op Wikipedia vindt u een kleine CV van mijn persoon. Ik heb het zelf geredigeerd dus het klopt.

Demoniseer mij niet. Anders zal ik u zonder verdere waarschuwing in rechte betrekken. De gevolgen zullen niet mals zijn, Wilders heeft dit reeds aan den lijve ondervonden!.

gravatar

Ah, Heer Rabbae, we meet again. Ik ben Floris Joris, stagiair bij Hendricus van Ambacht, witwasser. U weet wel, degene die u uw koffie bracht bij uw inwinning aan informatie inzake de geldpers.

Neem vooral geen aanstoot aan mijn reactie, het was geenszins mijn bedoeling u op enigerwijs te beledigen. Ik zal u niet verder demoniseren, ik weet tenslotte wat voor (met het zwaard) vakkundig personeel u in dienst heeft. Ik waardeer mijn hoofd op mijn nek, dus ik hou verder mijn mond wel.

gravatar

Floris Floris, jij toch weer méér, méér reactie geef. Dat IS dus jou koppie kleiner vhoor jou

Ikke Ben niet van de gekke. Jau viese blonde Geert zijn toeter zijn.

Wij als Mohammed staan voor vrede. Jau Koning snapt ook voor vriendje zijn met ons. Hij geef respect voor Saoudi-Arabische dood Koning.

Jij willen alleen vôelen, niet horen. Allah hakbar jou en ale ander varkenskop van die Hollansche rassisten

Allah isse groot, jullie BEN klein

gravatar

Beste Mohammed Rabbae,

Uw reacties zijn een smet voor de Speld. Ze slaan als een lul op een drumstel, raken kant noch wal, ik hoor de zwaffel klinken maar weet niet waar de leuter hangt.

Het weerhoudt mij dan ook om uw fraaie woonkamter te gaan voorzien van het zeer exclusieve en uiterst decoratieve Speld-behang, zelfs al zou Corrie van Hiernaast mij zulks genot beloven, gelijks dat 72 maagden zouden evenaren!

Gegroet!

gravatar

Waar is het mis gegaan, een jaar geleden was De Speld leuk om te lezen.

Nu: slechts bagger waarvan je denkt: schoot iemand dat hele zooitje maar aan flarden. Denkt. Niet echt wenst natuurlijk, hypothetisch allemaal maar toch jammer dat ze in Frankrijk wat meer van doorpakken houden als het om rotzooi wegblaffen gaat.
Het zou vreselijk zijn als zoiets hier zou gebeuren, echt, maar wel beter te begrijpen. Zje swie Mohammed Rabbae? Egnie.. Dan nog liever Corry van Hiernaast. Zje zwie Corry!!

gravatar

————–

Het reageren op postings van Mohammed Rabbae is niet meer toegestaan.

—————

Een Speld betrekken in een juridische strijd, is voor ons niet te betalen.

Om toch uw ongenoegen te kunnen ventileren omtrent het een en ander, kunt u een mail sturen naar onze redactie.

U gelieve aan te geven:

Ik BEN gekwetst en wil graag minder gekwetst worden!

Reacties zullen op volgorde van binnenkomst behandeld worden.

Namens
De Raad van Toezicht op…

gravatar

Och hoe traumatisch., gaan ze zonder te vragen naast je zitten?
Trouwens: “heel herkenbaar” jouw trauma. Komt ook bij ons op de kleuterschool veel voor.

gravatar

Verkeerde naam. Ben heet Daan Ekkel.
Ik snap niet dat zulke fouten steeds hehaald worden, zo overbodig!
Wat ik vooral niet snap is dat Willem als Jonge Held niet vernoem is.

gravatar

Waarschuwing aan Lester Sands

U misbruikt uw WAO- en bijstandsuitkering.
Wij zijn uw gangen op Speld nagegaan en hebben geconstateerd dat u telkenmale als 1e tracht te reageren op een nieuw artikel.

Uitkeringen zijn niet bedoeld “haantje-de-voorste-gedrag” te stimuleren.

Gelieve, zoals het een goede bijstandtrekker betaamt, uw ochtend-middag- en avondslaap goed te gebruiken. Zelfbevlekking is verboden

WAO control.
Ps., upjes zijn géén wettig betaalmiddel. U koopt er niets voor!

gravatar

Alle avonturen van Ben zijn een feest der herkenning voor mij. Alleen dat gesjoemel met die emoes vond ik een beetje vaag.
Wat zit je nou te zwammen over trauma ,juffie? Ben je wel helemaal lekker?