UMC haalt euthanasiequotum weer niet

Zorgverzekeraars eisen minstens 20%

Het Universitair Medisch Centrum in Utrecht heeft in 2014 opnieuw zijn euthanasiequotum niet gehaald. Van slechts 15% van de patiënten werd het leven beëindigd, terwijl zorgverzekeraars minstens 20% eisen. Vooral bij patiënten met knieklachten scoorde het UMC slecht. De artsen wisten hen er niet van te overtuigen dat hun lijden uitzichtloos was.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Leven is een dodelijk! Statistisch is bewezen dat leven de oorzaak is van al het overlijden.

Dus om de kosten hiervan (en t uitzichtloze toekomstperspectief voor elke levende) voor de samenleving te beperken, moet per direct het uiteindelijke en onvermijdelijke lot van elke nieuwe levende versneld worden ipv uitgesteld.
Dat scheelt onnodige kosten voor de maatschappij, waarbij uiteindelijk de uiteindelijke laatste overlevende gigantisch rijk overblijft. Want daar leven we het toch allemaal voor ? Zoveel mogelijk GELD !!!!

Reageer
gravatar

Een pilot-project met verplichte euthanasie lijkt mij wel gepast. Algehele euthanasie voor Kootwijkerbroek, Meppel en Volendam (inclusief Volendam-Zuid) lijkt mij een mooi, maatgevend experiment.

Reageer
gravatar

voor de knie blessures neem Rutte aan ,dan kom je door hem alleen al ver boven de 20%aan euthanasie,het enige nadeel is wel dat je opbieden moet tegen de rijke mensen waar hij nu met zijn armen ver in het kont gat zit voor de grootse baan later

Reageer
gravatar

Ik had mijn voorste kruisband gescheurd en ben toen godbetert geopereerd waarna ik nog negen ellendige maanden moest revalideren. Dan was ik toch veel liever geëuthanaseerd!

Reageer
gravatar

De cijfers kloppen niet! Er zijn verschillende mensen die de cursus van het UMC, “euthanasie op jezelf” met succes hebben doorlopen. Dit zijn gecertificeerde en hoogopgeleide krachten!

gravatar

Ze zouden daar in Den Haag het goede voorbeeld moeten geven!

gravatar

Ik heb met Sinterklaas een groot aantal euthanasiebonnen cadeau gedaan, vooral aan mensen waarvan ik weet dat ik door hun testament begunstigd word.

Ik heb eerst bij een neefje van me gekeken hoe het werkt. We gingen naar V&D waar ik hem een slagroomwafel gaf en daarna togen wij opgewekt naar de euthanasieafdeling waar ze het ventje van me overnamen.

Ik ben verder niet gebleven want ik moest nog naar de kapper.

Reageer
gravatar

Als zorgverzekeraars nu eens elk jaar hun 100 duurste verzekerden zouden voordragen voor euthanasie, dan zou de zorg heel wat goedkoper worden.

Reageer
gravatar

heu, maar als die zorgverzekeraars de selectie allemaal afzonderlijk uitvoeren, dan kom ik er met mijn ene huisartsbezoekje en flesje oordruppels de afgelopen drie jaren misschien wel bekaaid af bij GeenZorg.nl

gravatar

Persbericht:

Het Universitair Medisch Centrum in Utrecht heeft kennis genomen van een bericht op speld.nl geschreven door Dirk-Jan Hoek op dinsdag 13 januari 2015.

Het bericht is tendentieus en probeert de slechte naam die het UMC in de medische wereld heeft om te buigen naar een positief imago.

Wij hebben de zaken diepgaand onderzocht en kunnen het volgende concluderen:

Op 1-04-2014 heeft zich een persoon gemeld op de polikliniek met de naam Dirk-Jan Hoek.

gravatar

Vervolg persbericht.

Hij gaf aan regelmatig een knietje te geven aan zijn collega’s en hierdoor een blessure aan zijn knie te hebben opgelopen.

Uiteraard hebben onze artsen niets onderzocht en direct de diagnose gesteld: niet de knie maar zijn hazenlip was de oorzaak van zijn ondraaglijk lijden.

Onmiddellijk werd direct alles in het werk gesteld om Dirk-Jan Hoek te euthanaseren. Bij het zien van onze euthanasie arts, Dr Badr Hari, ontvluchtte de heer Hoek de kliniek.

gravatar

Vervolg en einde persbericht.

Naar het zich laat aanzien, blijkt de heer Hoek zich als undercover-journalist te hebben voorgedaan. Wij kunnen zijn reactie billijken. Dr Hari heeft geen euthanasie-licentie.

Uiteraard bieden wij onze verontschuldiging aan en nodigen de heer Hoek uit voor een gratis dubbele euthanasie. Ook zijn gebochelde vrouw met haar kunstkut bieden wij een gratis euthanasie aan.

Hoogachtend,

Universitair Medisch Centrum
Utrecht

gravatar

Toch raar. Het Catharina Ziekenhuis (Eindhoven) had helemaal geen problemen; het aanbieden van afscheidsfeestjes (misschien is dat het verschil?) hielp goed bij het maken van een beslissing. Ze hadden de meeste moeite met de meest lijdende patiënt (hij had een ingegroeide teennagel), maar toen Roy Donders kwam opdagen op zijn feestje verliet ook hij het leven met een glimlach.
Waarom het UMC zo faalt snap ik echt niet.

Reageer
gravatar

Toch schokkend. Het Catharina Ziekenhuis (Eindhoven) had helemaal geen problemen; de afscheidsfeestjes (misschien is dat het verschil?) hielpen goed bij het maken van een beslissing. Ze hadden de meeste moeite met de meest lijdende patiënt (hij had een ingegroeide teennagel), maar toen Roy Donders kwam opdagen op zijn feestje verliet ook hij het leven met een glimlach.
Waarom het UMC zo faalt snap ik echt niet.

Reageer