NAVO investeert in wederopbouw na Zwarte Pietendiscussie

Resten van Gouda als aandenken bewaard

Vandaag is een omvangrijk plan gepresenteerd voor de wederopbouw van de Nederlandse samenleving na de Zwarte Pietendiscussie. De NAVO investeert miljarden in infrastructuur en psychologische zorg om de nog nasmeulende puinhopen te herstellen. Gouda zal niet worden herbouwd. De resten van de stad zullen dienen als les voor de volgende generaties.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

gravatar

De chocolade euro stond evenals de chocolade letter, de speculaasbrokken en de pepernoot tot voor kort hoog genoteerd, maar is vandaag van de ene dag op de andere flink gedevalueerd.

gravatar

Normaal probeert de NAVO conflicten te maken, en smeulende conflicten op te stoken. Dat ze nu tegengesteld moeten gaan opereren in Nederland, zal nog niet zo meevallen.

• Reageer
gravatar

Wij Zwarte Schapen hadden liever gezien dat het andersom was geweest. Helaas waren wij tijdens de slag om Gouda met onze medestanders de Zwarte Slaven tegen de Zwarte Pieten in de minderheid.

gravatar

Beste Frits,

Drie koningen berust op een historische vergissing. Het waren twee koningen met een wijze man. De laatste was de gezamenlijke zwarte slaaf van beide koningen. Zij waren namelijk aan lager wal geraakt, zodat ze geen eigen slaaf meer konden betalen.

gravatar

Wat een stomme uitdrukking…..Dat je elke zwarte Piet ergens naar toe kunt rollen en bespelen. Ik bespeur dagelijks witte Pieten die dat doen.