• DKTP (Difterie, Kinkhoest, Tetanus, Polio)

  Awkward!

 • Influenza

  meh

 • Hepatitis B

  Eeew!

 • Pneumokokken

  MOET. JE. HEBBEN.

 • BMR (Bof, Mazelen, Rode hond)

  WTF denk je zelf?

 • Meningokokken C

  Bah, hou bij je

 • Bonus: Humaan Papillomavirus

  Zeer in trek bij de vrouwtjes!

Zes fascinerende vaccinaties die je als kind gehad MOET hebben!

Difterie - awkward!

Je bent jong, aantrekkelijk en in de bloei van je leven, dan is een een ernstige ziekte krijgen echt het laatste wat je wil!! Dit zijn zes vaccinaties die je MOET hebben!!

Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

De Google implant is ook niet echt een vaccinatie. Het verzameld statistieken over het lichaam en stuurt deze (geheel anoniem) door aan Google zodat het lichaam minder onrelevante advertenties te verduren krijgt.

gravatar

Helemaal niet! Ik heb vrij vandaag!

gravatar

Bestond er maar een spuitje tegen moslim terrorisme. Zolang dat nog niet bestaat is een goed alternatief wijn, gezegend als het bloed van Jezus, te drinken.

Mocht het niet baten voor die aanhangers van de valse profeet Mohammed dan worden ze er tenminste nog vrolijk van. Dat kunnen ze wel gebruiken.

Loof de Heer,

Corrie.

Reageer
gravatar

Kafir Corrie,

Wat een lulkoek. Je weet heel goed dat wij geen alcohol mogen gebruiken van de enige en ware god, Allah.

Overigens is niet Mohammed, maar Isa, jouw Jezus dus, een valse profeet. Een zogenaamde godenzoon die zich laat vernedering en aan een kruis nagelen, en jullie “gezegende” wijn als zijn bloed laat drinken. Laat mij niet onbedaarlijk lachen.

En Isa laat dan zeker brood als zijn lichaam kannibaliseren? Hahaha, goeie grap van mij. Hij is helemaal niet halal.

gravatar

Benny onder de indruk, daarom zijn er boerka en nikab ontwikkeld, zodat je niet voortdurend je geloof hoeft te rechtvaardigen aan de hand van hoe je vrouw eruitziet, zoals in Nederland met de verplicht opgemaakte grimas, het enig overgebleven geloof dat we hebben.

gravatar

Ali baba, waarom staat er vredelievende bij jou? Je gedraagt je kwa teks precies hetzelfde als degenen door wie jij je aangevallen voelt. GODS zegen in JEZUS Naam…..

gravatar

bij directe injectie door het zwellichaam, waarbij de injectienaald de urinebuis doorboort; is inderdaad sprake van een causaal verband omdat de injectievloeistof dan direct het lichaam weer verlaat.
Hierbij is het wel van belang welke injectievloeistof wordt gebruikt. Bij een “waterige” vloeistof zal eerder sprake zijn van een “vloeier” of “stromer”.
Bij injectievloeistoffen op oliebasis is er desondanks echt wel sprake van een “druiper”.
Geen probleem; gewoon een tissue gebruiken.

gravatar

Tel je echt niet meer mee. De hype is compleet omgedraaid. Het gaat tegenwoordig om welke exoten je al wel hebt gehad. Mijn kind heeft dus al polio en hondsdolheid. Inmiddels populairste jongetje in de klas. Eat your heart out!

Reageer
gravatar

Het is een verrijking dat we nu ook reacties krijgen “right from the horse’s mouth” (# 14f). Zo blijven we met elkaar in dia-loog: één die zich dia(ble) weet en de ander die loog. Zulks mág een gelovige op grond van “Taqqiya”. Om de vijand te misleiden, mag een -ware- gelovige doen alsof men hem goed gezind is, om daarna met meer succes te kunnen toeslaan. Is er een imam die -in zijn moedertaal- vrede en godsdienstvrijheid preekt, dan is de kans groot op een leugentje om bestwil, jegens AIVD en NSA, óf hij moet erg goed uitkijken met oversteken.

Reageer
gravatar

on-be-grij-pe-lijk dat de redactie van de Speld in dit kader geen enkele aandacht besteedt de onontbeerlijke financiële injecties die vooral pubers en studenten elke maand nodig hebben. Alles wordt weer geconcentreerd rondom het jonge kind… in een woord: leeftijdsdiscriminatie !!!
Jammer dat een dergelijk toonaangevend forum zich er dit keer met een verhaal van een “prikkie” van af maakt

Reageer
gravatar

6 Fascinaties met Vaccinaties..
– Miss prikken – een van de leukste
– Dubbel prikken – lekker puh
– De Verkeerde prikken – haha..
– Geblinddoekt prikken – prikken in het donker
– Willekeurig prikken – elke keer weer anders
– Niet prikken – die zag je niet aankomen.

Reageer