Poetin presenteert nieuw bewijs Oekraïense straaljager

Gevechtsvliegtuig duidelijk zichtbaar op foto's

Rusland heeft vandaag bewijs gepresenteerd dat een Oekraïense straaljager afgelopen zomer MH17 neerhaalde. Tijdens de presentatie liet president Poetin foto’s van de geheime dienst zien waarop het gevechtsvliegtuig duidelijk zichtbaar is. Poetin benadrukt dat veel kinderen bevestigen dit type vliegtuig te hebben gezien.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Maar even zonder gekheid; kunnen jullie je de intense teleurstelling van Wladimir Wladimirovich Putin voorstellen nu hij op St. Nicolaasdag (6 december) wakker wordt en helemaal niets in zijn schoentje vindt? Dit langjarig verwaarloosd kind, ook al uitgestoten uit de G-8, uitgekakt door de VN, de VS en de EU, zal zich waarschijnlijk (psychologisch compenserend) het speelgoed van andere zorgenkinderen toe-eigenen. Binnenkort neemt hij ook de rest van Oekraïne, de Baltische staten en Wit-Rusland over. Noem het megalomaan, maar wel compenserend gedrag.

Reageer
gravatar

Ik ben van mening dat Amerika het vuur tussen Europa en Rusland opstookt . Alles wat over Rusland in het nieuws komt is negatief . En als je kijkt wanneer het nieuws over Rusland opduikt net voor de verkiezingen . er is zelfs spraken van politieke machtsmisbruik . Dit soort nieuws zoveel aandacht geven net voor de verkiezingen . dat je de keuze van het volk beïnvloed . Ik zeg niet dat Rusland geweldig is . Maar pot verwijt de ketel .
Rusland heeft het recht zich te verdedigen .

Reageer
gravatar

Legoland heeft gebeld met Poetin, het wil z’n vliegtuig terug, het is een regelrechte oorlogsverklaring van Poetin het in de schoenen van dat land te schuiven. Miljoenen legopoppetjes worden aangepast tot soldaatjes as we speak.

gravatar

Wat zijn we toch leuk, waarom heeft nooit iemand het over Rutte. Ik zou bijna blij worden dat er weer eens een probleem is, anders zou ik nog kritisch gaan denken.

Reageer
gravatar

De strike fighter van Lego is in ieder geval reusachtig goedkoper dan de joint strike fighter van Lockheed Martin. Onze Jeanine Hennis-Plasschaert kan met de aanschaf van Lego-jet heel wat geld beparen.

Zo houdt onze minister van oorlog verschrikkelijk veel geld over, waarmee ze heel veel ander leuk speelgoed voor onze soldaten kan aanschaffen en wellicht ook nog eens onze tanks en oorlogsbodems kan terugkopen.

Reageer
gravatar

Feit is dat Nederland voor verzoening had kunnen zorgen.
Dit had gekund indien er meer vertrouwen en geloof was geweest.
Dan hadden deze vliegtuigen niet op hoeven te stijgen en dan was er geen vliegtuig naar beneden gehaald.
Dan was er namelijk geen oorlog geweest,

Reageer
gravatar

Bij nader onderzoek blijkt de Oekraïense straaljager van Deense makelij en staat de fabriek in Billund, Denemarken. Echter in verband met goede diplomatieke relaties met de Denen liet de president, na vragen vanuit de pers, hier niets over los.

Reageer
gravatar

Heer Arsen uit Anna Paulowna (gemeente Hollands Kroon),

Ik citeer u als Minister of Internal Affairs of Ukraine”, getranslitereerd: “It’s a lie! Anyone can see that this is not the real Vladimir Putin, but the version of Photoshop!”

Sinds wanneer drukt een Oekraïense minister zich in cyrillische letters geschreven Engelse woorden uit?

gravatar

Nee, hier is alle decorum met voeten getreden. In tijden dat de 7 Provinciën in wetenschappelijke zin nog iets voorstelden zou Arsen B. in ieder geval nog op zijn Latijns geïntroduceerd zijn als Arsenicum. Maar ja, tegenwoordig kan iedere proletige proletariër in de Ukraïne -tegen betaling- minister van Binnenlandse Zaken worden. Dan hebben wij in Nederland dat beter geregeld met Dinges, kom, hoe heet ze ook alweer?

gravatar

Bedoelt u dan wellicht Avacovus Arsenicum Borysovicus? In de zin van: Genus proximus, differentia specifica? Overigens meen ik dat onze huidige Min. van BiZa Asscher heet en naar verluidt van mannelijke kunne is, hoewel niet fanatiek. Dat zou tot territoriale frictie binnen het kabinet leiden met het hoog getestosteroniseerde mucho macho alfa-dier Diederik Samson

gravatar

Ieder zijn meug. maar toch drukt het mij dat platformleden met enige kennis van Slavische talen onderling een -alle anderen uitsluitende- tweedelijnsdiscussie voeren. Mijn gebrekkige kennis van Russisch en Oekraïens (in woord en geschrift) is volledig ontoereikend om inhoudelijk deze pennenstrijd te volgen. Takoj privjet, takoj advet, kasiol ni sjasni! Weliswaar in fonetisch Europees schrift, maar dan in ieder geval tóch geprobeerd!

gravatar

Laten we niet vergeten dat ook Oekraïne Buk raketten had en dat je in elk geval geen burgervliegtuigen over oorlogsgebied moet sturen, temeer als daar een week tevoren al 2 vijandelijke vliegtuigen zijn neergeschoten.

Men wist welke wapens er aan beide kanten aanwezig waren, zo zelfs dat de Amerikanen hun burgervliegtuigen verboden over dat gebied te vliegen.

Het is bijna hetzelfde als een kleuter de snelweg op sturen en dan de automobilist de schuld van een eventuele aanrijding geven.

Reageer
gravatar

Nou, dat ligt er dus aan hoe u de volgende zaken precies wil definiëren:
– burgervliegtuigen (wat is een burger?)
– oorlogsgebied (wat is oorlog?)
– vijandelijk (wie is de vijand en wie niet?)
– kleuter (is dit afhankelijk van leeftijd of van gedrag?)
– snelweg (wat is snel?)

gravatar

Meneer Oliticus,

Waarschijnlijker is dat de naam van de nationale gouvernementele hulporganisatie die zich ruimhartig in de Oekraïne voor het goede voormalige Sovjet doel inzet, Russkiye bez Granic (Russen zonder Grenzen) is.

gravatar

Een onomstotelijk bewijs! Kinderen en dronkaards spreken de waarheid!

gravatar

Ik zie ook duidelijk Prins Bernhard achter de stuurknuppel zitten, dus het is wel zonneklaar dat dit een aanslag is geweest van de Illuminatii.

Reageer