Aftocht Onno Hoes stiekem gefilmd


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Hoes is nooit een Maastrichtse burgemeester geweest, hij was een hollandse burgemeester ván Maastricht. Ongekozen natuurlijk want Nederland wil zich zo graag internationaal als democratisch land tentoonstellen en liefst andere landen daar ook de les over lezen.

Zelfs in Meppel wil men deze walgelijke figuur niet hebben!

Reageer
gravatar

Beste Leopold,

Wat een onsmakelijke reactie, Maastricht is zijn zware industrie al tijden kwijt! Er zijn nog hier en daar zware industriële fabrieken te vinden, met logischerwijs de bijbehorende fabriekspijpen, maar het is lang niet zo erg als jij hier verkondigd. Zware pijpen zijn al lang niet meer af te trekken van de belasting, integendeel. Bovendien heeft de raad hier helemaal niks mee te maken, die houden zich verstandig buiten de kwestie!

Hopelijk heb ik hiermee genoeg geïnformeerd!

gravatar

Beste Sander,
Onno zal zich vast niet aan fabriekspijpen te buiten gaan, dunkt mij. Zogauw de handeling een industrieel karakter krijgt, kun je er beter mee kappen. Kennelijk was dit het geval, hij heeft de aftocht geblazen. En voor aftrekken heeft hij de belasting ook niet nodig.