Turkije: ‘Rondweg Eindhoven moet er toch komen’

Turkse parlement steggelt al vijf jaar over project


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Volgende week wordt er in het Turkse parlement een vurig debat verwacht over de Grijze Wolven die in Artis onterecht zouden worden vastgehouden. EHBO-ploegen en ambulances worden achter de hand gehouden.

Reageer
gravatar

En laten we het niet hebben over de moties die afgelopen jaren zijn ingediend over het tracé van de tunnel onder de Malewetering in Hoogland. De troetelturk van de Amersfoortse PvdA-fractie heeft destijds hulp in Ankara gezocht om dit probleem te beslechten.

Reageer
gravatar

Nu de meeste steden over een rondweg beschikken moeten. We overgasn op een rondweg om nederland met controleerbare afslagen. Dan later een rondweg langs noord-europa! Dat schept duidelijkheid! En zorgt voor een snellere doorstroming.

Reageer
gravatar

Ik als zeeotter wil graag opkomen voor de mannetjes eenden, zij hebben wel de hele dag dat gekwaak van die vrouwtjes eenden om zich heen. En wat nou geen ei gelegd? Mijn vrouw heeft ook nooit een ei gelegd, wij zeeotters leggen heel andere dingen.

Reageer
gravatar

Ik verwacht van de gemiddelde zeeotter natuurlijk wel correct spatiegebruik. Helemaal wanneer deze zeeotter het woord zeeotter correct spellen kan.

Het zijn natuurlijk mannetjeseenden en vrouwtjeseenden. Zonder spatie dus.