Belastingdienst legt beslag op ego Bram Moszkowicz


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Er werd tevens beslag gelegd op zijn eerlijkheid, zijn menselijkheid en zijn bescheidenheid. Deze bleken echter allen onvindbaar. Vermoed wordt dat hij deze al tientallen jaren geleden heeft verpand.

Reageer
gravatar

Is dat ego eigenlijk wel geregistreerd eigendom van meneer brammetje? Of heeft hij dat (zwart) ontvangen als vergoeding van een (wit) harig type (niet Sinterklaas zijnde maar wel net zoveel onzin rondstrooiend). Indien ja, is de belastingdienst al langs geweest?

Reageer
gravatar

Ik vind het een schande dat Moszkowicz op deze manier moet “boeten” voor zijn daden. Hij is altijd een groot strafpleiter geweest en mij lijkt deze straf meer een zielige overwinning van zijn vijanden (jaloezie alom..) dan een rechtvaardige… Ik vind het wat triest overkomen dat men nu zijn persoonlijke bezittingen gaat veilen om hun gelijk te krijgen en de “centjes” binnen te harken.. Is er met ál die intelligente koppen geen beter alternatief te bedenken dan deze haast wanhopige actie?

Reageer
gravatar

Waarde heer Jongengroenenbleu,

Dat is niet nodig, want ik heb mijn ego als belangrijkste wat ik had, goed verzekerd. Daarvan kan ik overigens goed leven.

gravatar

Zegt meer over het ego van nieuwsschrijvers en mensen die dit vinden dan over hem .Ze denken vanuit zichzelf … dat een mens is wat hij bezit en wat ze over je zeggen.Maar een mens is meer dan dat en heeft het recht van zijn of haar fouten te leren en met respect behandeld te worden .Wat heb je aan leedvermaak.

Reageer
gravatar

Corien. Je beseft op welke website je nu aan het tieren bent?

Leedvermaak is hier geen sprake van. Er is namelijk geen leed.

Toch heeft leedvermaak zeker een functie. Elke vorm van relativering heeft een functie.

Bij gebrek aan relativeringsvermogen is er namelijk een groot risico dat je serieuze reacties gaat plaatsen op humorsites zoals De Speld.

gravatar

Corien. Ik vind het abject en infaam te veronderstellen dat dit leedvermaak is. Dat het niets inhoud blijkt wel uit de interesse van de belastingdienst voot dit soort humor. Het kost niets. Alleen op vermaak wordt belasting geheven. Kennelijk is daar veel meer vraag naar. Leedvermaak is voor de echte fijnproevers. Betaal jij nu maar gewoon je vermakelijkheidsbelasting en houd ons met rust.

gravatar

Dat ego van Moszkowicz is zó groot, daar kan hij gemakkelijk ook de belastingschulden van half Amsterdam mee betalen lijkt me.

Alhoewel, hoe wordt de waarde van een ego bepaald? Als dat puur en alleen naar afmetingen gaat, dan zit Bram wel goed.

Reageer