Ajax-speler Mike van der Hoorn stopt met zijn opleiding tot verdediger

Ajacied vindt drukte in de zestien helemaal niets

Ajax-speler Mike van der Hoorn stopt met zijn opleiding tot verdediger. Hij vindt de drukte in het zestienmetergebied helemaal niets en heeft genoeg van alle tegenstanders die in zijn nek hijgen. Van der Hoorn wil samen met de KNVB op zoek naar een oplossing. De Ajacied pleit voor een eigen zone op het veld.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

De heer Van der Hoorn is naar aanleiding van bovenstaande door ons gevraagd mee te doen naar een onderzoek. Omdat het aantal homofielen in het voetbal zwaar ondermaats is naar de gemiddelde maatstaf van een willekeurige organisatie, kan dit niet kloppen. Door het aantal ‘nek-hijgers’ te tellen is het wellicht mogelijk om hierin enige helderheid te verschaffen. Wellicht dat dan ook in het voetbal het aantal homo’s een afspiegeling zal weergeven van de maatschappij. De UVA gaat dit onderzoeken.

Reageer
gravatar

Leuk dat er een spelertje van Ajax ook eens uit de kast durft te komen. Denk dat deze gedachte ook wel bij meer spelers speelt. Iedereen een eigen stukje veld, liefst met een eigen bal, waar iedereen vanaf moet bljven. Hoeveel plezier in de sport kun je zo hebben?

Reageer
gravatar

Mike is gehaald om Siggie weer zelfvertrouwen te geven. Hij kan nu zeker wel een verdediger passeren op de training, dus mag ie weer in de basis.

Zelfs De Boer passeert Mike regelmatig, en we weten allemaal: De Boer is zo snel niet meer

gravatar

Volgens mij gaat het toch wel over voetbal Oma, ook al wordt het woordje zorgvuldig vermeden. Neem nog een glaasje Zwarte Kip!

gravatar

Het was voor Mike en zijn zaakwaarnemer duidelijk dat Mike dit jaar niet aan de 45 EC zou komen. Na zijn negatief bindend studie advies, heeft hij een wijselijk besluit genomen en vervolgens de opleiding verlaten.

Reageer
gravatar

Ik snap Mike compleet. Dat geduw en getrek zo vlakbij de goal zorgt voor veel onzekerheid en gevaar, waardoor wij verdedigers ons werk moeilijker kunnen doen. En als er dan wat gebeurt, worden wij er wel op aangekeken. Ik hoop dat de KNVB snel met een oplossing kan komen, want ik denk dat er meer verdedigers voor zo’n optie als eigen zone zullen kiezen.

Reageer
gravatar

Heer Viesman,

Dat stompie van jou, is dat van melk of van puur? Of zitten er van die dingetjes op die op gebroken hazelnootjes lijken?