Rutten: ‘Roma ijzersterk team, maar wij hebben ook een team’

Feyenoord-trainer strijdbaar na loting

Feyenoord-trainer Fred Rutten heeft strijdbaar gereageerd op de loting van de Europa League. De Rotterdammers spelen tegen AS Roma. Rutten: “AS Roma heeft een ijzersterk team, maar wij hebben ook een team. Het feit dat wij net als AS Roma mensen op de loonlijst hebben staan, geeft veel vertrouwen. Natuurlijk, AS Roma behoort tot de Europese top, maar Rotterdam ligt ook in Europa. Op een goede dag zijn wij zeker in staat een voetbalwedstrijd te spelen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Fred heeft zo gelijk. Een goede analyse van het spel en de tegenstander heeft zeker waarde. Op deze basis is zeker een wedstrijd te spelen door een team. Door de bal binnen de lijnen te houden worden de kansen nog groter om de wedstrijd te winnen. Je kan je richten op de traptechniek, de richting is natuurlijk een belangrijke factor. Ik heb er dan ook vertrouwen in dat RKC Waalwijk terugkomt in de tweede helft, van het seizoen!

Reageer
gravatar

Ja probleem is dat in tegenstelling tot Rotterdam, Roma wel een hoofdstad is. Hierdoor maakt Roma dus wel degelijk kans op een hoofdprijs. Voor Feyenoord zal dit helaas nooit geschieden.

Reageer
gravatar

Serieus. Nu woordgrappen maken over Rutte. Zucht. Godver, ook nog plusjes gekregen ook. Wat een hersenloos volk loopt hier rond, zonder enig gevoel voor humor. Nou dit was mijn laatste keer hier.

Reageer
gravatar

“mensen op de loonlijst”: hoeveel grootverdieners zitten daar tussen?

gravatar

Rutten is meer als Rutte ….. Rutte + n, of kortweg gewoon Rutte Plus.
Tijd om plaats te maken, Mark, je hebt je tijd gehad!

gravatar

Bah! Het zal eens een keer in de Speld niet over voetbal gaan!
Als dat zo doorgaat, zeg ik mijn abonnement op. De redactie is gewaarschuwd.

Reageer
gravatar

Natuurlijk gaat het niet echt over voetbal… dit is De Speld hoor! Kijk dan naar de naam van die man… Rutten! Doet je dat niet ergens aan denken? Hoeveel hints kan een mens nodig hebben…

gravatar

Ehh ja, ik heb gehoord dat Oma was opgegeven, maar blijkbaar is het besje als een Feniks uit haar as herrezen, om zichzelf te blijven nasnavelen.

Vervelend, want één lawaaipapagaai hier op De Speld is er al eentje teveel.

Het zou ook kunnen dat de erfgenamen liedelijk lollig aan het doen zijn met d’r facebookaccount, en dat maakt het er ook niet leuker op.

Negeren is vooruitzien luidt het devies in deze.

Benny.