Sana zat nog bij Ajax

Aanwezigheid kwam aan het licht door transferbericht

Voetballer Tobias Sana stond nog onder contract bij Ajax. Dat blijkt uit het bericht dat hij per direct overstapt naar Malmö FF. De Zweedse aanvaller kwam in 2012 over van IFK Göteborg naar de Amsterdamse voetbalclub. Tot nu toe werd aangenomen dat hij daar in 2013 weer was vertrokken.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Het is wel een vreemde vogel die Tobias. Hij zat smakkend en slobberend in de stil te coupé t.o. mijn schoondochter een boter h nou ik zeg de rest niet meer het is niet halal. Te eten.i.p.v. knäckebröd. Zij voelde dat er iets niet klopte. Maar nu weet ik het. Maar ik zeg niets….

Reageer
gravatar

Oh,gelukkig! Ik dacht al, waar zit die jongen want op de bank zat hij ook niet. Ik vroeg mijn broer of die iets wist, maar die zei: I do not now, he sits not hier.

gravatar

Beste Piggelmee Sanders, ik kan u vertellen dat ik dat ook ondervind hoor. Dat bewijst de tijd van posten wel, helaas.
Tevens vind ik het jammer dat je mij de schuld daarvan geeft, ik kan er toch ook niks doen dat Meppel nog steeds bestaat?

gravatar

Het bestaan van meppel is en blijft natuurlijk de grootste samenzwering van onze overheid. Constant berichten over deze fictieve plaats maakt hem natuurlijk niet echter