Extreme Sudoku nieuwe hitserie Discovery Channel

Zender volgt puzzelende Texaanse broers

In de nieuwe serie ‘Extreme Sudoku’ volgt Discovery Channel drie puzzelende broers uit Texas op de voet. Buck (47), Bud (44) en Bob (42) maken met minder dan 8 uur slaap per nacht urenlang sudoku’s op de zolderkamer van hun ouders, ondanks de soms extreme weersomstandigheden.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Kijk eens aan: Haagsche Annie, Paulus de Sjeklaadebol, de heer Spaland, Trendvolger.
Het lijkt het Sinterklaasjournaal wel: ouderwets gezellig.

Reageer
gravatar

@ Kees22.

Kees, mag ik je zo noemen?

Je doet hierop deze side met je reacties al vele jaren en volg!!!!

Mening.., geen mening is oké.

Ik ben geen stem die op Bert lijkt om je overstap over te maken.

Paul Heanen.. Hoe kom je erop!

gravatar

Hoi Benny,

Gossie wat een warrig verhaal heb je opgeschreven, ik begrijp er niets van. Had je gedronken toen je het opschreef? Ik hoop van niet voor je want om 18.40 al dronken zijn duidt op een probleem. Of heeft het weer te maken met een een onderlinge vete bij de redactie van De Speld?

Wat nog vers in mijn geheugen staat is de vete tussen gekkie Paulussen en de redactie. Hij dacht dat de redactie jaloers op hem was omdat gekkie zijn teksten beter vindt.

Dat was lachen,

Corrie.

gravatar

Watjes, in de onderwereld van Meppel sudoku’s oplossen is pas stoer.
En dan het liefst ook nog eens met muziek van Trijntje Oosterhuis erbij aan, dat is pas extreem.

Reageer
gravatar

Besten Sander, het is misschien wel stoer om iets in Meppel op te lossen maar het is vooral goor en smerig. Wist u dat er in Meppel 6 pedofielen per vierkante meter wonen?

gravatar

Ja daar ben ik me van bewust, maar die zitten op andere plekken ook. Emmen, Harderwijk, Waspik, noem maar op. Het zijn ook gewoon mensen!

gravatar

Toos van verderop, ik vind uw reactie hooguit ongepast aangezien mijn kind afgelopen jaar enorm veel moeite heeft gehad met rekenen, hij heeft zelfs bijles.
Bovendien krijg ik een beetje het idee dat u een.. tja, zo als dat heet ”troll” bent. Ik ken helemaal geen Toos van verderop, en als het woord ”verderop” als symbool voor iets staat is het helemaal dom!
Smakeloze reactie dus, die mij helemaal niet goed valt. Sorry voor deze reactie, maar begrijp je mijn frustratie?

gravatar

Oké, wie is er met de sjoelbak met bijbehorende werpstenen vandoor gegaan?

Alleen het puzzelboekje en de leesmap liggen nog in de kast, en aan het potloodje zit geen puntje meer!

Reageer
gravatar

Eind van de zomer kwamen we geemement hout tekort voor de bbq.
De sjoelstenen deden het goed op de laatste kooltjes.
Toen het eten op was hebben we onder het genot van een doosje Margôt de sjoelbak zelf ook maar in de hens gezet.
Beregezellie! Weet je niet meer? Ik heb je nog in de aanhanger naar huis toe gereden. Althans, dat was de eerstvolgende greppel geloof ik. Maar dit terijde, reeds!

gravatar

Potjandrie, zou je denken? Maar waarom ligt die leesmap van juli dan nog in de kast? Die brandt ook prima, en bovendien kun je er niet mee sjoelen.

gravatar

Oh, dus dát hebben jullie met het bovenblad van het barmeubel in de rooksalon uitgevreten! Hoe haal je het in je botte harses, sjoelen met stenen van pokhout…. Maar dat verklaart wel die gaten in de lambrisering! Geen wonder dat de postzegelkas van de Stichting Vrienden van De Speld bijna leeg is…

gravatar

Juist Jo, dus daarom staat het water de Stichting nog aan de lippen!

Maar alles sal reg kom, om Heer Spaland maar eens te citeren. Achterstallige contributiegelden zijn onderweg, en een nieuwe sjoelbak is zo aangeschaft bij Toys 4 Girls & Boys. Vullen we gelijk ‘t kabinet der Stichting weer eens goed aan, want het is koud buiten.

Trouwens, zit er nog wat onder de kurk?

gravatar

Kurk? Je gaat toch niet aan de druivensap met dit weer? Ik heb net mijn derde Cuba Libre gehad. Op de vrijheid van Cuba!

Oh shit, als nou die vriendin van Geertje W. maar niet uit d’r winterslaap komt…

Heb je dat gelezen, trouwens? Tussen de 5 en 6 ton om uit de petoet te blijven. Tja, zo kan ik ook rondkomen van een krantewijk, net als die Moskoufiets…

gravatar

Ja Jo, ik heb het ook gelezen. Maar Gradje kan het mooi op zijn buik schrijven. Nu is het wachten op de eerste grijze haren die we te zien krijgen, want dat zag Gradus niet aankomen. Ruim 5 ton, daar koop je heel Limburg mee om, inclusief Jos van Rey. En dan hou je nog geld over.

Maar wat je zegt! Die dikke van Hiernaast is in geen velden of wegen te bekennen. Vroeger stond het nog wel eens tegen de deurknop aan te pruttelen, net als die andere lawaaipapagaai.

Zouden ze een ip-ban aan hun kont hebben hangen?

gravatar

Een IP-ban? Omdat die stoepsnol een beetje met d’r mossel in een sjekladefonteintje aan het dobberen is en daar iedereen zo nodig een trauma mee moet bezorgen? Dat je geloof je zelf niet, toch?

Dat domme mokkel en haar geblondeerde toyboy hebben wel ranziger dingen gekakeld zonder dat ze aangepakt zijn. Maar goed, ik heb begrepen dat het OM het nog een keertje gaat proberen… Maar meer dan 20 uur schoenenpoetsen in een moskee zal het wel niet worden…

gravatar

Nee joh, geen IP-ban. Die gozer van hiernaast heeft gewoon z’n jurkie weer eens aangetrokken om als Corrie wat in de darkroom te gaan frutselen. Saturdaynight, weewel? En daar heb je niet zo’n goeie ontvangst op je smartphony, met al dat metaal van die kettingen, piercings, rvs dildo’s etcetera. Kooi van Faraday noemen ze dat

gravatar

De Speld kan zich beter op ons eigen land richten. Daar is genoeg van belang te doen.

Omroep Brabant volgt drie zusters uit Milheeze, terwijl het sneeuwt. Riek (47), Antoinet (44) en Hendrien (42) zijn extreem aan het breien in de woonkamer van hun oma Kato. Helaas moesten ze hun breimarathon zojuist staken. Door de voortdurende sneeuwval is bevoorrading in Milheeze helaas onmogelijk. Het gebrek aan benodigdheden doet de zusters de gebreide das om. De bessenjenever is immers op.

Kijk, zulk interessant binnenlands nieuws is de redactie van de Speld ontschoten door teveel fixatie buiten de grens.

Reageer
gravatar

Wel wel, kijk eens aan!

Paulus jongen, jij leeft dus ook nog! Hoe is ‘ie?
Kom straks als je wil even een bakkie doen en een sigaartje roken, gezellig!

Bossche Bollen hebben we niet, maar die neem jij wel mee toch?

Maar eh, die zusters uit Milheeze zouden het beste eens een belletje naar het partijbureau van de P.v.d.A. moeten plegen. Ze zijn daar met reces, en ze kunnen die partijbreimachine van ze best een paar weekjes missen.

Tot straks!

Groeten Trendvolger

gravatar

Nou Trend, een rijsttafel van Chinese Delight, beschuit met muisjes, niet-roze roze koeken van Annie en nou ook nog Bosche Bollen? Hebbie een lintworm of zo? Goeiemorgenmiddag man, waar láát je het allemaal, joh!?

gravatar

Och Wammes,

Als je graag verzekerd wenst te zijn om een aantal maanden de aandacht van een nabestaandenstichting op te eisen, door in delen teruggevonden te worden om zo het plaatje weer compleet te krijgen, is dat inderdaad best spannend of het je ook lukt.

Laat even weten als je weer compleet bent wil je? Op dat moment wil ik graag de eerste zijn, die je met het behaalde resultaat hartelijk zal feliciteren.

Spannend hoor.

gravatar

Ik praat nog dagelijks via een rondslingerend glas met Malle Pietje.
Het gaat goed met hem, zegt hij, al mist hij het geluid van vallende emmers wel.
Tot zover zijn boodschap uit het Hiernamaals

gravatar

Benny,

Corries jaaroverzicht van mensen die Corrie helaas weer niet zijn ontvallen, is veel te lang om hier op te nemen. Ik waag echter een poging om de belangrijksten te noemen:

– het presidium van de tweede kamer, wegens het niet betalen van Geert W’s rekening van Bram Moszkowich;
– Marokkanen en hun afstammelingen, omdat Geert W. dat beveelt;
– andere moslims door hun voorkeur voor minaretten;
– links vanwege hun sociaal gevoel;
– D66 vanwege Pechtolds tegenspraak;
– iedereen die niet op de éénpersoonspartij PVV stemt;
– de familie Paulussen.

Kortom het grootste deel van de inwoners van ons land staat op Corries lijstje.

gravatar

We hebben ons best gedaan Heer Spaland. Met een goed resultaat als gevolg. De inschrijvingsformulieren zaten vanmorgen bij de post, maar zijn nog niet ingevuld. Wegens de drukte en het alsmaar smeren van de rollen wordt dit over het nieuwe jaar getild. En dan alleen als daar een directe aanleiding toe is.

Bovendien zijn wij in huize Trendvolger benieuwd of de confreres van de redactie al een ledenstop wegens het doorslaande succes hebben ingevoerd. In dat geval wordt het nieuwbakken aspirantlid op een wachtlijst geplaatst. En daar houden Trendvolgers als zodanig niet van. Van wachten word je niet wijzer, dus dat kan de bedoeling niet zijn.

Melk en suiker bij de koffie?

gravatar

Pollens! Henk! Wat leuk dat je er ook bent. Hier, pak een mooie Cubaan! Ik heb een hele koffer vol mee uit Cuba. Ik heb er zo veel dat ik ze verkoop, hihihi!

Hoe is het met je, Henk? Zou jij het bal willen openen met een mooi stuk van Gottschalk, alsjeblieft?

gravatar

Mijn welgemeende gelukwensen, Heer Trendvolger. Om dit te vieren is koffie een wat zwak recept. Ooit zou ik u hebben meegetroond naar mijn oudoom met de gevoelige inborst voor een glaasje cognac. Maar ja…

gravatar

Heren, Gottschalk is uit de mode. Daarop kan Corrie niet lijndanse met ‘r kluppie.

Dat kluppie staat trouwens niet op het lijstje.

Koppenzetter, wel mijn afbeelding plaatsen graag.

gravatar

Waarom ook niet Heer Spaland. Het is er buiten koud genoeg voor, en het nippen uit een nette bel is tevens goed voor de spijsvertering.

Jo, jij er ook eentje?

gravatar

Doe mij maar een biertje, trippeltje Karmeliet ofzwiets. Dat glibbert beter naar binnen onder het voetbal kijken. Van kejak krijg ik een beetje hete kil.
Volgen jullie ook die wedstrijd van Dinges tegen Weetikniet?

gravatar

Rinkeldekinkel, en daar hebbie Finkel! Het moet niet gekker worden! Hebben jullie wel allemaal die uitnodiging gehad voor die nieuwjaarsborrel van de SVvDS? Annie, ik heb toch wel het goede adres in Cuba doorgegeven aan jou?

gravatar

Beste medelid Henk van Mathenesse Spaland e.a.,

De Stichting Vrienden van De Speld betreurt uiteraard de domme reacties van Corrie Tokkies. Ons herhaald verzoek aan de redactie van onze Vaste Prik mocht tot nog toe niet baten, daarom staken wij door.

gravatar

Tja Truus, ik kan me bij dat standpunt wel wat voorstellen. Maar aan de andere kant: Corrie Tokkie gaat eerder proberen een skinny jeans te passen dan dat ze normaal gaat doen.
Daar kan je toch niet op blijven wachten?

gravatar

Truus, zolang jij je contributie niet betaald moet je je nergens mee bemoeien en opHimalaya-Oerzouten.

En leg die roze koek terug, je krijgt helemaal niks!

Laagachtend,
Annie, penningmeester SVvDS
mede namens de deurwaarders die je echt wel zien liggen onder de vensterbank, dat krijg je als je daar pas onder duikt na 3x aanbellen.

gravatar

Ja mevrouw Naaijkens! Dat is de 2de keer dat u zich ten onrechte het Voorzitterschap van de Stichting Vrienden van De Speld denkt te kunnen aanmeten. Dat begint toch wel een beetje op draaideur-merkenfraude te lijken!

Mag ik u er aan herinneren dat u uit eigener beweging het voorzitsterschap hebt neergelegd, afgelopen zomer? Sterker nog, u bent destijds niet eens verkozen door de Ledenraad!

Wij, als leden van de SVvDS, eisen rectificatie!

gravatar

Hmm… niet echt een interactief programma dan, zo te horen. Jij kijkt dus kennelijk. Is het wat, of hoeven we er onze nieuwjaarsborrel niet voor te onderbreken? Graag uw reactie.

gravatar

Ligt eraan wat voor ballen het zijn, Finkel… Als ze meegeglipt zijn met de tomatensoep is het niet erg, denk ik. Als het ballen van een andere soort zijn betekent het dat je morgen bij het inloopspreekuur zit…