Media kiezen Asscher als nieuwe partijleider

Journalisten: 'Asscher populairder bij achterban'


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Als Stapel en die jongen van Spekman worden afgezet, kan Diederik (als kernfysicus) zijn tijd en aandacht beter besteden aan de (lekkende?) kerncentrale in Petten: terug naar zijn ‘core-business’. Klokkenluiders van deze isotopenproducent worden steriel monddood gemaakt. Als Diederik niets doet voor deze bedreigde bedrijfstak, kan de eerstvolgende winterstorm de Pettense kerncentrale à la Fukushima dieper het land doen indrijven en dan zijn in Heemstede, Aerdenhout en Bloemendaal de rapen gaar; de huizenprijzen zullen onherstelbaar dalen.

Reageer
gravatar

Achterban, dat mensen met een handicap, en jonggehandicapten, plotseling door een team van experts opnieuw moeten worden getraumatiseerd, gekeurd naar de nieuwe richtlijnen om aan het werk te komen om niet zoveel procent te verliezen? Bezuinigen? Mes in je rug, pak ze van achteren.

Reageer